Vad tycker jag om Dermaroller?

DermarollerVad tycker du om dermarollers? Har du testat och vad tyckte du? Jag har jätte mycket akneärr som jag vill bli av med men vet inte om jag vågar testa en sån där roller.. om du har testat; måste man ha serumet som säljs tillsammans rollern eller kan man använda det man har hemma? (Använder dermalogcica just nu)
Tack på förhand! Älskar din blogg <3

SVAR: Hej och tack fina du! 😀
Jag är inget fan av Dermaroller och jag tycker inte att det är en produkt som bör användas. Jag har sett att många bloggare marknadsför den men är man insatt så bör man veta att den inte ska marknadsföras. För det som händer när du rollar den där över huden är att nålarna som går ner skrapar upp insidan eftersom den just rullas. En Dermapen som används på salong går rakt ner och rakt upp i porerna och sedan är det hudterapeuter som utför detta och dom är insatta och vet exakt vad som ska göras och hur huden ska behandlas.

Så nej, använd dig inte av en sådan för det kommer skada huden mer än göra nytta. Vad är det som gör att du vill ha en sådan? Har du problem med din hud så finns det bra många andra lösningar än att rolla sönder den. 😉

4 reaktioner på “Vad tycker jag om Dermaroller?”

 • lina skriver:

  Rekommenderar du att göra dermaplaning (alltså raka sitt ansikte) hemma, är det bra för huden? Och visst är det en myt att håret växer tillbaka tjockare och mörkare?

  • Annica Englund skriver:

   Jag har aldrig testat det men jag skulle vilja göra det då jag tror att man får en väldigt fin bas när man lägger foundation 😀
   Ja alltså det kommer inte bli grövre, håret växer vilket som 😉 Det är annat på tex killar som får skägg, det blir grövre med åren pga att det är så dom utvecklas.

   Men däremot så fungerar även vaxning bra, dock är det lite mer smärtsamt…

 • Delila skriver:

  Jag älskar att du är ärlig!! Du kan förmodligen få betalt för att säga motsatsen men det är endå folks hud vi pratar om och då respekterar jag att du är ärlig!! På tal om hud så längtar jag till din tävling i samarbete med hudvårdskliniken du går till! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *