Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:11 | February 16, 2022

Sleep wear från Hunkemöller

Sovplagg från Hunkemöller

Jag hoppas att alla mår bra och har haft en fantastiskt start på denna vecka!
Jag själv har kommit in i en sådan bra fas i livet nu att det är svårt att ta in att jag inte alltid mått såhär. IVFen gjorde verkligen sitt och nu när vi skiftat fokus och jag bara gör saker som får mig att må bra…WOW! Alltså wow! Jag vaknar varje morgon och är taggad på vad dagarna ska erbjuda och jag måste verkligen säga att träningen har verkligen gjort sitt. När jag tränar blir jag så vrålhungrig och enbart sugen på mat. Jag vet att vissa kan känna sötsug efter träningspass men det enda min kropp skriker efter är husmanskost! Och såklart en varm härlig dusch och en skön sömn på det.

Jag har ju startat nu ett 4 veckors program på Instagram tillsammans med min PT. Och vi gör det mest för skojs skull och för att hjälpa andra som kanske inte har möjligheten att ha en PT eller inte vet riktigt vad de ska träna när de är på gymmet. Så vi bjuder liksom på ett program som funkar för de allra flesta. Och sättet vi tränar på gör att man tonar kroppen genom att bygga muskler. Och jag vill inte att man ska vara rädd för att lyfta vikter, det finns de som tror att man blir stor som en body builder genom att lyfta tungt men tro mig när jag säger att det tar flera år att få en sådan kropp. Målet här är att bli stark och få en funktionell kropp som orkar med dagens utmaningar och lite till.

Och när man tränar så är det ju superviktigt att låta kroppen få vila och återhämta sig. Sömn och kost är A och O för att man ska få bra resultat med träningen. Och jag själv behöver 9 timmars sömn för att bli utvilad. Man brukar säga att 8h är optimalt, vissa klarar sig på 7 men jag själv behöver den där extra timman för att verkligen må bra!

Och nu är det ju så att jag har ett så himla roligt samarbete med Hunkemöller då jag älskar sovplagg. Alltså pyjamaser i olika modeller, finare men även lite gulligare och framför allt sköna! Kan inte tänka mig något värre än att försöka att sova i något som är hårt eller rispar mot huden. Jag själv älskade att sova i urtvättade bomulls T-shirtar men det kändes inte sådär jätteroligt att gå runt i en sådan innan man lade sig eller till morgonkaffet. Så när jag kollade ut lite sovplagg hade jag svårt att välja för det fanns så mycket otroligt fint! Plus att dom har ju så mycket mer än bara sovplagg om man kanske känner att man är på jakt efter lite skönare eller kanske sexiga underkläder. Det finns verkligen något för alla och jag själv föredrar komfort, vet inte om det har med åldern att göra men på Hunkemöller så känns det skönt att man inte behöver välja det ena eller det andra. Utan de fina sovplaggen är även sköna!

Hunkemöller har även väldigt trevliga rabatter samlade på en och samma sida och ni kommer dit här: Rabattkod!
Är det specifikt sovplagg som ni är på jakt efter, så hittar ni dom här: Nattkläder!
Eller är det så att ni vill uppdatera er underklädeslåda med matchande set eller kanske lite sexigare underkläder så hittar ni dom här: Sexiga underkläder!

     

20 kommentarer20 kommentarer om “Sleep wear från Hunkemöller”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jäklar vad pang-snygg du är, vilken fysik! Är inte lagd “åt det hållet” men nu blev du iaf min “girl crush” for sure! 😆

  Reply
 • Wow wow du strålar🌟 så glad att du börjar hitta tillbaks till en bra plats, efter allt kämpande, så fina kort på de fina kläderna

  Reply
 • Jag har blivit borttagen på Instagram för nåt år sen… jag vet inte varför, jag tycker jag har varit schysst mot dig, sen BB 2012!
  Vill gärna kunna följa dig på Instagram igen❤️
  Om jag skrev något du inte tyckte om så var det inte det jag mena…😢

  Reply
 • Jag tror faktiskt inte Annica blockerar någon från Instagram utan orsak. Jag är också blockad, men jag vet varför.
  Jag skrev nåt negativt, vilket inte alltid går hem och då får man stå sitt kast. Jag kan inte följa Annica på Instagram men det är OK.

  Men förstår hur du tänker, bara för att man skriver något negativt någon gång så har man ju skrivit många fler positiva kommentarer men så är det tyvärr ibland. Det är hennes instagram och hon. tyckte väl att du “där och då” förtjänade att bli blockad.
  Du får nog bara acceptera läget dessvärre.

  Jag skrev en kommentar på Marcelos instagram igår – blev blockad på stört.
  Jag frågade om han hade betalat tillbaka Annica pengarna hon lånade ut till honom, så att kan kunde bo i egen lägenhet.
  Om han inte hade gjort det så skrev jag att jag tyckte jag han skulle göra det. Sen frågade jag honom om han ville att killar skulle behandla hans dotter så i framtiden? …. för det är ju samma sak. Och vips så vart man blockad! 😆 Jag kan ta det!

  Reply
 • Med dom kommentarerna förstår jag om du har blivit blockad.

  Reply
 • Anne: Vilka kommentarer? Utveckla gärna ditt konstiga svar till mig.

 • Liza. Vad har du med att göra om Marcelo betalat tillbaks pengarna? Sen tror jag nog han växer på sig till dottern är vuxen och förstår hur han själv varit. Ingenting man måste rubba in i skallen på honom i all evighet.

 • Anne: Vad har DU med att göra om jag kommenterar på hans instagram om detta?

  BTW: Tror gör man i kyrkan!
  ”Växer till sig” killen är ju för i helvete 31 år gammal och borde veta att lånar man en större summa pengar av en snäll själ, dvs Annica så betalar man fasen tillbaka!
  Han är en självisk människa och blåste sitt ex och sin bästa vän på säkert lika mkt pengar av båda!

  Och det rättfärdigar och försvarar du…usch! 👎🏼

 • Och du själv skriver “Tror gör man i kyrkan”.. Har sällan skådat någon som tror så mycket. 🤣

  Reply
 • Vilka framsteg vi gör inom mjukis/pyjamas branschen!

  Reply
 • Jag har aldrig testat något från hunkemöller men har ett stort behov av nytt så jag ska titta lite. Tack för tipset!

  Reply
 • Vad duktig du är på att laga mat. Du kanske skriver en kokbok någon gång. Jättekul du visar klipp med dina hundar Gud vad fina dom är. Det märks att don älskar dej. Ska ut i kväll och ta lite vin och blir nog sen något dansställe. Ha det fint och kram. 😊

  Reply
 • Köp en prenumeration på Hello Fresh så kan du också laga mat lika bra. 😉

  Reply
 • Härligt med lite fina pyjamas kläder, det är alltid välkommet!

  Reply
 • …nu har det gått en månad sedan detta inlägget. Hoppas allt är bra med dig Annica, du kanske är upptagen med något som heter “Livet” helt enkelt. Vet ju att ni har en liten valp, och jag vet också hur mycket tid det tar att uppfostra en valp.

  Saknar dina inlägg, det var väl det jag vill säga egentligen! Kram 💗

  Reply
 • Besatt much? 😂

  Reply
 • …elaka troll 😈

  Reply
 • Jag har gjort ditt träningsprogram och det är sjukt bra! Tack för att du delar med dig!

  Reply
 • För mig blir det väldigt tydligt att Annica hade bloggen bara för att dra in lite samarbeten/cash inte för att hon ville dela med sig av sitt liv….

  Nu dök det upp något som gav henne mycket klirr i kassan “Playmakers” in the making so to speak och då är bloggen död.

  R.I.P bloggen, vi ses igen när Annica behöver cash.

  Trist, så hade aldrig ex. Paula Uribe gjort. Hon hade definitivt tittat in här och berättat att bloggen kommer ligga på paus pga av teve inspelningar… tycker därför Annica framstår som lite nonchalant.

  Reply
 • Grymt fin badrum! 🙂

  Reply