Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:12 | September 23, 2021

Browlift


Hallå!
Helt slut i skallen efter en pdddinsplening som varade över 2h, vi hade mycket att prata om med andra ord. Poddavsnittet släpps på måndag och det är vääääääldigt ofiltrerat och en Q&A.

Idag är det torsdag och jag har bokat in mig på en sugaring, till alla er som vaxar er- testa sugaring. Dom drar på vaxet mothårs och rycker medhårs vilket gör att det inte alls är lika smärtsamt plus att stråna växer som dom ska och inte lika spretigt som när man rycker mothårs. Så det är mycket mer skonsamt för både huden, hårsäckarna och som jag sa det gör inte alls lika ont. Speciellt inte i de intimare regionerna!

Jag har haft rena rama fix-perioden med ansiktsbehandlingar, manikyr, fransar och bryn. Låter som att det är en rejäl ytspänning på mitt ytliga liv men det händer ju såklart mycket mer saker än så men det kanske inte är lika roligt att dokumentera. Tror inte ni är så intresserade av att höra och se när jag och Elias ligger och kollar serier eller sitter vid middagsbordet och pratar? Men det här är saker som jag verkligen tycker om att unna mig, kul att bli ompysslad och bli lite fin. Plus att det här är sådana saker som gör att mina dagar kan starta mycket fortare. Behöver bara hoppa in i duschen, smörja in mig, borsta tänder sedan är jag redo för dagen.

Jag är ju en av de som plockade sönder mina bryn i tonåren men har tatuerat dom för att få en bättre form (zoomar ni in på bilden nedan så ser ni att mina egna bryn inte alls är så tjocka) och nu gör jag browlift. Jag funderar dock på hur mina bryn hade sett ut utan bryntatueringen och bara köra browlift, ibland är jag lite sugen att lasra bort den. Är det någon av er som gjort det? Blev det bra?


10 kommentarer10 kommentarer om “Browlift”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din instagram verkar ligga nere. Jag kommer inte in på din instagram. Samma för någon annan? Vad har du för instagram adress?

  Reply
 • Jag misstänker att jag ligger i en shadowban av något slag…

  Reply
 • Hej! Hur fick du till så du kunde se idol, funkar ju inte m vanlig vpn. Behöver din hjälp m hacker kunskap.😃
  Tacksam för svar.
  /Mia i annan del av Canada

  Reply
 • Skriv till mig på Insta så skickar jag 😉

  Reply
 • Du har sååå fina bryn, är avis! Skulle inte ändra något 🙂

  Reply
 • Tack fina!

  Reply
 • Fundering.. varför vill du ens lasra bort de? Är du inte nöjd? Alltså är det inte en onödig kostnad och onödigt ingrepp om man nu är nöjd menar jag. Jag vill gärna läsa om ärliga tankar kring vad man är missnöjd med av de skönhetsingrepp man gjort, det är så sällan man får läsa om det bland de större bloggarna och vore ju kanon om man kunde få riktiga headsup på vissa saker.

  Jag tycker dock att du ser jättefin ut, med de upplyfta eller inte så ser du så grymt snygg ut.
  Hoppas du hade en jättefin helg bästa Annica.

  Reply
 • Jag tycker det är så fint med naturliga bryn som på något sätt ser lite glesare ut. 🙂
  Ja men det finns ju mycket som jag skulle ha ogjort om jag kunde spola tillbaka tiden. Men samtidigt så ville ju jag ha det där och då så 🙂

  Tack snälla och hoppas du har en magisk vecka!

  Reply
 • Hej! 😃
  Vilket märke använder du när du vaxar? Och precis vilken produkt är det? Jag vill testa men vill köpa nåt bra då! 😍

  För övrigt älskar jag att läsa/se inlägg om er resa gällande barn. Du är stark! Fortsätt kämpa ❤️❤️

  Reply
 • Den här använder jag: https://apprl.com/al/6xz3/

  Tack fina!

  Reply