Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:36 | January 27, 2022

Såhär uppfyller du dina mål och drömmar!

Som många av er kanske vet är jag ett organiseringsfreak och jag älskar att ha saker och ting planerade. Det är en av mina styrkor och det är också för att jag sett att det också ger bra resultat. Vill man få saker och ting gjorda så gäller det också att lägga tid på det också.

Vi kan ta träning som ett exempel. Vissa kan känna att det är svårt att hitta tiden till det, men om du lägger in det i din kalender först av allt så planerar du allt annat runtomkring det. Såklart kommer ju viktiga saker som jobb och familj först. Men när det ligger inne så ser man mycket lättare vart luckorna för träningen finns.

Och att planera i huvudet fungerar inte för mig, säkert många av er som känner samma sak. Jag behöver se det framför mig tydligt, som i en kalender. Och för att det ska bli roligt att planera så gillar ju jag att använda färgpennor och kanske lite klistermärken. Så det som är viktigt har en färg, det som jag ser fram emot har en annan. Träningen har också en egen färg och övriga saker en annan. På så sätt blir det också lättare att se så man inte planerar inte för mycket av något på en och samma dag.

Vi alla fungerar ju olika när det kommer till hur vi planerar men jag själv kan inte riktigt få allt att fungera om jag skriver in saker i min telefon. Jag måste ha en tydlig överblick och då tycker jag att veckoplanerare är bra. Så man vet vad som måste göras just denna vecka och vad man har att se fram emot!

Och det här har fungerat så bra för mig när jag har tydliga mål som jag vill uppfylla. Vi kan ta tex pengar som ett mål, då jag är egenföretagare så behöver jag ju själv se till att jag får den inkomst som jag behöver. Och då om har har en kalender med bra översikt så ser jag hur jag ska planera in tex mina kampanjer för att få in det jag vill under den veckan / månaden.

Så jag tänkte tipsa om verktyg som jag använder mig av för att uppfylla mina mål och för att få bättre struktur och bra rutiner:

Veckoplanerare! Enda sedan jag visade upp min för många herrans år sedan så har jag fått frågor om den, än idag faktiskt. Ni hittar veckoplanerare här!

Om man har mål och drömmar som behöver lite mer planering och tydlighet så kanske en separat bok skulle behövas. Ni hittar “Dream Big” här!Och sedan för att göra sidorna lite roligare och för att det ska bli lättare att hålla koll på vad som är vad så är dessa klistermärken och pennor grymma! Som jag sa, jag är en person som måste se det framför mig tydligt för att det ska fungera och jag är en trogen användare av färgglada pennor och klistermärken. Ni hittar massa klistermärken här! Och behöver ni färgglada pennor och markörer så hittar ni dom här!


4 kommentarer4 kommentarer om “Såhär uppfyller du dina mål och drömmar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättebra tips. Så mycket roligare att planera med tex roliga klistermärken. Kram söta du. 😊

  Reply
 • Jag håller verkligen med! 😀

  Reply
 • Jag har beställt kalendrar från Personlig almanacka 2 år i rad och kan verkligen rekommendera. Kan anpassas så att de passar en och snabb leverans.

  Reply
 • Dom har så himla bra saker och det hjälper så otroligt mycket att ha en roligare kalender 😀

  Reply