Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:39 | January 29, 2022

Att resa under breaket

I förrgår satt jag länge och planerade, gjorde en liten plan för jobb framöver och jag är så taggad inför onsdag. Då ska jag träffa en tjej här i Calgary som är fotograf. Jag har sedan jag flyttade till Kanada känt att jag saknar att ha en Mikaela i mitt liv, hon hjälpte mig så otroligt mycket i mitt jobb att jag alltid kommer att vara henne evigt tacksam. Och nu när jag kommit igång med mer jobb så känner jag behovet av att få jobba tillsammans med någon plus att ett jobb blir mycket roligare när man är fler. Så jag ska träffa Paige över en kaffe. Det stod i hennes IG profil “Dog mom, mental health advocate och Fueled by Coffee”. Och hennes bilder på det, alltså det kändes bara så rätt så ja, jag längtar verkligen till jag får träffa och ev börja jobba med henne!

Det börjar närma sig breaket som Elias har och vi velar lite fram och tillbaka vad vi ska göra. Jag googlade lite över vad man bör se när man är i Kanada och Banff, Lake Louise och liknande är i topp och vi bor ju liksom så nära det och har varit där så många gånger så jag känner mig lite mätt just nu på just det. Jag hade önskat att vi hade kunnat åka tillbaka till typ Mexiko men vi har ju hundarna.

Jag har en tjej här borta, Amber, som hjälpt mig med Stitch när jag behövt. Hon är så underbar och jobbar med hundar och vi pratade lite och hon sa att om vi behövde hjälp så kunde hon passa hundarna i vårat hem och det kändes inte helt fel. Jag vill att båda hudarna ska känna sig trygga vilket dom är i vårat hem med varandra så att hon erbjöd sig det kändes så fint! Men hon jobbade de datum som breaket var…men det är inte hela världen, hundarna kommer ju såklart först och resa kan man ju (förhoppningsvis) göra längre fram. Plus att vi kommer ju kunna göra en liten biltripp med dom eller kanske flyga till Vancouver. Det är ju nära plus att hundarna åker med oss i kabinen så det känns tryggt. Jag känner bara att det skulle vara skönt med lite miljöombyte med vi får se hur det blir.

Här är lite bilder från vår resa till Cabo som vi åkte till för två år sedan under breaket. En av de härligaste resorna jag gjort! Jag och Elias hade varit tillsammans i ett halvår ungefär så det var en riktigt romantisk och härlig resa där vi bara fick rå om varandra!

    

1 kommentarerEn kommentar om “Att resa under breaket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså wow, nu längtar man efter att få resa igen!! Så härliga bilder!

    Reply