Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:47 | October 3, 2021

Grassi Lakes Trail

Ca 1h från där vi bor kan man hitta väldigt bra ställen att hika på, så i torsdags åkte vi till Grassi Lakes Trail för en härlig dag. Vi åkte på förmiddagen, det var fantastiskt väder, jag hade nya hikingskor och det kunde liksom inte bli bättre.

Jag älskade verkligen att bo i stan och jag kan sakna det många gånger, men! Att ha möjligheten att kunna ta sig till en sådan här otroligt natur inte alls långt ifrån där vi bor är oslagbart. Jag är ju uppvuxen mer åt det här hållet än mot stadslivet och jag måste säga det att jag mår så fantastiskt bra när jag får komma ut såhär med min lilla familj!

Efter vår hike så stannade vi till vid en golfbana som låg rätt nära, Stewart Creek Golf. Man kan alltid lita på att golfrestauranger har bra mat! Så vi käkade lunch och tog ett glas bubbel innan vi åkte hem.

Vill verkligen slå ett slag för mina nya hikingskor! För er som också älskar att vara ute i naturen och promenera och behöver rejäla men lätta skor då hittar ni dom här —->LÄNK!

Tröja- New Balance // Byxor- ICANIWILL // Skor- New Balance (Länk


13 kommentarer13 kommentarer om “Grassi Lakes Trail”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Startade du bloggen för att du saknade att blogga? Eller startade du den för att utveckla ditt företag inom Nuskin? Jag tycker man ser ganska tydligt hur det är tänkt, att det finns en baktanke bakom bloggandet!

  Reply
 • Då borde hon väl redan lagt in reklam om Nuskin?
  Det har ju hittills bara varit vardags grejer och annan reklam.

  Reply
 • Anne: Läs på om Nu Skin så förstår du bättre vad jag syftar på. Orkar inte förklara.

  Reply
 • Jag vet vad Nu skin är. Nej, jag är inte involverad i det.
  Varför komma med påståenden om du inte kan förklara vad du menar med din första kommentar.

  Reply
 • När man läser en blogg och det är så jäkla mycket reklam som “hakar” upp sidan – då förstår man att det handlar mycket om pengar. Och hon jobbar med Nu Skin så därför frågade jag. Jag behöver inte förklara mig, det var bara en simpel åsikt. Inget annat.

 • Ja det var min anledning. Och jag har inte lagt upp något om NuSkin än så vad är det som får dig att tro att jag startade bloggen för att lägga upp om det? Då hade jag gjort det för länge sedan!

  Reply
 • Bläddrade tillbaka 3 sidor och ser ingenting om Nuskin, och reklam för diverse varor är det ju på alla bloggar. Sedan är det ju fritt fram att välja vad man vill läsa och om man retar sig på något är det väl bäst för en själv att sluta. Läser inga bloggar som jag irriterar mig på, livet är för kort för det.:)

  Reply
 • Svar på dig fråga: För att det är väldigt mycket reklaminlägg tycker jag. Som sagt det var en åsikt, och allt är ju relativt. Förstår att det bör inbringa stålar, har full respekt för det. Jag har ju aldrig jobbat med blogg, det ligger säkerligen mycket tid bakom det. Allt gott!

  Reply
 • Fast du skrev specifikt om NuSkin men tror du insåg att så inte var fallet. Och gällande reklamen som poppar upp är det sådant som ligger inbäddat på bloggmallen, tyvärr inget jag styr över…

  Reply
 • Ok, got it! 🙂

  Reply
 • Hej Annica,

  Så kul att du börjat blogga igen! Superfina bilder. 🙂

  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om vilka tester man bör ta för att kolla upp sina värden gällande fertilitet? Vilka hormontester, sköldkörteltester, osv?

  Min man och jag har försökt bli gravida nu ett tag och tagit kontakt med en fertilitetsklinik. Dock bor vi utomlands och det mesta sköts privat här vilket innebär att man själv måste göra mycket (om man vill att någonting ska bli gjort). Dem säger att allt ser normalt ut men jag känner att jag gärna vill göra en grundlig koll så att säga. Börjar bli riktigt frustrerande nu, speciellt när vänner plussar, vill inget hellre än att plussa själv.
  Uppskattar verkligen att du delar med dig av er resa! Önskar er all lycka! <3

  Reply
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja veta vad kinesiologi-mottagningen du gick till i Stockholm hette? Jag har haft 4 missfall och skulle vilja höra vad han tror är “fel” när inte vården kan hjälpa mig 🙁

  Stort tack på förhand!

  Reply
 • Jag gick till Ulf Kilman på Kilmaninstitutet.

  Reply