Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:32 | November 18, 2021

Enkel juldekoration och extremt trött!

Trött, konstant trött och slut. Jag sover dåligt om nätterna för min kropp är pigg men min skalle trött och det är pga Prednisone som jag tar. Några har berättat för mig att de fått börja med sömntabletter i samband med det eftersom de också haft svårt att sova men jag vill verkligen inte mer mediciner. Jag tar Prednisone så tidigt jag kan på morgonen för att underlätta men ja, det är tufft. Och eftersom jag inte sover så bra så blir jag ju trött under dagen och jag vågar heller inte ta en nap mitt på dagen för att då är jag ännu mer skraj över att jag inte kommer att kunna sova. Jag hatar den här situationen men jag är så tacksam över min situation på så sätt att jag kan vara hemma och ta det lugnt, att jag inte behöver ta mig iväg någonstans och vara helt alert. Jag fattar inte hur ni som jobbar samtidigt klarar av detta, wow säger jag bara.

Så det jag gjort under de senaste dagarna är att jag pysslat på hemma, bara gjort saker jag känt för och som jag kan hoppa över om jag inte orkar. Elias är fortfarande på resande fot så det jag gjort för att få dagarna att passera är att jag plockat fram julpynt mm här hemma, granen har även åkt upp i både matrum och vardagsrummet men jag väntar med att pynta den stora till Elias kommer hem. Det är något vi gör tillsammans, spelar julmusik, pyntar och bara har det mysigt.

Jag har även hängt en girlang ovanför den öppna spisen med alla julstrumporna. Det har blivit någon minigran lite här och var bara för att få en lite mer vintrig känsla. Även trappen är klädd med girlanger och rosetter, jag äskar verkligen att få pynta och gör det mysigt och längtar till den dagen vi har ett gäng ungar som också får uppleva det här med oss.

Idag var jag på Ikea en sväng för att köpa lite nödvändigheter och då hittade jag de här små bjällrorna. Ett paket kostar inte ens 70kr och dom är perfekta att dekorera med. Så jag köpte två paket som jag kan använda när vi ska duka bordet i juletider. Jag bytte även ut snöret mot ett band istället för att göra den lite finare!


8 kommentarer8 kommentarer om “Enkel juldekoration och extremt trött!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När jag tog kortison, Betapred, inte Presnisolon, påverkade det min sköldkörtel, störde kroppena upptag av Levaxin. Antar att läkarna har koll på detta och att du får ta prover oftare om så är fallet.

  Reply
 • Ja dom har koll på min värden och dom ligger jättebra 🙂

  Reply
 • Vad mysigt det ser ut …. skönt att du kan pyssla lite och göra fint, sysselsätta dig lite.
  Jag har precis genomgått en operation, hysterektomi – tagit bort livmodern då jag haft blödningar under 3 år.
  Så nu återhämtar jag mig.

  Hoppas verkligen det blir som du skriver, att det blir ett gäng ungar som får tassa omkring och hjälpa till att pynta.

  Vilken kämpe du är Annica, fortsätt kämpa – du är en krigare av rang!

  Reply
 • Åh jag hoppas att återhämtningen går bra!
  Det hoppas jag med, om det går vill jag att ungarna kommer på löpande band 😀

  Tack fina!

  Reply
 • Snääällla börja vlogga igen❤️❤️

  Reply
 • Nej jag tror inte att jag kommer att plocka upp YT igen men jag kanske kan göra minivloggar på IG?

  Reply
 • Kan inte du göra en jul-vlogg? Det hade varit så mysigt!

  Reply
 • Kanske kan göra minivarianter på IG?

  Reply