Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | April 10, 2019

Yumilashes


Igår var jag hos Jacklin på @Yumilashessthlm och gjorde mitt andra lyft, haha det där lät ju lite fel men ni fattar. 😀 Jag gjorde mina fransar där för fyra veckor sedan och Yumilashes är en permanent fransböjning och sedan får även fransarna näring samt färg så man verkligen slipper använda mascara.

Salongen ligger på Engelbrektsgatan 39 i Stockholm.

Såhär såg mina fransar ut fyra veckor efter första behandlingen. Fortfarande en böj och fransarna är mörka men eftersom fransarna precis som resten av håret på vår kropp växer så har böjen växt ut lite och då valde jag att göra andra behandlingen. Man kan vänta längre om man vill men någonstans mellan 4-7 veckor bör man göra en ny behandling.

Hur går behandlingen till?
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och avslutar behandlingen med att färga fransarna.
Hållbarhet?
Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med YUMI.Lash mascara och/eller serum som finns att köpa med hem.
-Skippa lösögonfransarna!
-Skippa mascaran!
-allergivänlig
-Giftfri
-Inga starka kemikalier
-Utan parabener
-Formaldehydfri
-Fylligare fransar
-Böjda
-Längre
Varför är Yumi Lashes Keratin dyrare än andra salonger som erbjuder ”Lash Lift”?
Många tror att Yumi Lashes Keratin behandling är synonymt med ”Lash Lift” då man får ett liknande resultat direkt efter behandlingen men de skall INTE förväxlas.  Yumi Lashes Keratin behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt Lash Lift skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket påverkar ett släpp i förtid.
Ibland håller Yumi behandlingen inte som utlovat, varför?
Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar. Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.
Ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen.

Såhär ser fransarna ut direkt efteråt och fransarna är formbara upp till en timma efteråt så det är viktigt att borsta dom lite med jämna mellanrum och då separeras även fransarna mycket mer också.
Det här är verkligen inte samma sak som att färga fransarna själv och sedan böja dom för här kommer man åt längst ner vid fransrötterna och böjen börjar liksom redan där vilket gör att du får en brutalt jäkla bra effekt!

Detta är direkt efteråt och bilden nedan är från imorse och då kan ni se hur fransarna separerats efter att jag borstade igenom dom.


4 kommentarer4 kommentarer om “Yumilashes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snacka om smygreklam!

  Reply
 • Hur kan det vara smygreklam när det står längst upp i inlägget “sponsored by” ?:D

  Reply
 • Sakna att du inte blogga något mer i kväll. Men är ju en ny dag i morgon och ska säger dom bli varmare och sol till helgen. Jag fryser. Ha det fint.😊🌞

  Reply
 • Hej! Vill bara påpeka att lashlift inte alls skadar fransarna, absolut om man använder dåliga produkter men inte om man köper bra produkter 🙂 är själv utbildad!

  Reply