Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:53 | September 15, 2021

Barry´s


Jag kommer ihåg när jag började på gymnasiet, det var en helt ny klass och jag kände ingen. Det var nervöst eftersom jag inte visste om jag skulle klicka med någon men alla hade ju något gemensamt, annars hade vi inte valt den linjen. Jag gick Samhälle NEU, näringslivs integrerad ekonomi utbildning. En ren och skär företagslinje för det var något jag visste, att jag ville driva eget, vara min egna chef och bestämma mina dagar.

När man flyttar såhär pga sin partner så är det väldigt annorlunda, det finns ju en risk att man inte klickar med någon. Jag hade det lite svårt i början, jag höll tillbaka väldigt mycket för att passa in. Sa inte riktigt vad jag tyckte och tänkte, jag tänkte bara “go with the flow”. Men som ni kanske vet, sådan är inte jag. Jag kan ibland säga lite för mycket, vara lite för ärlig och det är inte alla som uppskattar det men det är sådan jag är…

Första säsongen gick väl sådär, mycket nytt och jag försökte mest passa in. Andra säsongen var väldigt speciellt pga Corona men det kom massa nya tjejer vilket var så kul! Och nu det här året- jag är ändå rätt taggad. Det går fort i hockey sägs det och jävlar vad det svänger.

Imorse var jag iväg på Barry`s med en av tjejerna från laget. Vi hade en liten dust i början men nu är hon en av mina närmsta här borta. Även en annan tjej som jag lärt känna utanför hockeyn tränar där så det blev genast superkul! Passen på Barry`s är så i min smak, jag har verkligen saknat att få in mer cardio i träningen genom löpning, det är bra musik, bra instruktörer, härlig miljö så här kommer jag skaffa mig ett medlemskap!

Efteråt var vi några som gick till Mercato som ligger på andra sidan gatan för en kaffe och vilka härliga tjejer! Vart har dom här gömt sig? Ett gäng som delar samma stora intresse som jag, träningen. Började genast snacka om att göra en girls trip och trots att jag känt några av dom knappt en timma så kändes det så självklart. Om det blir av har jag ingen aning om men det sa bara klick!


4 kommentarer4 kommentarer om “Barry´s”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag uppskattar din återkomst här på bloggen så mycket!
  Du frågade vilja samarbeten vi skulle vilja att du har, Xlaxh säger jag! 😁

  Reply
 • Åh vad jag har saknat din blogg! Tack för att du är tillbaka 🙂

  Reply
 • Så kul att du är tillbaka på blogg&podd!😍 du får säga till xenia att inte avbryta dig titt som tätt! 😉

  Reply
 • Är precis likadan när det gäller att träffa nya människor. Är precis som jag är vilket upplevs som märkligt av de som förställer sig / anpassar sig / inte visar hela sitt jag. När man blir äldre bryr man sig mindre dock och rensar ut bekantskaper där man känner att man inte kan vara sig själv. Kul att du har hittat folk du klickar med nu! Är också så himla glad att du är tillbaka. Har verkligen saknat din blogg.

  Reply