Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 31, 2014

Depend Gellack

DSC_0470 DSC_0471 Desktop1-001Desktop-002
Igår testade jag äntligen mitt Gellackkit från Depend, jag har verkligen längtat efter att använda det men jag har aldrig haft tiden till det. Jag har arbetat med Shellac förut så jag visste redan från början hur man skulle göra men jag läste ändå instruktionerna och insåg att det här är så lätt att alla som kan måla sina egna naglar klarar av detta!

Det tar ca 45 minuter att göra allt om man är noggrann och målar två lager färg. Dock tycker jag att jag inte fick den täckningen jag ville så jag skulle nog behöva lacka på tre lager för att färgen inte skulle bli så transparent. Men det känns som att lacket sitter på väldigt bra och vi får se nu då när jag behöver göra om detta. Det bästa är också att det här kitet kostar bara 399kr, du tjänar in så många Shellacbehandlingar genom detta! 😀

Ett tips för att det ska sitta ännu bättre det är att gå in med en poleringsfil innan och putsa nageln så att ytan är jämn och fin. 😉


KÖP PRODUKTER:

1092-356-0000_1 1092-109-0341_1228-326


19 kommentarer19 kommentarer om “Depend Gellack”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skriv gärna hur dina naglar blev efter du tagit bort det och hur du tog bort det. Super fina när man gjort det men tyckte naglen blev tunn och ful efteråt ..

  Reply
 • Jag har använt kittet i 1,5 år nu. Brukar nästan alltid använda 3 lager färg för att få en bra täckning. Brukar hålla sig fint i ungefär 1-1,5 vecka 🙂

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • Följer själva lampan med när man köper kitet?

  Reply
 • ja 😀

  Reply
 • Jag tycker/tror det beror vilken färg man har, vissa är super täckande medan andra inte. Jag har mest starka färger och dom är täckande.

  Reply
 • plus–man kan välja att inte ha färg under, finns beskrivning om hur man gör. Man kan också sätta ett vanligt nagellack på, då behöver man inte köpa något dyrt gellck 🙂

  Reply
 • Värt att tänka på är att det ingår varken någon färg eller borttagningsmedel i kittet. Bra att köpa direkt, för att man blir lite smått tjurig när man kommer hem och inte kan göra något ändå. 😉

  Använder själv detta ibland, och jag är nöjd. Nageln hinner verkligen växa på sig och bli stark! 🙂

  Reply
 • ett tips är att grunda med en vit färg under första lagret av färgen, så lägg ett lager med vitt gellack sedan den färgen du ville ha egentligen!

  Reply
 • skojar du ? 45 minuter här hemma gör jag det på max 10 minuter 😛
  Vad gör du i 45 minuter ?

  Reply
 • Kanske beror på hur noga och van man är att göra det.

  Reply
 • Ett tips från mig som också jobbat med shellac: Använda ALDRIG poleringsfil före applicering av shellac, för då fäster inte lacket som de ska/blir lika hållbart. Det beror på att man tar bort fästytan =)

  Reply
 • Hej, måste berätta att jag använde Depends gellack flitigt tidigare och älskade det. Men efter ca 3-4månader när jag gjorde om dem (aldrig haft problem innan) så fick jag en super allergisk reaktion. Min hud runt nedanför naglarna (ned mot fingret) fick som knottror/blåsor som kliade något fruktansvärt. Vaknade om nätterna för att det kliade så mycket, låg och kliade mig så mycket över händerna att jag nästan grät för det tog aldrig slut. Googlade då runt lite på “depend gellack allergi” och fick då upp sökträffar på flera andra som fått likadan reaktion som jag. Aldrig använt de sen dess och har varnat mina vänner som jag vet använt det eller tänkt börja.

  Så såg nu att du tipsar om det, och du har en stor blogg med många läsare. Du kanske bara kan skriva detta som en varning i ditt inlägg? Eller bara tänka på det själv. Kräver ingen länkning eller liknande, vill bara varna helt enkelt, för det var verkligen inte kul. Depend påstod att det var för att jag målat lacket utanför huden, men jag vet helt säkert att jag inte gjorde det, och verkligen inte så mycket på alla fingrar 3 “nagelfix-omgångar” på rad. Som sagt, hoppas du läser den här kommentaren och ja, inte råkar ut för vad jag gjorde.

  Kram

  Reply
 • Har med fått väldiga utslag! Har struntar i det och kört på ändå, då jag drömmer om att bli nagelterapeut så vill jag inte lägga det på hyllan. Men nu har jag inget val, har fått utlaga på ben och armar, feber och ena ögat är helt rött. Supertråkigt då det är kul att pyssla med. Min syster kan göra hur ofta som helst utan att få utslag eller något, väldigt orättvist.

  Reply
 • Samma här fick enorma problem med denna produkt. Super synd för var nöjd i ungefär 8 månader sen fick jag väldiga utslag runt fingrar. Tog över två månader att läka:0(

  Reply
 • Jag har kört med dessa produker i 2 år inga problem. Det tar ca 25min om man är van och vill vara nogrann.

  Reply
 • Hej! skulle du kunna visa i ett inlägg hur man tar bort de? 🙂

  Reply
 • Hej! vill bara varna för jag och många andra har fått extremt kliande exem och små vätskefyllda blåsor. Det tog ett halvår innan det hände mig. Ha älskat lacket men nu får jag väll kasta det. Ville barasäga det. Ni kan gå in och läsa på min blogg, och se kort. fick klippa av alla naglarna.
  Theresedawenpart.blogg.se

  Reply
 • Läkemedelsverket stoppar Depend Gellack

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19164422.ab

  Reply