Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | January 18, 2022

Plockade ur mitt löshår!


Träningsvärken idag… underbar! Men jag känner mig förkyld idag. Jag vet inte om det är för att det blir en chock för kroppen efter träningen som gör att jag känner såhär eller om det är pga vädret. Vi har ju haft helt fantastiska dagar med plusgrader där vi till och med kunnat sitta ute på baksidan med en kopp kaffe och njutit av solen, men idag är det -15 grader och huvudet spänner och näsan är täppt. Jag vill verkligen hålla igång med träningen för jag mår ju så bra av den. Jag gick upp 6 igår för att träna mellan 7-8 så Elias kunde vara hemma med hundarna och jag mådde verkligen så bra hela dagen. Förutom att mina muskler var helt slut så ger det så stor effekt på mig mentalt att få träna så jag vill verkligen få till en bra rutin igen med 3-4 träningspass i veckan och sedan ett pass med stretch för jag är stel som ett kylskåp!

Hörni, jag fick ett ryck igår! Jag har ju perioder där jag ena stunden vill ha långt hår, låter mina naglar växa ut och kollar sminkvideos på YouTube. Men efter ett tag så blir det lite jobbigt att hålla efter. Naglarna ryker oftast först och varje gång jag filar av dom så känns det som jag helt plötsligt kan göra så mycket mer med mina händer. Och långa naglar när man lyfter vikter är inte alltid en jättebra kombo. Och idag rök håret. Jag har den senaste tiden känt att jag behöver ta hand om mitt egna hår och speciellt nu under vintertid när det är så torrt. Mina toppar går så lätt av, håret blir trassligt och det är svårt att hålla mina extensions snygga. Så igår när jag satt i soffan och kollade Ozark med Elias kände jag bara nu plockar jag ut dom!

Jag har ju en tjej här borta som hjälper mig med löshåret men eftersom jag inte kan lämna valpen själv med Stitch än så fanns ju inte möjligheten att sticka iväg. Plus att Elias har sina träningar och matcher så det gick liksom inte att få till det med tider. Och som ni vet är ju jag otroligt impulsiv!? Och jag hade spray sedan innan som man använder för att skonsamt ta ur håret så imorse hoppade jag in i badrummet och sprayade på. Var noga med att märka upp vart slingorna ska sitta och förvarar dom bra så att dom såklart går att återanvända.

Men ni som har extensions och brukar plocka ut ibland ni vet ju hur underbar känsla det är att få dra fingrarna genom håret och dra hårborsten i skalpen. Alltså det var magiskt! Sedan tog jag en dusch där jag körde en rejäl kur för håret med rejält återfuktande och reparerande produkter och mitt hår blev babymjukt!

Sedan är det så kul med variation! Även om styling håller bättre med löshår så var det så kul att få föna igenom håret och styla de kortare längderna. Plus att det går att “leka” mer med ett hår utan extension eftersom man inte behöver vara orolig att fästena syns plus att nu när jag kommit igång med träningen igen så är det lättare att hålla håret fräscht. Så just nu känns det så bra med det korta men som sagt, jag har ju mina perioder och det är så kul att möjligheten finns att kunna experimentera lite!


2 kommentarer2 kommentarer om “Plockade ur mitt löshår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trodde nästan du varit hos frissan. Såg så ljust ut nu när du plockat ur håret.
  Jätte snyggt 😍

  Har du några videos på enkla övningar för nybörjare?
  Du har ju delat tidigare mycket av dina hemma träningar.
  Kram

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply