Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:51 | January 20, 2014

Min makeupväska

Desktop 13DSC_0036 4Den här väskan är i två delar och innehåller produkter till ett värde av 27000kr, måste försäkras!

Hej!
Åh vilken fantastisk dag det har vart idag. 13:30 satte min utbildning igång på Makeupstudion och i början fick vi ta emot gigantiska väskor proppade med produkter, alltså väskorna var upp till min höft så det var rena drömmen för mig. Det var där som mitt framtida jobb befann sig, i en resväska. 😀

Idag gick vi mest igenom vad som kommer att hända under utbildning, vad vi bör tänka på om vi strävar efter speciella betyg. Jag strävar efter Professionell makeupartist och då krävs det lite mer från mig men jag är verkligen beredd att satsa stenhårt och ska slutföra varenda grej med MVG, jag ska bli bäst på det här så nu jäklar! 🙂

När jag kom hem var det bara att svira om snabbt, kasta i mig någon mat för att springa till Xtremefitträningen, och det var minst lika hård som de andra gångerna! Mer efter maten! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Min makeupväska”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, vilken härlig blogg du har! Jag har ett STORT problem, jag har väldigt mycket ansiktshår. Var dum när jag gick i skolan och började noppa/raka bort det. Det vill jag inte pyssla med. Har du något bra tips?

  Reply
 • Åh vad underbart! Det kommer säkert bli superskoj att gå utbildningen, lycka till 🙂

  Reply
 • Berätta mer om utbildningen! Hur många blev antagna och hur många sökte? Hur lång är utbildningen och vad kostar det? 🙂

  Reply
 • Det är nytt betygssystem nu. A-E. MVG är borta sedan 2011..

  Reply
 • Inte på Makeupstudion. Där säger dom G-MVG, vet inte om dom kör på den fortfarande för dom vill det eller för att dom skiter i det nya systemet, haha. Jag går också just den utbildningen just nu!

  Reply
 • Eller ja F är ig

  Reply