Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | April 29, 2015

Stockholm Beauty Week plus en bil

IMG_2293IMG_2295IMG_2296IMG_2297IMG_2298IMG_2302NamnlösaIMG_2304

Igår var jag och Daniel på Stockholm Beauty Week och kikade runt, fasen var mycket nya företag och produkter det kommit ut. Det här är som modeveckan fast för oss skönhetsbloggare. 😀 Jag kommer att testa en hel del nya grejer framöver och det ska bli kul att recensera dom för er så ni vet om det är värt att satsa på eller ej.

Väl på plats kunde man även tävla om en bil, och jag vann! Fick detta på min mejl “Din bild var super och motiveringen för att du ska ha bilen en vecka i sommar var så Jonas Hallbeg! Har du möjlighet att komma idag innan 14 helst och hämta ett vinnarcert…” Så jag ringde upp och sedan visade det sig att deras medarbetare missuppfattat typ hela grejen. Så alla som vunnit under dessa dagar har bara kommit till final.

Nåja, det var inte värsta grejen men det hade ju vart kul då jag inte har någon bil, cruisa runt och ev bila upp till Norrland. Vi få se hur dom löser “problemet”, det är ju inte så att dom inte har råd att låna ut bilen till alla vinnare en vecka som dom sagt. 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Stockholm Beauty Week plus en bil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här