Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:35 | January 26, 2022

Ljuslyktor

Ni kan hitta så fina cylinderformade lyktor här- Länk!

Vilka fantastiska dagar vi har haft på senaste, jag kan liksom inte fatta att det är januari. Strålande sol och vårjackor som gäller nu, hoppas att det håller i sig! Jag hade inte haft något emot att ha sådana här vintrar hela tiden. Elias har ju två år kvar på sitt kontrakt med Calgary Flames och jag hade tyckt att det varit spännande att få testa ett nytt ställe efter det här. Ett varmare ställe så man faktiskt kan vara ute mest hela tiden. Ta härliga morgonpromenader i soluppgången i bara tights, tröja, sneakers och såklart hudarna. Det har inte blivit en enda sådan här kan jag säga för det är just det, alldeles för kallt.

Vi har ju inte haft såhär varma dagar hela tiden utan det har ju bara kommit nu i januari och när man inte kan vara ute för att det är för kallt så är det inte konstigt att man fastnar för inredning. Jag är ju i vårat hem otroligt mycket så det är ju inte så konstigt att jag gillar att fixa och dona här hemma. Jag är ingen person som tycker om att shoppa kläder eller skönhetsprylar utan jag lägger hellre pengar på saker som har med hemmet att göra. Jag har alltid gjort det och nu extra mycket eftersom jag som sagt är mycket hemma.

Så för några dagar sedan hittade jag dessa lyktor. Det är nog fler än jag som sett de cirkulera på Instagram fast mer helfärgade. Jag har varit på jakt efter sådana och såklart finns det ju att hitta online men jag gick förbi dessa och kände att de kunde bli fina hemma, skapa lite myskänsla när det blir mörkt på kvällarna.

Startade annars den här morgonen med 45 minuter megafomer på Lagree. Jag började med det precis innan den sista IVF-rundan och det började kännas så bra. Jag har ju annars varit väldigt van vid att träna explosivt och tungt men har på senaste börjat köra lättare vikter och fler reps. Och megaformer tycker jag är ett bra komplement för att ha en lugnare träning med mer uthållighet. Jag suger på det, jag gör det. Och speciellt nu när jag inte har kört det på länge. Hela min kropp skakade och jag klarade inte av övningarna fullt ut. Och rekommendationen på vikterna var alldeles för tungt trots att detta är en lätt klass.

Hade detta varit för något år sedan har jag aldrig gått tillbaka. Om jag inte kände mig bra på något gav jag upp. Varför ska jag utsätta mig för sådant som får mig att känna mig dålig? Men jag har ändrat mitt mindset, numera ser jag det mer som “är det tufft så behöver jag kanske träna lite mer på det, ge det mer än en chans”. Och kroppen anpassar ju sig ganska snabbt plus att det här är en bra träningsform för att träna uthållighet och de stabiliserande musklerna.

Det som är viktigt att komma ihåg med träning det är att det inte är en quick fix. Det är inte som att gå till frisören, vara där någon timma och komma ut med en ny frisyr. Det tar tid att få resultat och för att få resultat så anser jag att det är rutinerna som ger dom. Att träna 3-4 timmar en dag i veckan kommer att förstöra din kropp. Men om du tränar en timma 3-4 dagar i veckan så kommer du att se resultat!

  Cylinderformade lyktor hittar ni här- Länk!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här