Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | January 2, 2022

2021, vilket jävla skitår!

Då var vi inne i 2022, tack gode gud!
Jag vet, bara för att det är ett nytt år så betyder det inte att vips så händer det andra saker. Men jag väljer, hoppas och vill tro att det blir ett annat typ av år. Jag gick igenom månad för månad på min telefon och alla månader är kopplade till graviditet, IVF, missfall, mediciner… så det är inte så konstigt att jag ser tillbaka på 2021 och känner att det inte varit det bästa året hittills om man säger så.

Dock är jag så tacksam för att jag haft min familj som har varit det bästa stödet någonsin. Elias har varit en klippa genom allt och har verkligen burit oss båda genom detta och säga vad man vill men en hund kan också bidra till att man kan må så mycket bättre. Så även om det inte varit vårat år på den fronten så känner jag efter allt att nu kan vad som helst hända och jag vet att jag överlever.

Vi firade i alla fall in det nya året med vår Hockeyfamilj. Hela dagen den 31a december gick vi mest i mjukisar, halvsov till och från i soffan och sängen. Beställde hämtmat och bara tog det lugnt. Sedan när kvällen närmade sig började vi fixa oss i ordning. Middagen bestod av hamburgare och Dom Perignon och när klockan var runt 21 tog vi taxi till downtown och Trolley 5 där laget hade abonnerat. Det blev stökigt haha, men jag behövde det. Behövde få ut allt ur mitt system och inte tänka så mycket. Vid 12-slaget så var jag med Elias och bara någon minut efter beställde vi en taxi för att åka hem till Stitch. Så det blev en kort kväll men hade jag stannat längre hade det varit svårt att balansera på klackarna.

Dagen efter blev det inte många knop. Och jag hade en riktigt tråkig dag eftersom Elias behövde åka iväg ganska tidigt då dom nu har en längre roadtrip med matcher. Så jag låg som ett kryss i soffan med godis, Cola, hämtmat och YouTube. Så tacksam att det fortfarande finns de som uppdaterar flitigt på YT som kan få bakisdagar att inte bli så jobbiga!

Nyårslöften? Nej, inga. Jag vill bara kunna sitta här om ett år och känna “fan 2022 var ett riktigt bra år”. Men det blir ju vad man gör det till!

Klänning – ZARA // Klackar – Badgley MischkaJust ja, vi skulle skicka iväg en sky lantern, det gick sådär…  Kvällens middag, burgare. I taxin påväg till Trolley 5. Elias, jag, Börje och Oliver. Sarah, Jess, Kendra, Britt och jag. Älskar dom här! Ja det gick utför…


12 kommentarer12 kommentarer om “2021, vilket jävla skitår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tror genuint inte du förstår hur mycket nytta du gör. Enbart genom att berätta din historia. Du är inte skyldig oss någon information (egentligen), men väljer ändå att ta med oss i din resa – och det betyder mer än du kan ana, för så, så många! Klickar in mig här dagligen för att se om du har uppdaterat. Inte bara om den resa du genomgår nu, men även för allt annat som händer i ditt liv.

  2022 blir ditt år. Jag VET det bara!

  Reply
 • Tack fina Sandra!
  Som du säger så är jag inte skyldig att berätta något men på något sätt är det skönt för mig att skriva av mig. Samtidigt som jag också hoppas att jag på något sätt kan hjälpa någon eller kanske även påverka bristande saker inom vården?

  Jag vet att det är så olika inom vården beroende på vart man är men jag tycker bara att det är så viktigt att man får svar på sina frågor och att man känner sig trygg. Och att man känner att läkaren man träffar gör allt i sin makt för att hjälpa en.

  Jag hoppas det! <3

  Reply
 • Håller alla tummar och tår att 2022 blir ett bättre år för er ❤️

  Reply
 • Jag såg att Marcelo och Emilia skall flytta till Gävle! Gud så märkligt egentligen att ni båda hittade varsin gävle-bo!

  Hur känner du inför detta? Konstigt, eller “could not care less” …

  Jag menar, Gävle är ju inte så stort … chansen att ni springer på varann på ICA är ju inte helt omöjlig.

  Reply
 • Vad vill du få ut av denna kommentar? Tycker den var lite onödig

  Reply
 • Vad vill du få ut av att kalla min kommentar onödig då?

  Reply
 • Vad tycker du att Annica ska gör med den informationen?
  Som Anna sa..onödigt.

  Reply
 • Kan också hålla med om att det var lite onödig kommentar, men jag kan svara på den:

  Det är som det är. Även fast Gävle inte är en av de största städerna så är vi i Gävle 3-4 månader under sommaren och vi bor en bit ifrån stan så förhoppningsvis behöver vi inte stöta på varandra. Såklart att jag kan känna “vad fan” men jag kan inte kontrollera andras liv eller vart folk ska bo. Och det kommer nog inte bli så jobbigt då vi bygger ett så pass bra hus att jag nog inte kommer vilja sätta foten utanför det 😉

  Reply
 • Det finns väl inga dumma frågor
  ”blink blink” 😉

  Jag uppskattar ditt mogna och ärliga svar, tack för det ☺️
  Precis så tänkte jag med ”vad fasen” …därför kunde jag inte låta bli att fråga dig 🙈

  Men hur fantastiskt att ni bygger ett så himla härligt hus som får vara er oas, som ni bara vill vara i och hämta kraft.

  Det låter som något att se fram emot och du älskar ju att inreda också! Härligt! 🌟

  Reply
 • Jättefin klänning. I Stockholm är det mörkt och kallt. Inget bra. Men snart kommer våren. Lycka till med nya året och ha det fint. 😊

  Reply
 • Tack snälla!

  Reply
 • Vilket härligt nyår ni ser ut att ha haft! 🙂

  Ser att du har svarat på frågor om huruvida ni testat kortison i samband med graviditet, men har ni testat det även i naturlig graviditet?

  För en del lyckas ju naturlig graviditet bättre än IVF då miljön är mer “kemisk” vid IVF pga alla mediciner som används för IVF-cykel vid både FET och direkttransfer (om man inte gör FET i naturlig cykel förstås). Bara en tanke om naturlig graviditet + kortison kanske vore något.

  Reply