Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | September 21, 2021

Banff

God morgon!
Mår inte helt 100 idag… Huvudvärk, magont och illamående. Jag var hos läkaren igår pga mina magsmärtor och hon misstänkte att de naturpreparat jag tar gör att min muskel till magsäcken inte håller tätt så att mina magsyror åker upp och irriterar magsäcken. Det kunde även vara orsaken till varför jag hade ett tryck över sköldkörteln samt huvudvärken. Så ja, nu fick jag medicin ändå för detta och ska äta det i två veckor. Och under tiden är det inget koffein, alkohol, starka kryddor mm som kan irritera magsäcken. Men idag har jag SHG, ultraljudet där dom ska undersöka min livmoder för att se så allt ändå ser bra ut efter missfallet denna sommar och för att det är grönt ljus på att fortsätta IVF.

Helgen hörni, gud vilken drömhelg! Vi har spenderat så mycket tid utomhus och jag älskar den här tiden på året. Krispig höst men när solen är framme värmer den på. I söndags åkte vi till Banff för en lunch, hike och paddla kanot.

Vi tog en lång sovmorgon, åt frukost och sedan åkte vi iväg strax innan 10. Resan upp tar ca 1,5h men med lite jobb under tiden Elias körde så gick det hur fort som helst. Och sedan är det ju inte en tråkig väg att åka! Tycker pengarna här i Kanada är så fina jämfört med Sveriges.  Vi åkte upp till Hotell Fairmont på en lunch innan vi drog upp till Tunnel Mountain. I det här slottet firade vi jul för två år sedan och jag hoppas att vi även kan göra det i år!Min lilla krigare! Medan jag och Elias kämpade oss upp för den branta hiken skuttade den här lilla damen fram. Men ni kan ju gissa vem som låg däckad hela eftermiddagen och kvällen. Då vet man att hon haft en bra dag! Setet jag har på mig kommer ni att få höra mer om på min IG inom kort, och såklart kommer ni ha en nice rabatt på det!  Skrattade mig igenom hela paddlingen med den här! Älskar att han har en sådan goofy sida som gör att jag viker mig av skratt.  Standard nu när det är höst, eller kanske inte nu pga min mage haha. Pumpkin Spice Latte, oj oj oj den kunde inte suttit bättre efter en heldag i bergen!


9 kommentarer9 kommentarer om “Banff”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Banff är sååååå fint!! Var för förra veckan:)
  Om ni nångång har lite längre ledigt så rekommenderar jag att åka upp till Jasper.
  Så himla fint. Även fast det är så fint överallt i the Rockies:)

  Reply
 • Vi var i Jasper i våras, så magiskt!!!

  Reply
 • Vilken otroligt vacker miljö. Kanske värt att åka till Kanada en dag. Vill bara passa på att säga vilken otrolig styrka du besitter som delar med dig av er resa med IVF. Önskar att någon hade vågat vara så öppen som du är när jag själv var inne i samma resa och man kände sig otroligt ensam med sina känslornas tankar. All heder till dig

  Reply
 • Ja gillar man natur är det ett måste!
  Tack fina!

  Reply
 • Hej. Jag kan minnas fel men har för mig att du skrev att du inte tänkte gå igenom IVF igen pga flera anledningar. Jag gick själv igenom ivf nyligen. Vad har fått dig att ändra dig gällande ivf behandlingen?

  Lycka till 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Reply
 • För att man pressar kroppen till att göra något som den säger ifrån att den inte orkar. Jag vill kunna lösa grundproblemet till varför det inte funkar. Men vi har nått den punkten där man inte ser anledningen till allt. Jag har bra värden, min kropp fungerar precis som den ska- förutom när det kommer till denna bit. Så därför har vi valt att testa igen.

  Reply
 • Tack för att du delar med dig av er barnresa, är själv mitt uppe i min första IVF-behandling och uppskattar så mycket att läsa dina inlägg <3 I somras vet att jag att du sa på Instagram att du inte ville göra IVF igen, är nyfiken på vad som gjort att du tänkt om? Önskar er all lycka!!

  Reply
 • Vilken magisk plats! Jag vill bara hoppa in i bilderna, det ser så fantastiskt ut! <3

  Reply
 • Det är helt fantastiskt!

  Reply