Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:01 | June 25, 2019

Yumi Lashes

Som jag berättade tidigare var jag och gjorde Yumi Lashes imorse. Vad är det kanske några av er undrar. Well det är en fransbehandling där dina egna naturliga fransar lyfts, fylls på med vitaminer och en speciell keratininfusion och sedan avslutas behandlingen med färgning. Den här behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Den här metoden är allergivänlig, giftfri, innehåller inga starka kemikalier, utan parabener, formaldehydfri, ger böjda, fylligare och längre fransar.

Jag som inte tycker om att sminka mig sådär jättemycket älskar den här behandlingen för att det är som att vakna fixad. Jag använde ju fransförlängning för många år sedan men slutade då jag fick en allergisk reaktion. Men då hade ju man den effekten av att vakna “färdig”. Lite så är det här också bara det att det är dina egna fransar och det ser mer naturligt ut. Det har aldrig vart så trendigt att ser naturlig ut som det är idag. Allt som har med lösfransar, ögonskuggor i galna färger, läppar som poppar, överstylade hår… Ledsen men det har avtagit starkt. På ett sätt kan jag tycka att det är skitbra med tanke på att man sparar så mycket tid på att inte behöva fixa sig och många kanske känner att det blir mer “accepterat” att se ut som sig själv!? Jag älskar ju den här trenden, att se “vanlig” och “ofixad” ut men hjälper gärna till med lite brun utan sol och Yumi Lashes. 😉

Det är skillnad på Yumi Lashes och Last Lift! Det ger ett liknande resultat direkt efter behandling men det är två olika typer av behandlingar! Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt Lash Lift ger samma böj men torkar ut fransarna så de blir torra, spröda och skadade.

En behandling tar ca 1,5h att göra och kostar 950kr. Ni kan läsa mer om Yumi Lashes här- Länk!

Till vänster ser ni hur det ser ut efter 6,5 vecka och till höger är direkt efter.

Samma sak här, efter 6,5 vecka och till höger nygjorda.


2 kommentarer2 kommentarer om “Yumi Lashes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller inte med om att dom flesta sminkar sig mindre. Hudvård och kosmetika säljs i massor. Jag tycker lösögonfransar gör så mycket för ansiktet. Tycker nu man kan vara som man är dvs naturlig eller sminka sig. Det känns skönt. 😀

    Reply
  • Jag gjorde också mina idag, men på annat håll. Fick ABSOLUT INTE den effekten du fick. Mina är långa och raka i vanliga fall, nu är de bara böjda vid roten och sen pekar de rakt upp, inte alls den där fina böjen som man får av fransböjaren. Så med andra ord så slösade jag 1000 kr på att vara missnöjd. Nu hoppas jag att jag ska få hjälpa av de igen, “korrigera” innan jag drar på semester nästa vecka men tvivlar på att det kommer att bli så eftersom alla är så fullbokade.
    Måste ju säga att ditt blev otroligt snyggt, skönt att få det exakt som man vill. Det händer inte med mig kan jag säga, därför vågar jag knappt gå och göra 3D tatueringar, för orka misslyckas med en sån sak liksom. 😖

    Reply