Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | December 3, 2015

Kostmetisk tatuering 3d Bryn!

Namnlös
Hej sötisar!

Jag har vart upptagen hela morgonen och sedan försvann Internet där ett tag men nu är jag på banan igen!:D

Igår var jag hos Stockholms Beauty Center för en påfyllning av mina bryn som jag tatuerade för sex veckor sedan. Man har ett gratis återbesök om det är så att färg släppt eller att färgen inte blivit bra. Jag var helnöjd med mina bryn och tyckte inte alls att jag behövde någon påfyllning men när jag kom dit så drog Susanne några streck till, fyllde på vissa linjer bara för att dom skulle hålla sig fina i något år framöver. Så det är alltid bra att gå på sitt återbesök då personen som utför detta kanske ser någon man själv inte ser. 😉

Här ovan kan ni se hur mina bryn var före, direkt efter tatueringen och efter sex veckor. Jag kan helt ärligt säga att det är bland det bästa jag gjort! När jag var i Thailand målade jag inte mina bryn en endaste gång för dom var så fina ändå. Igår när jag var på stan en sväng så sminkade jag mig inte ens eftersom jag känner mig “hel” ändå. Jag har brännan och brynen och det är det enda som krävs för att jag ska känna mig fin. Så jag rekommenderar er som funderat på att fixa brynen att verkligen göra det. 😀

Men! Det är otroligt viktigt att ni går till en bra salong som gör rätt! Det finns så många salonger som utför detta men Lulu på Stockholms Beauty Center var den personen som tog in tekniken och därför kan ni alltid känna er säkra att gå dit. Jag vet så många som tatuerat brynen som inte blivit nöjd på strecken inte blivit bra, färgen har släppt bara efter några månader, dom har tatuerat alldeles för djupt så det blivit ärrbildning mm. När man får sina bryn tatuerade så görs först små snitt i huden, sedan stryker man på färg flera gånger. Efteråt går dom på med en tatueringspenna i snitten för att det ska vara så tunna “strån” som möjligt och för att färgen verkligen ska sitta. Sedan är det väldigt viktigt hur man tar hand om brynen efteråt så att färgen inte smälter ihop och man inte ser stråna tillslut.

Detta kostar från 3000kr på Stockholms Beauty Center beroende vem man går till. För mer info kan ni besöka deras hemsida. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Kostmetisk tatuering 3d Bryn!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du också smörjt in dina ögonbryn med vaselin? Om hur länge behövde du göra det?
  Har nämligen sett 2 andra bloggare som gjort sina ögonbryn på samma klinik och dom har behövt smörja in sig i flera veckor efteråt.

  Reply
 • Så snyggt 🙂

  Reply
 • Fint! Är också sugen då mina ögonbryn är ojämna. Vet du någon bra och seriös i Malmö?

  Reply
 • Gosh, vad snyggt det är! 🙂

  Reply