Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:57 | January 29, 2022

Resultaten av att jag mår bra!

Jag lade ju upp ett recept för ett tag sedan “Peanut Butter Energy Balls” och jag gjorde sådana nu fast små “cups”. Samma recept bara det att jag hade smält choklad i botten i silikonformar, hade sedan jordnötsmixen på det och toppade igen med smält choklad, kokos och havssalt. Dom här är så goda att smaska på och jag ljuger om jag säger att jag inte äter någon varje dag! Perfekt att smaska på till mitt decaf på eftermiddagen.

Ni hittar receptet här!

Jag har ju nu äntligen fått rutin på träningen och trots att jag inte riktigt känner mig sådär stark som en oxe än så har jag fått otroligt bra resultat! Jag har mycket mer energi både mentalt och fysiskt och det var det som var målet med min träning. Men jag har också fått helt fantastiska resultat utseendemässigt också. Jag ser mina muskler mycket tydligare och jag tycker att det är så kul med dom resultaten!

Ni som följt mig länge vet ju att jag alltid har älskat att träna men vissa perioder har jag inte haft den bästa relationen till träning och då har det varit att jag haft mål att kunna se resultaten, inte största fokuset på att kanske känna dom. Men de senaste åren och nu mer än någonsin har det varit så viktigt för mig att må bra. De senaste två åren efter allt som jag fått gå igenom med missfall och IVF så har det blivit viktigare än någonsin. Och helt ärligt så kommer jag aldrig någonsin att komma över det, men jag känner att jag mer och mer lär mig att leva med det.

Och nu efter vi avslutade sista IVF-försöket och bestämde oss för att ta en paus så ändrade vi fokuset på oss själva. Och jag började göra saker igen som jag vet att jag mår bra av. Så träningen har jag som sagt fått rutin på. Jag har aldrig tyckt om att laga mat men har även fått in bra rutiner på det med. Jag äter stadiga måltider, frukost, lunch och middag. Såklart några Nut Cups däremellan men imorse när jag klev ur sängen, gick in i badrummet för att borsta mina tänder så stannade jag upp en sekund när jag såg mig själv i spegeln. Det jag såg var verkligen mig själv igen och jag såg en stark kropp. Musklerna som börjar synas och framför allt på magen som tidigare varit otroligt svullen och full med blåmärken och nålstick. Där helt plötsligt har jag börjat skymta magrutor, lite som en käftsmäll till IVFen. Det var lite av ett moment, och nästan som ett bevis på att “what doesn’t kill you makes you stronger” på något sätt. Kanske låter märkligt men jag kände mig verkligen stolt över mig själv att jag tagit mig ur det jobbiga, börjat göra något som får mig att må bra och ser resultaten i spegeln. Då är det svårt att inte känna “fy fan vad bra du är!”


1 kommentarerEn kommentar om “Resultaten av att jag mår bra!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser riktigt smarrigt ut. Blir nog att testa receptet i helgen! 😀

    Reply