Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:29 | January 25, 2022

Hundpromenad och Burrito Bowl

Igår hade vi 13°C, helt magiskt. Det kändes verkligen som att det var vår. Jag älskar dessa Chinookvindar som kommer in och ger oss värme!

Jag och Elias packade in hundarna i bilen och åkte upp till ett ställe som heter Scotsman´s Hill för att ta en liten promenad. Penny lär sig att gå i koppel och eftersom hon är så liten än så kan vi inte gå långpromenader med henne så det var en perfekt liten tur dit upp för att få lite miljöomväxling.

Efter det var vi så sugna på kaffe så vi åkte hem och satte oss på baksidan och njöt av solen med varsin kopp. Vi satt och diskuterade vad vi skulle göra under Elias break som är nu i början av februari men eftersom vi precis skaffat valp så lutar det åt att vi nog kommer att bli hemma. Kanske kan se om vi kan göra någon lite trip med bilen men annars får det vänta till efter säsongen. När man skaffar en valp så får man ju räkna med att tiden i början kommer att kretsa kring den eftersom den är så viktig. Och för oss är det viktigt att Penny formas så som vi vill och våra rutiner har verkligen lönat sig då hon redan efter 10 dagar här hemma inte kissar eller bajsar inne. Klart vi räknar med att det kommer att ske olyckor inne framöver men ju noggrannare man är med rutinerna så går det ju såklart snabbare att få valpen rumsren.

Efter det så lagade vi middag och det blev en Burrito Bowl. Under tiden fick hundarna vara själva en stund eftersom vi samtidigt tränar Penny till att vara lite ensam med Stitch. Så vi har börjat med lite kortare stunder medan vi är hemma så de hör oss. Och vi har en kamera som vi både kan se och höra hundarna när dom är själva och det går hur bra som helst.

Efter middagen fortsatte vi att kolla på Manifest. En bra och spännande serie på Netflix som jag vill rekommendera er som vill ha något spännande att titta på samtidigt som den är väldigt lättsam. Man behöver liksom inte tänka till själv och den är inte läskig. Vill ni ha fler serietips så är mina bästa Homeland och Queen of the south.


2 kommentarer2 kommentarer om “Hundpromenad och Burrito Bowl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När börjar din och Xenias podcast igen?

    Reply
  • Jag dör så söta Stitch och Penny är när dom ligger och sover i ditt knä. Helt avslappnade och trygga i din famn.
    Det känns som Penny var menat att vara i er lilla familj, som pricken över i:et. Att Stitch fått en lek-kamrat är ju jättekul också. 🐶🐶

    Sötnosar! 💗💗💗

    Reply