Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:09 | November 6, 2021

Dags att förbereda inför julen!

Pläd- Länk // Ljuslykta- Länk // Koppar- Länk // Eldkorg- Länk // Kuddar- Länk

November och är det redan dags att julpynta? Nej inte här hemma i alla fall men! För varje år som går är allt fler ute i god tid och införskaffar sina dekorationer och även julklappar vilket jag tycker är så smart. Varför vänta till december och stressa med det när man är mitt uppe i juletider när man kan vara ute i just god tid och sedan bara ta det lugnt och för en gångs skull njuta av december!

Jag har redan införskaffat mig utebelysningen i form av renar och paket, girlander som ska hänga ner för trappräckena, mer julstrumpor så det finns för hela familjen då Elias familj kommer över. Och näst på tur är det lite rosetter som jag ska spänna fast girlangen med samt dukning. Men det får bli till veckan efter att min mun läkt efter att jag dragit ut mina visdomständer! Sedan är jag ju sugen på att fixa baksidan då vi har en eldstad. Tänk vad mysigt att sitta där ute på en renfäll och grilla eller kanske bara dricka en varm kopp med choklad och marshmallows.

Men jag tänkte såklart dela med mig lite av julinspiration och man behöver inte mycket för att det ska bli en mysig känsla. Jag personligen är inget stort fan av att byta ut gardiner till julgardiner eller att det ska fram massa småtomtar överallt. Jag personligen föredrar dekoration som även funkar under själva vintern också. Alla produkterna hittar ni på Jotex!

Bestick- Länk // Kottar- Länk // Tallrikar- Länk // Servettringar- Länk // Glas- Länk // Servetter- Länk

När det kommer till dukningen så kan en röd linneduk göra så stor skillnad! Men vi har ett ganska stort robust träbord som verkligen gör sin rätt till julen med lite mindre dekorationer som tex servetter, andra tallrikar, glas och någon girlang och ljus.

Julstjärnor- Länk

Jag älskar julstjärnor och speciellt detta som blivit så trendiga på sista tiden. Många av dom passar ju även året runt skulle jag säga beroende på vart man placerar dom och hur man inreder i övrigt.

Servetter- LänkAdventsljusstakar- Länk // Grandekorationer- Länk

Det här är ju i alla fall en av de första sakerna som åker upp hos de flesta familjerna, adventsljusstaken. Och dom finns ju i så många olika utföranden och jag personligen gillar de som har 7 ljuskällor. De som har 5 ser lite mesiga ut… speciellt om de ska stå i ett större fönster. Men när det kommer till julen så gillar jag mer mysig och varm känsla och då tycker jag dessa adventsljusstakar gör sin rätt. Och sedan när det kommer till julgranen så tycker jag man ska våga kliva utanför det här med att bara ha julkulor. Våga slänga in lite alla möjliga dekorationer som är lite roligare att titta på. Och ett tips som jag gör varje år det är att köpa något som summerar året som varit och som är lite som ett minne som jag kan hänga in i granen. Så det blir lite som ett minnesträd. Tänk vad härligt när man blir gammal och kan titta tillbaka på sin gran med alla dessa minnen. Är inte det en fin tradition!?


14 kommentarer14 kommentarer om “Dags att förbereda inför julen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Träffar du din familj något nuförtiden? Har de varit och hälsat på i Kanada?

  Reply
 • Jag träffar dom när jag är i Sverige. Det är inte så lätt att få allt att klaffa med jobb för dom.

  Reply
 • Så fint ❤️❤️

  Reply
 • Tack!

  Reply
 • Jobbar du inte med nuskin längre? Varför svarar du inte på det när någon frågar? Har sett flera som frågat om detta men inte fått något svar…..Om du inte jobbar med det längre, hur kommer det sig att du slutat med det?

  Reply
 • Hon behöver inte svara om hon inte vill.

  Reply
 • Jo det gör jag man inte i samma utsträckning. Man kan fortfarande handla av mig.

  Reply
 • Ja jag älskar allt med Julen, jag tror jag går nog lite bananas…?! Jag plockar fram innan första advent,
  Sen bort i mitten av januari, då har jag fått min dos av julen🌟
  Jag har det mesta av allt💥sen sitter jag och myser hela julen både före o efter 🤶 ser alla julfilmer som jag sett sen barndomen.. mm så mysigt

  Reply
 • Hahahah så härligt ju!

  Reply
 • Har man adventsljusstakar och stjärnor i Canada? Du får gärna skriva lite om traditionerna i Canada, intressant att läsa om skillnader och likheter… 🙂

  Reply
 • Hmm det finns att få tag på, typ via Ikea eller Amazon men vi klarar oss utan dom 🙂

  Reply
 • Så mycket fina saker! 🙂
  http://www.delikollen.se

  Reply
 • Hur kan du göra reklam för skinroller?? Om det var så bra skulle inte folk istället gå på dyra behandlingar. Finns så många filmer på Youtube om folk som fått sin hud förstörd!

  Reply
 • Glöm inte att du inte ska tro på allt som står på nätet. Hade något varit skadligt hade det mest troligt blivit förbjudet.

  Reply