Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | January 30, 2020

Bästa skuggpaletten!

Gaaaah idag gör det fasen ont i magen. 🙁
Under nätterna är det inga problem men så fort jag börjar röra mig på morgonen så blir det dessa jobbiga toabesök… Till och med bara när jag dricker vatten blir det så. Min sambo kom hem inatt och sa att är det inte bättre idag så kommer han tvinga iväg mig så vi behöver väl inte säga något till honom. 😉 Nej då, jag kollar upp allt idag om det finns tid mm så jag kan bli bättre i magen för nu har det ju gått typ en vecka och det skulle vara så skönt att få kunna ta mig iväg och träna! Jag har ju bara suttit inne sedan vi kom hem från Mexiko…

Såg att det var lite blandade kommentarer om senaste inlägget och det förstår jag helt. Vi alla tycker ju olika. Vi väljer själva vad vi lägger vår tid på och jag skulle aldrig lägga timmar på min makeup men däremot så lägger jag den på ansiktsbehandlingar, färga fransar och bryn just för att jag ska slippa sitta med smink. Så vissa kanske tycker att jag kastar sten i glashus… Men jag kan inte sluta bli rädd när jag ser ungdomar, tonåringar…barn (!!!) idag använda så mycket smink att de ser ut som andra människor, typ vuxna.

Men jag reagerar ju på det precis som andra reagerar på saker jag gör så ja… Egentligen bör jag ju håll tyst. Men! Det här är ju ändå en blogg där jag skriver om mina tankar och åsikter och jag blir bara glad när en diskussion sätts igång eftersom jag alltid lär mig något bra utav det. Ni får mig att tänka om många gånger så tack för det! 🙂

Så var gjorde jag igår då när jag spenderade över en timma i badrummet? Alltså jag pallade inte fota allt men jag plockade fram den här paletten och insåg hur användbar den är för mig. Hårda färger går fetbort för mig, denna palett med riktigt fina jordnära toner är typ det enda jag behöver! Den här kan jag verkligen använda vid alla tillfällen! 😀

>>Paletten är från Nars<< och ja… den kostar en del tyvärr men jag har hittat en >>palett som är snarlik för 149kr<<. Jag har inte testat den själv så jag kan inte säga om den är svinbra. Men om man råkar smita förbi den i någon butik så kan det vara värt att kika in den!

Jag gör egentligen inte en jätteavancerat ögonmakeup här va. Utan det är lite globskugga, lockskugga, droppskugga och en fransskugga. Låter ju hur mycket och svårt som helst men nej… går hur snabbare att göra än att säga allt. Och avslutade med mascara såklart. 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Bästa skuggpaletten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina färger. Trevlig helg. 😊 hoppas du blir av med det magonda.

  Reply
 • Den billigare paletten du tipsar om är fantastisk! Jag är med i några hudvårdsgrupper på Facebook och häpnar över andras hudvårds och sminkrutin. Alla dessa produkter kan verkligen inte behövas.

  Mycket snyggare med typ din sminkning, hålla det enkelt.

  Reply
 • Prova Nyx Professional makeup “Ultimate shadow palette warm neutral” Så JÄKLA snygga färger!
  Dessutom helt cruelty free 🐈🐕💞

  Reply
 • Thanks for the information, much appreciated for the news~!!

  Reply
 • I had to write this review within a few minutes of putting a postpartum belt on in hopes of helping another mama out there. I was desperate when I got home from hospital and the pain started with a vengeance. While crying in pain I put this on. I now feel 100% better then I was!! postpartum belt has made my after birth contractions stop or at least where I can’t feel them which makes a huge difference with a C-section. As every contractions pulls at the inside of the incision causes pain. I recommend this band if you had a C-section and are struggling with after birth pain from incision, feeling like your organs are floating around(aka unsupported) or after birth contractions. Buy this!! Not only is it the cheapest I’ve seen it has the perfect type of closures. The front postpartum belt broken into two straps one on top of belly and one for lower that are thick foam covered in soft fabric. The back is one mesh-like band with two spandex straps that can tighten it more to the top or more to the bottom depending on your belly size or hip shape(flip to switch between angled to top or bottom). I got a medium and it is perfect for 3 days post op. I have narrow hips and I was very small while pregnant and all belly. Pre pregnant weight 105lbs and 138lbs on delivery. I haven’t weighed since I had baby but my belly is about half the size postpartum belt was. I would say to go up two sizes if you want it to fit right after delivery. I’m an xs, size 1 pants not pregnant. If my belly goes down more I will probably need a small but right now the medium is perfect with about two inches to grow or shrink. I will probably buy the small when my belly goes down more. I can’t believe the price for the difference this has made for me immediately!

  Reply
 • Hej har du slutat blogga?

  Reply
 • Måste prövas!

  Reply
 • Skulle gärna vilja se en film hur du går tillväga

  Reply
 • Vad tråkigt att du lagt av med att blogga..

  Reply
 • Vad tråkigt att du slutat blogga..

  Reply
 • Älskar Nars!

  Reply