Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:37 | October 19, 2021

What doesn’t kill you makes you stronger

Träningskläder från ICANIWILL

Jag är tacksam för mitt liv, och för varje dag som går så känner jag mig bara mer och mer tacksam. Jag känner verkligen att mitt liv är på väg åt rätt håll. Även fast vi har IVFen som är en stor och jobbig grej för oss så är jag på en plats där jag ändå känner sådan stor tacksamhet för allt i livet. Det känns nästan lite som att det är det här jag konstant “jagat”, just den här känslan som jag känner just nu.

Jag har ju kommit så bra in i träningen som är så stor del av mig och jag känner att jag mår fysiskt bra. Det är nog det som gör att just IVFen känns jobbig för vi var tvungen att tänka både en och två gånger när det kommer till metoden vi valde att köra. Och med tanke på många andra faktorer så kommer vi ändå att köra en FET vilket innebär sprutor för min del vilket gör då att det eventuellt kommer att påverka min fysik en del eftersom det gjorde det de senaste gångerna.

Och hur gärna jag och Elias än vill ha barn så har det alltid i slutändan varit upp till mig vilken väg vi ska gå eftersom det är min kropp. Och det är jag också så tacksam över att Elias hela tiden frågat mig vad jag vill och vad jag känner att jag klarar av att göra. Och att gå igenom något sådant här skulle jag säga är antingen något som gör en starkare eller så kommer man att separera för det är en sjukt jobbig resa. Och både jag och Elias är riktiga vinnarskallar men han respekterar även min gräns för vad jag vill utsätta min kropp för, han är så otroligt förstående. Jag har sagt det förr och säger det även igen att trots detta skulle jag inte vilja ändra på något i mitt liv för det är så mycket mer som jag är så otroligt tacksam för!

Jag har ju tränat en hel del på Barrys nu men vi får se hur länge jag kommer att orka köra där när jag väl är igång med behandlingen. Så jag har nu börjat med megaformer (Lagree) som också är en bra träningsform, men mycket lugnare. Och jag vill liksom komma in i det innan det är dags för sprutor och mediciner.

Så både igår och idag blev det Lagree. Kate körde med mig idag och standard är ju en smoothie eller kaffe efter träningen. Jag lärde känna Kate bara för någon månad sedan och vi satt länge och pratade om det här hur människor i ens omgivning formar en. Och när man hittat sin klick, människor som är på “samma plats i livet” och samma energinivå så tankar vi upp varandra. Vi får energi av att umgås.

Bara för någon dag sedan när jag och Elias skulle lägga oss så sa han till mig att det är så stor skillnad på mig gentemot de två tidigare åren här. Att jag var mycket gladare, hade härligare energi och aura och det gjorde mig så glad för jag känner verkligen så själv.

Tänk att det skulle ta mig två år att “komma in i det här”. En rejäl jäkla berg och dalbana där jag bland annat fått gå igenom det värsta i mitt liv, men jag har överlevt det. What doesn’t kill you makes you stronger.


5 kommentarer5 kommentarer om “What doesn’t kill you makes you stronger”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Har följt dig sedan big brother tiden och efter alla dessa år inspirerar du mig fortfarande. Vilken fantastisk kvinna du är! Du är så mycket starkare än du tror och jag önskar dig all lycka.

  Reply
 • Hej!
  Vad roligt att du känner att du är på rätt plats i livet! Jag är några år äldre än dig men känner tyvärr nästan tvärt om.. Inga vänner har tid att umgås längre, alla har fullt upp med sina liv som karriärer och barn.. Det är svårt att lära känna nya människor för alla har så fullt upp och umgås bara med sina familjer och barndomsvänner. Jag har själv barn men prioriterar vänskap men det känns som om jag är ensam.. om något ska hända så är det jag som får vara den drivande. Du verkar ha tur som har människor runt om dig som prioriterar att umgås!!

  Reply
 • Hur kommer det sig att man tar sprutor när man gör en FET? Jag ska göra en i Sverige om några veckor och här verkar det inte vara sprutor om man har en egen ägglossning. Stort lycka till med allt!!

  Reply
 • Suprefact stänger av allt, hormoner, ägglossning mm för att vi ska kunna kontrollera allt med mediciner.. Tack detsamma!

  Reply
 • Skönner va du mener….Har gått igenom samma sak 😍❤

  Reply