Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | July 10, 2019

Mitt gig i Tylösand

Tröja (hoodies variant)- Länk! // Shorts- Länk! // Höga strumpor- Länk! // Chunky sneakers- Länk!

Det känns som att det är måndag idag bara för att jag hade gig i förrgår i Tylösand, igår när jag och Mikaela kom tillbaka till Stockholm så var det två slitna själar men satan vad kul det var! Oj oj oj alltså! Jag har varit i Tylösand en gång tidigare och då var jag typ 15 år och då var jag där på elitläger med fotbollen. Kommer ihåg hur vi träffade Fredrik Ljungberg på stranden och hur vi kastade uppspolade maneter på varandra haha! Men i måndags åkte jag och Mikaela dit för jag skulle spela mellan 22-00:30. Jag hade inte fått all info som jag behövde utan jag fick det samma morgon och då fick jag veta att jag skulle köra warm up och köra lite mer lounge. Fan det var ju inte det jag hade typ förberett så det var bara att sätta sig framför datorn och dra in lite loungemusik… typ. Jag kände ju ändå att jag måste fortfarande göra det som representerar mig och sedan tänkte jag att om jag ändå spelar till efter midnatt så kommer folk vilja ha lite mer dansvänlig musik. Så jag tänkte att jag kör ganska soft första timman och sedan om det börjar trilla in lite människor så ska jag dra på sådan musik som kommer vilja få dom att dansa. Man kan säga att min plan fungerade. 😉

Men innan själva spelningen så mötte vi upp Bibba som skulle ta hand om oss under vistelsen. Vi mötte även upp grabbarna som skulle spela inne på dansgolvet när jag var klar och det var @kenankerim_music, supergrymma killar som brukar köra på Port du Soleil i Göteborg. Så vi alla gick och käkade och runt 21:20 gick vi tillbaka och ner på stranden för att se solnedgången, alltså det var ju magiskt. Fasen vad vackert det var där och så nice att ha en klubb sådär precis vid stranden.

Kära Mikaela, fan vilken klippa hon är! Jag är så glad över att jag bestämde mig för att börja jobba med henne. Hon har verkligen underlättat så mycket för mig och låter mig verkligen få fokusera på det jag är bra på och tycker är kul, precis som ett jobb ska vara. 😀

Soundcheck innan jag drog igång.  Från en låt till en annan skedde detta. Det kom en hel flock med så taggade människor och fan vad underbara alla var. Dom boostade mig som fan, skrek mitt namn, peppade mig och det var utan tvekan den bästa publiken som jag kört för! 😀 Det blev sådant tryck efter någon timma att jag helt plötsligt fick upp två tre vakter på scenen haha. Blev alldeles chockad när dom kom för jag är ju så inne i det jag gör och får sådan feeling så jag tänker liksom inte på vad som händer runtom men tydligen hade det varit folk som ville upp och vara med mig i båset och Mikaela hade fått agera skydd där ett tag till det blev för mycket. Jag skrattade ju bara när jag fick höra det här för jag tycker att det är så kul haha!
Det var även möhippa på stället och det var så kul när The bride to be kom och hängde med mig i båset. 😀  Dagen efter, ja man var ju sliten men fan vad glad jag var. Det var ju så ruggigt bra drag och de senaste spelningarna jag haft har jag kunnat njuta så mycket. Jag tror hela den här Summerbursthändelsen fick mig att vara extra noga med allt och nu när jag har stenkoll så kan jag slappna av mer och även njuta fullt ut!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här