Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 10, 2015

Sephora Outrageous Lashes “Pearls for the tips of lashes”

IMG_0179 IMG_0183 IMG_0182
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här produkten… Den är en fransprodukt som ska ge klumpar längst ut, något som man annars aldrig vill ha. Men här är den ju till för att skapa en cool effekt på fransarna vid speciella tillfällen. Man pumpar med pennan så kommer det ut små droppar som man sedan duttar längst ut på fransarna. Jag tycker att den här produkten var ganska svår att arbeta med, dropparna ville inte fästa eftersom dom var för blöta så man fick vänta ganska länge mellan varje droppe och sedan är ju ens egna fransar inte så jämna så resultatet blev ju som på hårfärgsförpackningar, inte alls likt. Men har man lösögonfransar kan man göra detta för då tror jag det blir en mycket coolare effekt och så är det väldigt mycket lättare att få till det snyggt! 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Sephora Outrageous Lashes “Pearls for the tips of lashes””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej annica men gud vad fint det blev trodde sånna inte skulle ge så bra resultat? verkligen fint <3

    Reply