Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:07 | January 31, 2022

Glöm inte att unna er!


När Elias är borta så brukar jag se till att boka in saker som får mig att må bra. Och att ta massage är en av dom. Massage är en av de bästa sakerna jag vet och vad är bättre än att kunna få det i sitt egna hem!? Att direkt efter en massage bara kunna vira om sig i sin morgonrock och lägga sig i sin egna säng med hundarna för att kolla på lite tv eller kanske till och med slumra till lite, det hörni är ju lajvet!

Jag tror stenhårt på dessa tjänster som gör att man sparar tid och kan erbjudas i ens egna hem. Vanligtvis när man ska ta en massage brukar man behöva ta sig till stället, tar man sin bil ska man leta parkering och man vill kanske också vara där lite innan så man inte är sen. Och sedan efter när man är lite mosig, ja då ska man till bilen igen och åka hem. Den tiden det tar kan man lägga på saker som man verkligen måste och det värderar jag högt. Det är samma sak med att handla mat. Vi kör det mesta online och den fraktkostnaden som blir att få hem maten jämnar typ ut sig med bensinkostnaden när man själv åker och handlar. Plus att vi kör på sådan typ av matleverans så vi slipper matsvinn.

Men allt i princip som sparar tid det för mig är så värdefullt. Möten funkar typ lika bra över zoom istället för att man måste ta sig till något kontor. Om ens PT kunde träna en i hemmet med eller utanför på gården. Eller att frisören kommer hem till dig istället för en klippning eller nagelterapeuten för att fixa dina naglar. Sådant här funkar nog bara i större städer, tänk er själva om ni bor i ett område med långa sträckor… då är det nog mer lönsamt för entreprenören med en lokal. Men ja om den möjligheten finns så är det otroligt värdefull!

Så det här unnar jag mig ganska ofta då Elias är borta otroligt mycket. Och jag har “En lyx om dagen”, ser alltid till att unnar mig något varje dag som gör att jag mår bra. Allt från en massage till sovmorgon, en pedikyr, frukost i sängen, lite efterrätt efter maten, kanske något nytt smycke, ett långt varmt bad och ansiktsmask. Alltså det kan verkligen vara allt möjligt, stora saker som små. Och det är något som jag tycker att alla bör införa. Att göra något varje dag som får en att må extra bra och känna sig lite ompysslad.4 kommentarer4 kommentarer om “Glöm inte att unna er!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här