Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | May 20, 2019

Min nya soffa!


Soffan från Sweef är på plats och aldrig trodde jag att det kunde bli så bra som det blev. Mammut heter modellen och färgen jag bestämde mig för heter Silver och är vekrligen, alltså verkligen perfekt. Sådär gråbeige i ett sammetsliknande tyg som har lite glans men är inte i ett sådant material att råkar man spilla så blir det en fläck som aldrig försvinner. Jag blev faktiskt rekommenderad detta tyg eftersom jag har hund så det behöver vara lite mer slitstarkt så hon kan få sina ryck och springa som en galning som hon brukar utan att det blir märken i soffan.
Soffan är i en perfekt storlek för mitt vardagsrum och sittdelarna är så maffiga så här kommer vi kunna sitta ett gäng och kolla på filmer om kvällarna utan att behöva trängas. Här kommer jag kunna somna framför tvn utan att ligga obekvämt för den här soffan är sådär perfekt mjuk så man sjunker ner väldigt skönt i den. Den är något lägre och även djupare, jag ville verkligen ha en “hängsoffa”, man ska kunna slappa i den. Inte sitta stelt och propert utan här ska man bara mysa och kunna slumra till utan problem. 😀
Jag har två sittdelar, en fotpall och ett love seat. Så här kommer det bli en hel del Netflix n chill. 😉 Haha! Love seatdelen är en längre fåtölj så till och med min assistent Mikaela kunde sitta raklång utan att fötterna stack utanför och hon är ganska lång. Jag som är 155cm skulle kunna sova som i en säng i den där delen haha. 😀
Firman som levererade soffan från Sweef monterade även ihop den så jag kan plocka isär delarna och möblera om dom om jag vill. Jag kan göra detta till en enda soffa om jag vill genom att bara klicka ihop love seatdelen men jag ville ha den fristående och lite mer vinklad mot tvn som nu också är uppe på väggen.
Jag har nog inte vart såhär nöjd med en möbel innan som jag är med soffan. Den passar verkligen in och jag kommer nu att utgå från den när det kommer till färgerna i lägenheten. Nästa vecka kommer jag välja gardiner, jag valde ut färg och material på mattan idag och beställde den. Sedan kommer jag att måla om hela lägenheten kritvit med stuckatur på väggarna istället för tavlor. Jag vill verkligen ha så lite prylar som möjligt men dom jag har ska liksom göra sitt i lägenheten. Så väldigt cleant och stilrent är lite det jag strävar efter. 😉

Här hittar ni fler soffor från Sweef.


1 kommentarerEn kommentar om “Min nya soffa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste det vara så många likadana bilder för samarbetet, man orkar inte scrolla.

    Reply