Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | August 25, 2015

Sea & Sunset med Luxe event

IMG_3416 IMG_3418 IMG_3419 IMG_3427 IMG_3420 IMG_3422 IMG_3417 IMG_3423 IMG_3424 IMG_3425 IMG_3426 IMG_3432 IMG_3433 IMG_3434 IMG_3435 IMG_3437 IMG_3443 IMG_3441 Namnlöso-3IMG_3446
Igår var jag bjuden på ett otroligt härligt event av Luxe Event. Jag hade inte så höga förväntningar då jag inte vart på något tidigare event hos dom men det lät trevligt så jag gick. När jag väl kom till Sjö & Land där dom höll till fanns det manikyrister på plats, folk som fixade håret, bartender som fixade drinkar, kockar, alltså det var så mysigt! Jag passade på att lacka om naglarna och minglade sedan runt med massa härligt folk innan vi satt oss vid bords.

Det serverades sedan middag från havet, så himla gott och jag har aldrig ätit hummer som smakat så gott. Den var varm och kryddad med bland annat saffran och det gick inte att sluta äta. Under middagen så var det lite lottdragning och dom hade fixat så att alla vann pris, jag vann bland annat en Olaplex-behandling som jag vart så intresserad av. 😀

Till efterrätt blev det chokladpraliner, Nice Cocktail och roligheter i fotobås. Jag, Daniel och Ellinor stannade till efter 22 och sedan var det dags att gå hem. Med oss fick vi en härlig gåvopåse som innehöll bland annat en Sodastreamer, helt galet! Detta event var långt över förväntan, jag fick träffa så härliga människor utanför bloggvärlden och det var så himla skönt! Felicia och Jenny som anordnade detta event gjorde det hur bra som helst! Det var intimt, lyxigt, roligt och härliga människor! 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Sea & Sunset med Luxe event”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • tycker event känns så jävla lyxigt! haha skulle bli såå glad om man nånsin får en inbjudan 😉

  Reply
 • Så mysigt det ser ut
  Någon som testat tandblekningspennan från dermatrisse kostar nu 79kr istället för 399kr med kod
  https://m.nouw.com/Lyckan/dermatrisse-tandblekningspenna-399kr-nu-20206977

  Reply
 • Det ser ju jättemysigt ut! 😀

  Reply
 • Åh men hela hon är ju underbar, ska snart träffa henne på Event hos Loppi för familjebloggare typ men jag har inte vart på hennes event. Dom ser grymt fina och lyxiga ut. Kanske en vacker dag.. 😀

  Reply
 • Jag har undrat länge över om du har några egna tjejkompisar som du bara hänger/umgås avslappnat med någon gång på egen hand utanför alla event, skönhetssalonger och träningspass ? Typ tar en fika med, bjuder hem eller besöker? Som du bara är med för att du tycker om personen som vän?

  Reply
 • Är det svårt att visa artighet nuförtiden..? Vars finns respekten när man träffar nya människor?!
  Ungdomar – KOM IGEN!

  Reply
 • Hi Annika
  I think you are a very genuine person who enjoys giving good advice and sharing your
  knowledge on skincare & healthy living and your exciting travels to different places.
  Keep up the good work !

  Reply
 • Lyxigt och härligt det ser ut!!

  Reply
 • Åh vad trevligt och välordnat det såg ut att vara 🙂 Riktigt fina och noggranna bilder!

  Reply
 • […] Daniel Paris, Sibel Redzep, Katrin Zytomierska, Ellinor Bjurström, Tilde Fröling, Mira Fröling, Annica Englund, Carin da Silva, Edita Renlund, Mirre Dehlin och Johanna Westman för att ni kom och förgyllde […]

  Reply