Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 1, 2017

Ta bort fillers

Är det något många frågar mig om så är det fillers, det har blivit så himla stort nu och jag som ni kanske förstår är väldigt för det. Inte för att jag tycker att alla ska göra fillers utan jag tycker att det är ett fantastiskt hjälpmedel om man vill justera något.

När jag var 20-ish så började jag fylla mina läppar men detta är inget som jag gör idag. Senast jag gjorde mina läppar var i augusti förra året med ca 0,5ml för en liten justering men det har gått ur. Innan jag gick till Madde på >>Aleris Plastikkirurgi<< så testade jag på andra fillers som inte gått ur helt från mina läppar plus att det läckte även upp i huden strax ovanför överläppen så jag fick små bulor och en otydlig läppkontur, det såg ut som en snusläpp typ. Detta tog jag upp med Madde som såklart hade en lösning på situationen -Hyalase. Hyalase är ett ämne som bryter ner fillers inom 24h, så har du gjort för mycket filers och vill bli av med det så kan du bara åka till Madde så hjälper hon dig att enkelt ta bort detta. 😀

Jag testade på Hyalase för länge sedan och resultatet blev jättebra, men det var tydligen mer material som läckt upp än vi trott så igår när jag var där så behandlade Madde mig med det igen och 6h senare så var det så slätt och fint och min överläpp känns även mycket mjukare. Så detta är verkligen något jag kan rekommendera er om ni har gjort alldeles för mycket fillers och vill att det ska försvinna. 🙂

Wohoo I like this look av mig själv men kolla strax ovanför läppen så ser ni att det är en liten bula.
Här har Hyalase injicerats och det är mycket plattare där strax ovanför läppen.


9 kommentarer9 kommentarer om “Ta bort fillers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mkt snyggare efteråt! Tror många som gör fillers och fyller läpparna borde göra det där för väldigt många får ju som en “anknäbb” och det är verkligen inte snyggt.

  Reply
 • För att du inte tycker “anknäbbar” är snyggt så finns det faktiskt dom som tycker det.

  Reply
 • Eeh ja säkert, men vems åsikt ska man skriva om inte sin egen?! Jag tycker det är otroligt fult och ser väldigt opererat ut med anknäbb. Du tycker inte det. Vi har olika åsikt, och?

  Reply
 • Håller med dig börjar, börjar mam med fillers så får man fortsätta, och det blir inte snyggt när man gjort det ett antal gånger!

  Reply
 • Tror att det spelades in jul och nyår 2016 och 2017 i Thailand för dom var där , Paow skulle ju också vara med
  hon var också där, förhållandet är ju inte som nu, det är ju inte lika spännande, synd att det redan var inspelat när dom
  gjorde slut. annars har dom ju kunnat hoppa av!

  Reply
 • Du sa ju att materialet gått ur för länge sen? Men samtidigt att du använt hyalase för att materialet läckt upp , så då har du väl visst fillers i läpparna? Förstår ej 😯,. Du har ju definitivt iaf fylligare läppar än när man sett bilder från när du va yngre.

  Reply
 • Varför skulle hennes karriär bli förstörd? De finns värre saker som folk gör än att vara med i en tv-såpa. Och inget blir förstört.

  Reply
 • Det är lite svårt att se det faktist resultatet, tycker bilden är blurrad? men fint! och kul att följa! PUSS

  Reply
 • Jag var tvungen att ta bort allting då det gjordes fel av injektionsbehandlare innan, två veckor senare (idag) har jag gjort om dom. Har hållt på i 4 år drygt. Jag vet att i början får man göra oftare för att behålla innehållet. Är det samma nu? Då jag inte hade något i på 2 veckor?

  Reply