Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:22 | January 18, 2022

Det här har räddat mig!

Vilka magiska dagar det har varit här hemma, gud vad jag har behövt det. Det går hur bra som helst med Penny och redan efter fem dagar förstår hon vart hon ska gå om hon behöver göra sina behov. Det blir fortfarande någon enstaka kissolycka men när hon ska bajsa springer hon direkt till ytterdörren och vissa gånger plingar hon på bjällrorna som vi har vid dörren för att vi ska höra henne. Vi har ett band med bjällror på som man hänger på dörrhandtaget och när hunden vill ut så puttar dom till bandet och då låter bjällrorna. Så jäkla skönt för även om man är ute och rastar hundarna så kan dom bli nödiga ändå och då vet man liksom om dom vill ut. Men vi går efter henne som en liten svans nu i början just för att vara så uppmärksam som möjligt för att undvika olyckor men hon visar tydligt om hon behöver gå ut.
Jag tror att det hjälper otroligt mycket att han hund sedan innan för hon lär sig väldigt mycket från Stitch också. Tex vart hon ska gå om hon vill ha lite snacks eller vart hon hittar sina hundleksaker.

Det här har verkligen räddat mig ur den här deppiga perioden som vi har haft och det är också så himla kul att se Elias ta hand om en liten valp. Även om han är helt fantastisk med Stitch så blir det ju extra gulligt när han tar till sin lilla “valpröst” (tro mig, alla får den där falsettrösten när man ser en gullig liten valp) och berömmer henne när hon kissar och bajsar ute. Och sedan när han ska ta en nap på soffan med båda hundarna, alltså mitt hjärta smälter. Kan bara tänka mig hur Elias kommer bli som pappa, världens bästa!


2 kommentarer2 kommentarer om “Det här har räddat mig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Awww mitt hjärta smälte lite nu, so cute! 🐶 🐶

    Reply
  • Åh otroligt gulligt med sovande djur ju! 🥰

    Reply