Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 15, 2015

Smilelab!

PC099799 PC099800 PC099804 NamnlösPC099797

När jag gick på gymnasiet hade jag tandställning, för mig har tänderna alltid vart viktiga och det första jag gjorde när min tandställning försvann var att göra tänderna vitare. Ett vitt leende ser så himla fräscht och rent ut och tänderna är verkligen något som jag tycker att man ska ta hand om lite extra. Är det något du ska spendera pengar på så är det dina tänder eftersom du ska ha dom typ hela livet.

Jag har blekt mina tänder några gånger och metoderna idag är så pass bra att man inte behöver vara rädd för att tänderna ska bli sköra. Det finns även denna typ av metoder som jag i samarbete med Smilelab har testat nu på slutet bara för att fräscha upp mina tänder lite extra med det är tandblekningstejp.

Smilelab har en tandblekningsteknik med den nya ASC-remsan som är utvecklad av tandläkare och förutom att dessa remsor hjälper till att bleka tänderna så bättras munhygienen också. Tandsten, plack och skadliga bakterier avlägsnas från tändernas yta vilket ger renare och friskare tänder. Missfärgning på kronorna avlägsnas också på ett säkert sätt.

Man placerar stripsen på framsidan av tänderna och viker ner kanten på baksidan. Låt dom sitta på i 30 minuter beroende och sedan kastar du dom efter användning. Borsta med tandkrämen som följer med för bästa resultat.

Om du vill testa dessa produkter kan du få hem ett gratisexemplar HÄR! 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Smilelab!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blir man automatiskt bunden till någon prenumeration om man skriver upp sig på ett gratis prov?

  Reply
 • undrar jag med!

  Reply
 • Måste testa. 🙂

  Reply
 • Hur bra resultat får man då egentligen? *skeptisk som fan*
  Jag gjorde en blekning hos White Smile i Fältan (de jobbar med Brilliant smile) och det blev då ingen skillnad alls. Efteråt, när den sk blekningen var klar säger tjejen att oftast behöver man minst 2-3 behandlingar för ett bra resultat. WTF. Då hade jag ju kunnat pynta 3000 kr hos min tandläkare och fått det gjort på en behandling istället.
  Lurad? Absolut ja.

  Reply
 • Finns inte en chans i världen att tandsten försvinner med hjälp av en remsa. Tandsten måste skrapas bort av utbildad tandvårdspersonal. Tandsten är mineraliserade bakteriebeläggningar och det binder sig till tandytan. Jobbar som tandsköterska så vet vad jag pratar om.

  Reply
 • Undrar oxå om man blir bunden till nåt när man skriver upp sig på ett gratisprov??

  Reply
 • Jag har skrivit i min mail men har inte fått något tillbaka…

  Reply
 • Samma här Nellie!

  Reply
 • måste testa någon gång, grym resultat 🙂

  Reply
 • Jag har också skrivit i min mail (2 gånger) men får inget mail… 🙁

  Reply
 • Har också skrivit in min mail flera gånger men får inget tillbaka.. :/

  Reply
 • Samma som dom över, har skrivit i min mail, men inte fått något mail från dom. Dåligt..

  Reply
 • Hey girls,

  You are absolutely not committed to anything, all you receive is a free sample for a great smile 🙂

  If you signed up for our sample you will be contacted shortly by email to fill out your address details.

  If you have any questions feel free to contact us 🙂 [email protected]

  Reply