Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:10 | December 3, 2019

Födelsedagsfirande

Hej!
Nu är jag tillbaka i work mode. Igår jobbade jag inte eftersom min kille fyllde år och det har varit allt annat än lätt att fixa något. Dom har ju antingen träning eller match om dagarna, dom har liksom 4 dagar ledigt i månaden och på hans födelsedag skulle han ha träning så jag hade en plan efter hans träning. Sedan ändrades det till att dom skulle ha en laglunch efter träningen så jag fick ändra om min plan. Sedan två dagar innan hans födelsedag så får dom reda på att dom har helt ledigt… Så ja det har varit lite roddande.

Men måndag morgon kom, jag kom upp med ett paket som jag tryck tomtebloss i. Tände dom och sjöng “Ja må han leva”. Ser att det sprätter lite glöd från tomteblossen ner på mattan för typ 70 tusen och får lite panik. Försöker få det under kontroll samtidigt som brandlarmet börjar att gå, “Mayday, mayday. It’s a fire in the building…” Vad faaaaaan. Ställer ner paketet, tar en kudde och viftar mot brandlarmet för att det ska sluta. Eh…ja… Ska vi bara göra om allt eller? Haha det var ju lite komiskt och ändå en liten rolig start på morgonen.

Vi gick ner och han fick resten av sina presenter. Jag gjorde ordning frukost och när vi åt vid köksön kopplade jag upp min telefon till TVn. Jag hade pratat med hans familj och vänner som inte kunde vara med och fira och samlat in klipp från alla med grattishälsningar. Alltså det är så fint att se hur snälla och genuina människor han har omgett sig med för det var så fina videos. Så det fick han se när vi åt frukost och jag märkte inte av det här för att jag själv var lite nervös men han berättade på kvällen innan vi lade oss att han hade blivit väldigt rörd och att det var det bästa på hela dagen. Jag är ju som sagt expert på att övertänka men jag måste bara inse att han är så jäkla enkel! Till middag ville han liksom ha tacos och hans favoriefterätt är Häagen-Dazs vaniljglass med jordgubbar så det var ju det jag fixade till kvällen.

Men efter frukosten åkte vi till ett ställe där killarna i laget handlar sina viner och alkohol. Jag har ju aldrig varit en person som tycker det är gott med vin till maten. För bara något år sedan hade jag en destruktiv relation till alkohol, sedan slutade jag ju men nu kan jag verkligen uppskatta ett glas rött till maten. När vi var klar där åkte vi och käkade lunch. Jag visste ju att en av hans favoritrestauranger här är Mercato så jag bjöd honom på en lunch där innan vi åkte hem igen.

Vid 17 kom gästerna och vi åt ju då tacos och till efterrätt hade jag köpt ett gäng glassbyttor och lite toppings. För ett tag sedan köpte vi hem lite sällskapsspel för det är ju också något som han tycker är så kul och han har mer eller mindre tjatat om att få spela ett av sina spel så efter glassen så körde vi spelkväll och det var så roligt.

Jag har verkligen insett att han är så himla enkel och så måste jag tänka när det kommer till honom. När vi skulle lägga oss snackade vi lite om julen så sa han liksom att han uppskattar saker som att få en mobilladdare med längre sladd i paket, alltså typ saker som man vill ha men är jobbiga och tråkiga att köpa själv. Och det kändes så skönt att prata om för i vissa förhållanden kan det ju vara så att man verkligen ska bräcka varandra med att köpa extremt dyra presenter till varandra eller fixa den bästa festen eller vad det nu kan vara. Och att ha en sådan press på sig är ju inte kul, då är det ju bara ångestladdat med födelsedagar och högtider när det egentligen ska vara något man uppskattar och tycker är kul!


18 kommentarer18 kommentarer om “Födelsedagsfirande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äntligen. Söta du, tar ca tre gånger innan man kommer i på din blogg går det att fixa. Annars kommer jag inn överallt. Är det kalla vintern i Kanada som ställer till det. Kolla gärna på cockatoo luck. youtube. Vänner och jättefin fågel. Åh han är så gullig. Kramar. Obs dom bor också i Kanada.

  Reply
 • Jag har just nu världens sämsta internetuppkoppling. Och för mig tar det en millisekund att komma in på Annicas blogg. Så inte tror jag att felet är hos henne.

  Reply
 • Åh vad bra att det fungerar!

  Reply
 • Vad konstigt! Ska kolla upp asap!

  Reply
 • Tack för det. Vet flera som får logga in flera gånger. Bra om du kan kolla upp det. ☺

  Reply
 • Oj jädrans, 70 tusen för en matta, ja då ska man helst knappt gå på den för det lär svida att den ska bli platt. 🙂 🙂 Men snygg är den antar jag.
  Stort grattis till din Elias. Sjukt att man inte kan ha nått hemligt, för det kommer alltid fram på sociala medier ändå men jag tycker du gör rätt i att inte blanda in han på bloggen, blir bara mer skit då på nått sätt.

  Kram

  Reply
 • Haha ja tycker det var alldeles för mycket för en matta 😀

  Reply
 • Vad glad man blir när du verkar så lycklig. Så roligt när man vet vad du gått igenom. Ha en bra vecka och kram<3

  Reply
 • Tack snälla! Ja det är lite galet hur livet bara kan vända. 🙂
  Detsamma <3

  Reply
 • Det är så roligt att följa ditt liv i Canada. Du strålar!! 😊 ❤

  Reply
 • Åh tycker du det? Jag har sett att många vill att jag uppdaterar lite vad som händer runt om här så jag ska försöka att ta mig iväg på lite upptäcksfärd och uppdatera er lite bättre 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Läste alltid din blogg innan men slutade av någon anledning. Nu har jag iallafall börjat igen, och jag blir numera glad av att läsa om ditt liv för att du känns så glad och lycklig. Blir så inspirerad av att läsa din blogg och jag önskar dig all lycka ♥️ Jag har tänkt göra en bröstoperation någon gång nästa år, försökte läsa lite om din upplevelse och din bröstförminskning för att bli lite mer säker. Jag undrar om du la implantatet bakom eller framför muskeln och om du kände/känner att du kan träna bröstmusklerna som innan? Tack för en inspirerande blogg!
  Av det jag läser så känns det som att du hittat mannen i ditt liv, men ännu viktigare hittat dig själv ♥️ Kram

  Reply
 • Hej Vilma och välkommen tillbaka 😀
  Jag lade mina bakom och jag har inga som helst problem att träna som jag gjorde innan. Men sedan är det så olika för alla men det kommer gå bra för dig! Önskar dig all lycka!

  Ja det är han verkligen, skulle aldrig någonsin flyttat hit annars 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Läste alltid din blogg förr men slutade av någon anledning. Nu har jag iallafall börjat igen och jag ser hur sjukt mycket du har vuxit och hur mycket lyckligare du är! Av det jag läser så känns det som att du hittat mannen i ditt liv men ännu viktigare hittat dig själv ♥️ Det är så inspirerande och kul att läsa om ditt liv. Tack för att du delar med dig!
  Jag har funderat på att förstora brösten och vill göra det någon gång nästa år. Jag har läst din berättelse och känner mig lite mer säkrare på vad jag vill, undrar bara om du la implantatet bakom eller framför muskeln? Kunde/kan du träna bröst som innan eller hur fungerar det? Tack för svar ♥️ Kram

  Reply
 • Råkade skicka två nu 🙈 trodde jag råkade radera det andra 🙈

  Reply
 • 😀 <3

  Reply
 • Jag kan bara hålla med Vilma här nedan. Jag hade också så gott som slutat att läsa din blogg. Men nu är det så roligt att läsa den och följa dig o ditt nya liv i Canada!! Det är intressant att läsa om hur livet är där, att se hur det ser ut där, att veta allt om livet i Canada. Bara en sån sak som att gå o handla i en affär o få se hur det ser ur där jämfört med här.
  Fortsätt att skriva om allt i Canada så kommer jag att fortsätta läsa din blogg med glädje!
  PS Jag är verkligen glad att du har träffat Elias och att ni har det bra tillsammans. Du är så mycket gladare och lyckligare nu och det lyser igenom i bloggen

  Reply
 • Så jävla tröttsamt med denna reklam. Kan du inte bara lägga ner att förpesta kommentarsfält med reklam för ett sånt skitpreparat???

  Reply