Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:40 | January 13, 2022

Penny är här!

Oj vilken härlig dag det har varit och än är den inte över. Penny har nämligen kommit!

Men det var ju några dagar sedan vi hördes av och första veckan i januari startade ju inte alls bra för varken mig eller Elias. Jag sa att det var pga den där sky lantern då den inte ens kom iväg men Elias vägrar tro på det. Han har varit in på sjukhuset han med pga att han fick ont i ena njuren, han fick åka in då de trodde att det var njursten men det visade sig vara en njurinfektion. Men han är på bättringsvägen och så är även jag. Mina hcg-värden sjunker snabbt och bra och igår var dom nere på 71. Så efter den där jobbiga blödningen i duschen så droppade värdet ganska snabbt vilket är ett bra tecken.

Det var hälsostatusen, men nu då till vår lilla tjej som kom idag. Penny. Så himla liten men oj vad mycket hon tillför redan. Skulle säga att hon är en försiktig valp som gärna vill komma upp i knät, men det är inte så konstigt med tanke på att hon precis kommit hit. Mötet med Stitch gick otroligt bra och nu ligger båda och sover i den stora hundsängen vi nyligen köpte så båda får plats. Hon har hunnit kissa inne en gång men efter det så har hon gjort sina behov utomhus. Men det får man ju räkna med i början.

Känns så himla kul med en till hund och jag blev så glad över att Stitch tyckte det var roligt. Hon har varit hur snäll och bra mot Penny som helst så just nu så lever jag i en liten hundbubbla!


6 kommentarer6 kommentarer om “Penny är här!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så söt lilla Penny är! Gos!
  Vad kul att mötet med Stitch gick så bra. Mys på i din ljuvliga “hundbubbla”
  Penny kommer få ett fantastiskt liv med dig, Elias och storasyster Stitch 💗 🐶 🙏

  Reply
 • Jättesöt. Hundar är bland det bästa som finns. Njut av varje stund. Ta kort för den lilla växer fort💕💕💕💕

  Reply
 • Även om jag har svårt för plattnosade småhundar så är hon hur söt som helst.
  Och Stitch verkar ju acceptera henne direkt.

  Reply
 • Men vad söt hon är hon och stitch kommer ha kul ihop. Gullig familj ni är. Kramis. 😇

  Reply
 • Åhh så fin hon är 💜 Stich ser nöjd ut, som en stolt storasyster 💙 Njut av dina små sötnosar 🥰

  Reply
 • Men jösses så gullig! Vi skaffade hund nr 2 i somras, och den där valpbubblan är magisk – trots små olyckor som kan ske 🙂

  Reply