Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:31 | October 3, 2021

Puppy love


Hallå hallå!
Jag hoppas att eran helg varit bra so far. Jag vaknade tidigt imorse för att podda, vi gjorde det igår i en timma till Xenia såg att hennes suftplatta slutat spela in… Så vi fick göra om det idag, vilken start på en lördag.

10:15 hämtade Britt mig då hennes familj skulle hämta en valp. Hon behövde lite hjälp så jag följde med. Vi åkte över en timma bort och sedan när vi kom fram så var det fem små valpar som sprang omkring och doften, alltså doft av valp är ju så mysig! Trodde att det skulle vara svårt för mig att inte bara “Du eh, jag tar en jag också” hahaha men jag är så fast vid att vi ska ha en till Boston Terrier. Och jag hoppas att det blir i november annars får vi vänta på en annan kull som passar oss.

Det här var i alla fall mini golden doodles, mix av golden retriver och pudel fast minisar och faaaaan vad söta dom var. Älskar älskar älskar verkligen hundar så när vi skulle åka hem skrek hela mitt hjärta efter Stitch. Dock när jag kom hem var hon inte hemma för hon var med Elias på golfbanan. Såg någon story därifrån, tydligen var det massa älgar där som Stitch satt och morrade på. Min lilla vakthund.

Men jag hoppade in i bilen och drog till Marda Loop för att handla lite hundmat i djurbutiken som finns där och då hittade jag en perfekt ryggsäck som man har sin hund i. Så Kanada blir jävligt kallt under vintern och jag älskar ju att vara ute, men det gör inte Stitch när det är minusgrader. Så hon får vissa dagar ha på sig en snowsuit och skor, inte det bekvämaste för henne men det funkar. Men jag vill ju kunna ta mig iväg till bergen även när det är vinter och då har jag kollat runt lite hur jag ska göra med Stitch eftersom jag vill ju ha med henne. Och då såg jag dessa ryggsäckar som hunden kan vara i. Man bäddar in dom så dom är varma och sedan får dom haka på helt enkelt. Då slipper hon vara hemma själv i flera timmar eller vara hos en hundvakt.


1 kommentarerEn kommentar om “Puppy love”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ett tips är att köpa en liten åkpåse för bebisar modell liten som man har i babyskyddet när de är små. De kostar allt från 300-1500kr men även de billigare är helt ok. Så kan du antingen stoppa det i ryggsäcken så att hon sitter i den och får hjälp att behålla värmen likt en dunjacka/sovsäck, eller ha med den i en sidoväska (de blir rätt små ihoprullade) och ta fram om det är kallt och hon behöver få värma sig 😊

    Reply