Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | August 13, 2019

Jag flyttar till Kanada

Jag vet liksom inte hur jag ska börja det här inlägget för jag har lite svårt att förstå situationen själv. Men jag har ju vart lite off den här sommaren och det är för att jag inte varit hemma så mycket. Jag har spenderat mycket av min tid med personen som fångade mitt hjärta.

Förra året träffade jag en person ganska spontant ute. Vi hade en kul kväll men det var inte så mycket mer eftersom han inte bor i Sverige. Höll kontakten lite under året men inget mer än så. Exakt samma helg, ett år senare träffas vi igen. Även denna gång hade vi en väldigt rolig utekväll men… vi träffades även upp dagen efter. Några dagar senare hade jag en spelning i staden han bor i när han är i Sverige och vi möttes upp. Körde en liten rundtur i hans bil, stannade och tog en glass och hade en soft kväll innan min spelning. Efter spelningen kom han och hämtade mig och jag följde med hem till honom.

Här kände jag lite att det fick bara bli en sommarflört eftersom han skulle tillbaka till Kanada, han jobbar där. Någon vecka senare hade jag spelning i Leksand på midsommar. Jag var inte så jättetaggad, fira midsommar på en annan ort med människor som jag inte känner… Jag hade med mig Mogeh min Tour Manager och det gjorde att jag ändå kände att det kunde bli kul. På tåget dit berättade jag om den här killen och ju längre in i samtalet vi kom desto mer insåg jag att “fan… jag tycker verkligen om den här killen”. Någon minut senare får jag att sms av honom “När är ni framme i Leksand? Jag är också här.”

Det här är en av de bästa helgerna någonsin. Inte nog med att spelningen gick hur bra som helst, jag och Mogeh hade en så fantastisk spelningsupplevelse så var han och hans vänner med hela kvällen. Efter spelningen blev det efterfest till typ 4 på morgonen och det slutade med att vi delade på en 90cm säng haha.

Dagen efter när vi skulle säga hej då så gjorde det ont i mig för då insåg jag att det inte bara var en sommmarflört. Han var lite mer än så. Vi planerade in att jag skulle hälsa på honom i staden han bor här i Sverige och ja… sedan dess har vi mer eller mindre suttit ihop. Jag har träffat hans vänner, hans familj och alla är helt fantastiska och jag mår så bra runt honom och hans omgivning. Men det är något som skavt inom mig och det är att han skulle tillbaka till Kanada. I början av vår relation tänkte vi lite att jag skulle kunna åka över och hälsa på men ju mer vi umgicks (läs bodde tillsammans) så kändes det som att det fanns ett bättre alternativ.

Han måste vara i Kanada pga sitt jobb, jag kan vara vart som helst så länge jag har min dator. Så när frågan kom upp så kändes det så självklart. Det är visserligen det enda alternativet om vi vill vara tillsammans men det känns också som det bästa. Jag kommer alltså att flytta med honom till Kanada.

Att bygga en relation med en människa som är på ena sida Atlanten och jag själv är på den andra är inte omöjligt, men det kan bli svårt. Och om det känns så rätt, varför ens tveka? Funkar det inte, nej då är det bara att åka hem. Men jag har aldrig någonsin känt mig så rätt i livet tillsammans med en person som jag gör med honom så ja… jag drar. Jag åker med honom och är livrädd samtidigt som jag är ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i.

Till en början var jag så rädd men jag kommer ju inte lämna Sverige för gott. Vi kommer bo där mellan september till april och sedan är vi i Sverige över sommaren, så jag missar i princip den tråkigaste perioden i Sverige. Mina vänner har redan börjat planera in att komma och hälsa på och likaså jag dom. Det är ju bara en flygresa bort.

När man tar sådana här beslut så gäller det ju bara att hitta lösningar på allt för att få det att fungera. Så de senaste dagarna har jag fått rodda som en tok. Det har fixats med försäkringar, uthyrning av lägenhet mellan september- april då jag vill ha den under sommaren. Stitch ska ju med så även henne har jag fått rodda en del kring gällande vaccinationer och försäkringar. Jag har rensat ut typ alla mina saker då jag bara kommer att ta med typ tre resväskor. Men samtidig som jag har rensat har jag insett att det är ju bara prylar, det är bara att skaffa nytt och börja om där. Ja känslorna går i vågor och min kille (känns så konstigt att säga det) kommer till mig idag så idag ska vi typ gå igenom det sista så allt är klart inför september.

Jag åker första veckan i september så jag har spenderat timmar i telefon med min familj. Umgåtts med vänner och sett till så att jag är redo att åka om tre veckor och de sista två veckorna vill jag att allt ska vara klart så jag bara kan leva som vanligt innan flytten bär av mot Kanada.

Det har vart lite vemodigt att berätta eftersom jag vill hålla min relation utanför sociala medier men det hade kanske vart lite konstigt om jag bara drog iväg och inte sa varför. Men nu vet ni. Och jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig. Det är så många gånger jag har hört människor pratat om killar och man bara tänkt “finns det ens sådana där killar?” Men ja, dom finns och jag är så glad att jag är en av dom som kommer att få spendera mitt liv med en person som får mig att må bra och som älskar mig för den jag är.


154 kommentarer154 kommentarer om “Jag flyttar till Kanada”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså Grattis!
  Blir så glad i hela kroppen för din skull!
  Det ska bli extremt kul att få följa med även på den här resan i ditt liv!!
  Tack för att du delar med dig!

  Reply
 • Det ska bli spännande att åka iväg och testa något nytt tillsammans med honom. Blandade känslor men jag är nog mest taggad <3

  Reply
 • Where in Canada ?
  Makes a huge difference

  Reply
 • När ska man få se bilder på han då 🥰

  Reply
 • Vi kommer nog hålla mycket utanför för det är vår relation och ingen annans att tycka till om. <3

  Reply
 • Så härligt 😍😍😍 åh vilket fantastiskt äventyr! 😀

  Reply
 • Kommer bli… eh… lite galet 😀

  Reply
 • Underbart! ❤️

  Reply
 • Så glad att jag hittat en så bra kille <3

  Reply
 • Låter som en hockeykille 💕 jobbar i Kanada under vintern…..

  Reply
 • Jakob Markström?! 😀😍

  Reply
 • Elias Lindholm 😊

  Reply
 • Du lär vara blind kvinna. Vem är du som ska komma och skriva ut massa namn hit och dit? Snacka om att inte kunna hålla sig… står ju att hon vill hålla det utanför detta. Men antar som sagt att du är blind.

 • Helt fantastiskt att du har hittat din människa ❤️! Stort grattis och lycka till med allt 😘

  Reply
 • Ja jag är så lycklig <3

  Reply
 • Åhh! Stort grattis Annica till kärleken och till nya kliv i livet. <3 Du är så värd det och det ska bli riktigt roligt att få följa dig ifrån Kanada. 😀

  Reply
 • Ja det kommer bli lite annat nu 😀

  Reply
 • Hur gör du med din dj karriär som du har precis påbörjat? Ska du ge upp den drömmen?

  Reply
 • Ett grattis eller något i den stilen fungerar också…

  Reply
 • Så tråkigt att det finns vissa som vill tvåla till när en relevant fråga ställs.
  Men ett stort grattis Annica! Man måste våga chansa i livet. Det är chansningarna man inte gör man ångrar. Och skulle det inte fungera – ja men då vågade man iallafall! Länge leve kärleken ❤️

  Reply
 • Det kommer gå hur bra som helst! Jag sitter och producerar vid min dator, gigen kommer att bokas in tätt så jag åker hem i någon vecka och bränner av många på få dagar typ. Sedan är det mest gig under våren och sommaren 🙂

  Reply
 • Vad skönt att höra att du fortsätter! Funderade faktiskt också på din musik karriär och hur det kommer fortsätta.

  Reply
 • Stort lycka till, både med flytten och kärleken! 💕

  Reply
 • Tack fina du! <3

  Reply
 • Stort grattis och det är därför du hängt här i min stad. All lycka till dig!

  Reply
 • Hahahahaha ja jag har mer eller mindre flyttat dit 😉 Tack fina!

  Reply
 • Grattis! Vart i Kanada ska du bo? 🥰🌸🥂

  Reply
 • Åh, har släkt där! Alltid velat åka dit! ☺️

  Reply
 • Oj där är ju Elias Lindholm och spelar hockey VILKEN slump 😉 @28

  Reply
 • Annica!!😭
  Så så glad för din skull och du förtjänar detta så mycket, att få uppleva riktig kärlek! All lycka till till er❤️

  Reply
 • Tack snälla! Jag blir så glad av ert stöd <3
  Jag är så glad att jag träffat den här killen, han är magisk <3

  Reply
 • Lycka till. Om det känns så rätt så klart man ska satsa. Jag tror det kommer gå bra. Men oj det var en stor nyhet. Kram. ☺😇

  Reply
 • Åh jag e sååååå glad för din skull du förtjänar verkligen detta. Ska bli jätte kul att följa dig i Kanada och önskar dig stort lycka till med kärleken

  Reply
 • Åhhh tack så mycket fina du 😀

  Reply
 • Fasen vad kul och spännande!! Grattis och lycka till! <3

  Reply
 • TAAAACK!!!

  Reply
 • Tjoho.. va spännande!
  Stort grattis till dej fina! Ska bli skoj att följa din resa 🙂
  Länge lever kärleken!

  Reply
 • Jaaaa det ska bli kul att få dela den med er! <3

  Reply
 • Blir så innerligt lycklig för din skull, du förtjänar det här så jävla hårt! YOU GO GIRL! Stort lycka till <3

  Reply
 • Men TACK fina du! <3

  Reply
 • ÅH VAD KUL!! Grattis till spännande nyheter – 100% välförtjänt 🤘🤘🤘

  Reply
 • Åh tack! Det ska bli så spännande! 😀

  Reply
 • Så kul!! Ett stort grattis! Det låter som rena drömmen.
  Hoppas du kommer fortsätta blogga så man får följa dig där. All lycka till dej!

  Reply
 • Tack snälla! Ja såklart, ni ska få följa med på allt. 😀

  Reply
 • Oliver Lindholm garanterar ;)))
  Grattis!!

  Reply
 • Menar du kanske Elias?🤔

  Reply
 • Elias Lindholm

  Reply
 • Precis, Elias Lindholm 🙂 ! Grattis!

  Reply
 • Playmakers???😍🤩

  Reply
 • Nej inga fler dokusåpor 😉

  Reply
 • Haha. Bra beslut!!

  Reply
 • Men vilken härlig berättelse och vilken häftig upplevelse att flytta så långt. Modigt!
  Lycka till och hoppas att det fortsätter vara lika bra hela tiden. Kärlek är fantastiskt!! 😍

  Reply
 • TAAACK! Ja det är underbart <3

  Reply
 • Åh grattis fina Annica!
  Så glad för din skull att du hittat en bra kille.
  All lycka till er ❣️

  Reply
 • Tack fina! <3

  Reply
 • Åååhh Canada! Aldrig varit där men ligger på min bucketlist. Får man fråga var i Canada??
  Och som du säger: Sverige finns kvar!!
  Man ångrar bara det man inte gjorde och kärlek är ju underbart!!

  Reply
 • Åh härligt! <3 Det kommer ni få se senare.

  Reply
 • Fick rysningar när jag läste ditt inlägg! Jag är i distansförhållande just nu och min pojkvän bor i Holland och jag i Spanien. Jag känner precis så som du beskriver och försöker få min pojkvän att inse att det bara är en flytt till ett annat land, inget världsomvälvande! Haha ska nog översätta ditt inlägg och skicka till honom, bevisa att jag inte är crazy 😉 you go girl och all lycka till er!!

  Reply
 • Haha åhhh, gör det! Tack, detsamma! <3

  Reply
 • Länge leve kärleken 🥰
  Du har verkat vara så lycklig och må så bra den här sommaren så all lycka till! 🇨🇦

  Reply
 • TACK! Jag är verkligen lycklig <3

  Reply
 • Grattis fina du!! Var de svårt att få visum för att bo i Kanada eller hur funkar de? 😊

  Reply
 • Blir så glad av att läsa detta men blir lika trött av vissa kommentarer. Spelar roll vem du har träffat så länge det är en person som är bra för dig och gör dig lycklig ❤️ Tycker att det låter helt rätt att hålla förhållandet så offline det går även om du inte kan dölja att du är tvärkär. 😍 Jag har alltid tänkt (både när det gäller offentliga och okända personer) att om man måste hålla på och skriva mycket om hur kär man är och hur fantastiskt man har det – då har man det kanske inte alls så bra. Lycka till.
  Som du tipsat andra: hitta ett träningscenter – där lär du få kompisar. Och så har du ju stitch.
  Har alltid velat åka till Kanada så är lite avundsjuk nu.
  Kram

  Reply
 • Åhhh tack för de fina orden! Kraaaam <3

  Reply
 • Hur blir det med Mikaela när du flyttar? Och kommer du sluta med musiken eller DJa i Kanada istället?

  Reply
 • Jag kommer fortsätta producera därifrån och boka gig när jag är hemma i Sverige igen. Bästa Mikaela kommer tyvärr sluta hos mig. 🙁

  Reply
 • Och han ska vara glad att han får dej. Tror Kanada är jättetrevligt och bra människor mer öppna . Jag less på Sverige. Underbart du får känna dej älskad. Finns väll inget bättre. Kram igen. ☺

  Reply
 • Nej det finns ju inte det 😀

  Reply
 • Hur blir det med Mikaela när du flyttar? Och kommer du sluta med musiken eller fortsätta DJa i Kanada?

  Reply
 • Ååå stort grattis fina du!! ❤️❤️❤️ You go girl 😍👊🏼

  Reply
 • Stort tack! 😀

  Reply
 • Go for it! Spännande och kul, heja kärlek!

  Reply
 • Sååå pirrigt! <3

  Reply
 • Wow wow wow! Grattis! Du förtjänar detta 😍

  Reply
 • Men tack fina! <3

  Reply
 • Wooooowwww gud va underbart 😀 o tack för du ger hopp om kärlek.

  Reply
 • Hahaha lovar att det finns bra partners där ute <3

  Reply
 • Gud va kul Annica! Detta kommer bli en spännande resa att följa! Jag hejar på dig!

  Reply
 • TACK! Ska bli kul att få dela det här med er <3

  Reply
 • O tänk att dom människorna i Kanada jag följt ett halvt år är så härliga. Älskar dom. Ursäkta om jag skrivit mycket men följt dej sedan BB och jag älskar ju smink. Ta hand om dej. Nu kommer du ha fullt upp i flera veckor. ☺

  Reply
 • Tack vad roligt! 😀

  Reply
 • Grattis!! Låter som en hockeyspelare 😉

  Reply
 • TACK 😀

  Reply
 • Wow stort grattis och lycka till med allt ❤️

  Reply
 • Åååhhh tack <3

  Reply
 • Wow lycka till med allt ❤️

  Reply
 • Åh vad kul! Jag flyttade till Australien med min man (sedan ett år tillbaka) efter att vi dejtat i ca 7månader. Man lär känna varandra mycket snabbare men jag skulle ljuga om jag sa att det inte var tufft! Jag tror att sånt är bra 🙂 (det får bära eller brista liksom) mina bästa tips är: Försök vara proaktivt vad gäller eventuella problem och ta hjälp om det bli kämpigt! Kommer gå strålande <3

  Reply
 • Tack, det känns så himla rätt <3

  Reply
 • Wow va häftigt och otroligt modigt!
  Stort grattis och hoppas det blir starten på något fantastiskt .
  Tänk va en person, en annan vändning på en kväll eller att ta en annan väg kan få livet att ändra riktning totalt!
  Ska bli kul att få följa dig på din resa 🙂

  Reply
 • Ja så häftigt! 😀 Tack snälla!

  Reply
 • Varför skriker de hockey kring hela inlägget 🙈 hihi!
  Lycka till och Grattis ❤

  Reply
 • TACK <3

  Reply
 • Ååh va kul! Calgary är en super mysig stad, du kommer älska det! skulle själv flytta dit men blev lite ändringar så flyttar till Toronto nu i början av september istället för där bor min kärlek haha!

  Reply
 • Tror tyvärr att detta komma bli katastrof. Du lämnar allt i Sverige för att flytta till en kille i ett främmande land. Du har inte umgåtts med killen utöver din förärlskelseperiod. Ni kommer ha en vardag ihop i Kanada, du dock utan vänner. Och så kommer bråken, du är ensam. Så går han ut o umgås med sina vänner, du blir galen o känner dig övergiven, etcetc. Sen flyttat du hem igen med en erfarenhet rikare.

  Reply
 • Tro gör man i kyrkan och negativitet håller man för sig själv! Jag talar nu från egen erfarenhet – Jag var 23 år när jag mötte min One and Only i en brittisk man utanför Sturecompagniet kl 01:30 för 5 år sedan (han var där på jobb och ute på en aw med kollegorna). Jag flyttade till honom i England efter ett par månader och jag bor här än idag! Plus i kanten att jag sitter här nu med vår dotter på 4 månader 🙂

  Sure, det kan bära eller brista men Sverige/Stockholm finns alltid kvar och man lär känna nya vänner i sin nya stad! Mina svenska vänner och familj hälsar på ofta och jag likaså. If you never try, you never know så KÖR KÖR KÖR KÖR!!! <3

  Reply
 • Om så sker – och? Hon har kvar sin lägenhet, som hon precis köpt och i princip bara hunnit köpa en soffa till… Det mesta av inredningen/möblerna såldes ju innan hon flyttade. Skiter det sig så är det bara att köpa en biljett hem.. jag tycker det är sjukt modigt gjort att våga flytta direkt – eller ens alls! 😄 Alla borde ha en galen Annica i sig! (Misstolka inte 🙄)

  Reply
 • Ah, en cyniker. Ja, det kan ju hända, statistiken är på din sida. Men 30% av förhållanden fungerar och förhoppningsvis är detta ett av dem! Annica har inget som binder henne till Sverige, så varför inte ta chansen? Funkar det så funkar det, funkar det inte är det bara att flyga hem igen.

  Reply
 • Oj vad bittert!
  Tänk om det skiter sig… Men å andra sidan tänk om det INTE gör det. Vågar man inte testa får man inget veta.. Länge leve kärleken för fasiken <3

  Reply
 • Men åh! Grattis Annica! 😍❤️

  Reply
 • Åååååh!! Smälter 😍😍😍
  Lycka till med flytten och all kärlek till er 💋

  Reply
 • Måste vara en hockeyspelare 🤗 så nyfiken!

  Reply
 • Elias Lindholm, en hockey spelare!

  Reply
 • Wow Annica grät igenom mig hela i lägget😭 vill bara önska dig och killen lycka till och fortsätt kötta livet tillsammans nu👏🏼👊🏻❤️

  Reply
 • Grattis! Jag har bott i Kanada och det är ett fantastiskt land. Calgary är en trevlig stad. Inte så stor men finns det man behöver och närheten till bergen och naturen är det bästa 😀 Du kommer ha time of your life!

  Reply
 • Det har vi ju vetat länge haha, var tämligen uppenbart. 😉 Hoppas allt går bra med flytten och kärleken! Canada är vackert.

  Reply
 • Grattis!! Hoppas vi får se bilder på honom;)

  Reply
 • Så kul för dig, har följt dig sin BB tiden å du har utvecklats så sjukt mycket som person och inspirerar varje dag. ✨🌟❤️
  Kan de va en hockeypöjk du träffat ?🧐

  Reply
 • Gud va roligt att höra, önskar dig all lycka till och er framtid! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Wow vad härligt! Kör bara kör, man ångrar oftast de man inte gjort!
  Kram!

  Reply
 • Men va härligt! Skulle verkligen vilja åka till Kanada någon gång. Lycka till med allt! Ser verkligen fram emot att få följa din resa 😍❤

  Reply
 • Underbart! ❤

  Reply
 • Jättegrattis! Jag letar som en tok efter att få tag i tightsen som du tog fram. Har du några kvar att sälja? Hälsn ”håller alla tummar och tår” 😀

  Reply
 • Så himla glad för din skull. Du förtjänar verkligen det bästa. Ser fram emot många stories från Kanada! 😄😄

  Reply
 • alltså wow Grattis❤ så kul att läsa detta efter att ha hängt med dig sen bigBrother tiden! blir glad i själen, kärleken är fantastisk!

  Reply
 • Gratttis till dig, man lever bara en gång njut och ta vara på tiden finns mening med allt 🙏 Min vän flyttade till Kanada för 6 månader sen, och en annan vän planerar flytt till Chicago båda efter kärleken, hejja er ❤️

  Reply
 • Så häftigt!! Stort lycka till med allt!

  Reply
 • Jag ÄLSKAR hur du bara kör! Du har ju verkligen ett jobb där man kan jobba varifrån i världen som helst så det gör du rätt i! Ska bli så kul att följa detta! 😍

  Reply
 • Wow så spännande! Ibland ska man bara lyssna på sitt hjärta 🙂 så glad för din skull! All lycka till 💖💖

  Reply
 • Men vad hör jag..Canada? Faaasen vad roligt,härligt att du hittat en MAN..det dräller mest runt en massa pojkar tycker jag.;)..Glad för din skull Annica,detta var riktigt roligt att höra!

  Reply
 • Grattis till kärleken 🙂 bara att köra!!

  Reply
 • Grattis! Jag flyttade till Sverige för en kille också 🙂 lycka till och njut varje moment! <3

  Reply
 • Du är SÅ värd kärlek, lycka och en stabil relation. Någon som uppskattar dig! Så glad för din skull!

  Reply
 • Blir så jävla glad av att höra detta! Och även skänks en gnutta hopp till en ensam singel här som nästan gett upp 😄 och du gör helt rätt!! Det är inte alla som har chansen att prova på att leva i ett annat land och Kanada låter underbart😄

  Reply
 • Gud så ROLIGT! Kommer bli spännande följa din resa dit 🙂 har följt dig sen big brother och du förtjänar det bästa! Har sett hur du “växt och blommat ut” sen sista relationen du hade. Lycka till med flytten nya kärleken fina du <3

  Reply
 • Gud så ROLIGT! Kommer bli spännande följa din resa dit 🙂 har följt dig sen big brother och du förtjänar det bästa! Har sett hur du “växt och blommat ut” sen sista relationen du hade. Lycka till med flytten nya kärleken fina du <3

  Reply
 • Inget varar för evigt.

  Reply
 • Skit på dig.

  Reply
 • Grattis så kul! Det skulle vara så kul att se dig i playmakers 😄 Du kommer få det så bra där med din kärlek.

  Reply
 • Gu vad ja vart glad nu❤️Har följt dig sen BB o det är ju ett tag sedan😃men hoppas du försätter lägga ut saker så ja får se vad som händer i ditt nya liv😃från en tant på 61 år men som älskar BB ja alla typ paradis hotell o den andra som ni var med i kommer inte på vad den heter.
  Stor KRAM

  Reply
 • Får tårar i ögonen!!! Vilken UNDERBAR känsla och vad glad jag blir att du får känna den. Det är du värd! Kram ❤️

  Reply
 • Tror aldrig jag kommenterat din blogg innan men kände nu att det va på sin plats.

  Trots att jag inte känner dig så är jag otroligt lycklig för din skull, du förtjänar kärleken och så glad att du funnit den. Verkligen uppriktigt lycklig för din skull.
  Har man träffat den rätta så bara vet man.

  Tycker även du gör helt rätt att inte gå ut med vem denna kille är för det har ingen annan med att göra och att folk ständigt kommenterar med namn och pikar, man blir så less…
  Att folk inte bara kan acceptera ens önskan om att inte ge ut allt om ens privatliv. Er ensak om ni vill ha det offentligt eller inte.
  Stort lycka till med flytten och kärleken ❤️

  Reply
 • Tror aldrig jag kommenterat din blogg innan men kände nu att det va på sin plats.

  Trots att jag inte känner dig så är jag otroligt lycklig för din skull, du förtjänar kärleken och så glad att du funnit den. Verkligen uppriktigt lycklig för din skull.
  Har man träffat den rätta så bara vet man.

  Tycker även du gör helt rätt att inte gå ut med vem denna kille är för det har ingen annan med att göra och att folk ständigt kommenterar med namn och pikar, man blir så less…
  Att folk inte bara kan acceptera ens önskan om att inte ge ut allt om ens privatliv. Er ensak om ni vill ha det offentligt eller inte.
  Stort lycka till med flytten och kärleken ❤️

  Reply
 • Shit vad kul & spännande! 😃

  Reply
 • Men vad du gör rätt!! Man måste våga chansa och vilja leva sitt liv till fullo. Blev på riktigt glad för din skull. Pirrade till i hela mig av Leksands-helgen. Vilket fint minne och känsla att få bära med sig. Tror du kommer trivas alldeles förträffligt, häftigt att få “börja om” sitt liv på en helt ny plats med nya människor och att få vara sitt rätta ja. Tycker dessutom att du gör rätt i att hålla honom utanför dina kanaler. Finns ju så jävla mkt folk som lever för att sprida rykten och dålig energi. Hur som helst, riktigt roliga nyheter och stort lycka till. Tror på er. 🥰

  Reply
 • Alltså WOW Annica!! Vilken häftig och magisk upplevelse du ska få vara med om! Stort lycka till!!Ska bli så spännande att få följa din resa därifrån 🙂

  Reply
 • Åå Annica, jag ryser!! SÅÅÅ glad för din skull. Du förtjänar verkligen all lycka. Grattis till kärleken och lycka till med flytten ❤️

  Reply
 • Wooooow 🥰
  Du förtjänar verkligen det bästa så följ vägen dit ditt hjärta pekar ♥️
  Vi här hemma ifrån Sverige Hejjar på dig!! ska bli kul att följa din resa även på andra sidan 👏🏼♥️

  Reply
 • Åh vad glad jag blir för din skull!! Känns det rätt så känns det rätt, och som du säger så är det bara att åka hem om det inte funkar! Men tror alldeles säkert att ni kommer få det hur bra som helst <3

  Reply
 • Jag vet vem killen är för har en bekant som sett er tsm på våran golfbana. Och är så glad för eran skull! Hoppas han tar hand om dig i Kanada nu <3

  Reply
 • All lycka! Kärleken är fantastisk, och skit i vad alla tycker folk har så mycket åsikter! Ni är kära kör på det det räcker väl! 👏🏼👏🏼 Grattis

  Reply
 • Kan han heta Elias?? 😏

  Reply
 • Tycker en del av er som kommenterar är så fruktansvärt okänsliga och tramsiga.
  Annica skriver att hon vill hålla sin relation, och därmed hans namn utanför bloggen, tillsvidare i alla fall.
  Men ändå ska ni sitta och spekulera och droppa namn.
  Varför inte bara glädjas och önska henne Lycka till? Vänta till hon själv väljer att presentera honom.
  Ja, jag önskar dig Annica Lycka till och det ska bli roligt att få följa dig på din resa framöver.

  Reply
 • haha va?? Vad sjukt Annica men på ett roligt sätt, så jädrans coolt!!!
  Stort grattis till den kärleken du har träffat, vad härligt att du har hittat någon som känns sååå speciell som för att flytta efter.
  Du anar inte hur glad jag blir för din skull. ❤❤❤❤
  Jag tror du tänker precis rätt, testa, sen är det ingen panik om det inte känns bra, du kan alltid komma tillbaka, inget är skrivet i sten.
  Men det kommer att gå bra. Stor kram fina du. Och LYCKA TILL

  Reply
 • haha va?? Vad sjukt Annica men på ett roligt sätt, så jädrans coolt!!!
  Stort grattis till den kärleken du har träffat, vad härligt att du har hittat någon som känns sååå speciell som för att flytta efter.
  Du anar inte hur glad jag blir för din skull. ❤❤❤❤
  Jag tror du tänker precis rätt, testa, sen är det ingen panik om det inte känns bra, du kan alltid komma tillbaka, inget är skrivet i sten.
  Men det kommer att gå bra. Stor kram fina du. Och LYCKA TILL 🙂

  Reply
 • Stort Grattis och lycka till!! Så glad för din skull och så roligt att följa din resa ❤

  Reply
 • Wow! Vilken lycka att finna den personen som man flyttar för. Helt otroligt med sån kärlek. Lycka till med allt. Låter helt underbart. Hoppas jag finner min så småningom 😍❤️

  Reply
 • Grattis!!! En obetydlig fråga i sammanhanget kanske men varifrån kommer dina byxor på bilden? 🙂

  Reply
 • Vart har du köpt dina mjukisar? 🙂

  Reply
 • Kuuuul!! Jag bor ocksa i Canada, i British Columbia 🙂 Helt underbart land, du kommer trivas jattebra!

  Reply
 • Önskar dig lycka till.
  Hälsningar moster Siv Lindmark

  Reply
 • Tack snälla! 💕

  Reply
 • Usch this made me cry på riktigt haha. Så glad för dig och du visar verkligen att även om man dör för nån som ej är rätt för en och det tar slut så har det hänt av en anledning. Rätt person för en finns därute och det var meningen att du skulle gå igenom allt för att träffa rätt! Lycka till med allt. Du är så grym

  Reply
 • Åh tack fina!

  Reply
 • Såå roligt Annica!! Du inspirerar och stärker mer än du anar! Och att du äntligen hittat rätt 🙂 blir varm i hela hjärtat för din skull.

  Tack för att du får mig att tro mer på mig själv!
  You glow girl!

  Reply