Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | September 14, 2017

Dags för gala


Nu ligger jag och Keela och chillar i sängen innan vi ska ner på galan. Vi bor ju på Post där självaste galan är så det är så chill. Jag bär en ljusrosa klänning från Zetterberg, inte alls det jag trodde att jag skulle bära då jag inte är en rosa tjej men jag känner mig väldigt tjusig i den. Vad tycker ni? 😀

Innan fick vi håret fixat, jag fick mig även en massage och vi åt en ruggigt god lunch ja men vi blir bortskämda här så det går inte annat än njuta och tagga till inför kvällens gala “Save the Ocean”.


17 kommentarer17 kommentarer om “Dags för gala”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här