Over Knee Boot

IMG_1998
Hemma efter en lång dag inne i stan. Två givande möten, pedikyr, middag med min så inspirerande vän Dennis som alltid överraskar! Alltså på fyra års tid har jag gått från att åka pendel till att ny köra sig en Ferrari för flera miljoner. Alltså hela hans aura andas business och jag är så jäkla glad för hans skull. Jag älskar att omge mig av människor som är så drivna och vill framåt för det får mig att också vilja tuta och köra! Jag menar jag vill också kunna köpa mig en svindyr bil och bara glida runt i när jag vill. Det var den killen som fick mig att starta min blogg och kicka igång den rejält, jag hade inte vart något utan honom. Han berättade exakt hur jag skulle göra, tänka, vad som var bra, dåligt etc och titta vart jag är idag. Tack underbara Dennis för att du gjorde detta för mig. Här kan vi verkligen se vad karma gör, !do good and good will come to you!!
P9131576
Från en sak till en annan, det enda jag spatserat i de senaste dagarna är lårhöga stövlar. Jag har fem olika varianter själv men suktar efter så många fler färger. Jag själv älskar denna trend med lårhöga stövlar. Inte bara nog med att det är så jädrans snyggt det finns en grym fördel med detta ur skönhetsaspekt. Man behöver inte vara lika noga med att raka och brun utan sola benen. 😀
over knee boot
Jag själv har bland annat de två till vänster, de andra är wanties så det skriker om det speciellt de gröna! Och alla dessa modeller hittar ni på Nelly.com. Nu ska jag göra mig en middag, kolla lite film och tagga inför morgondagen kalas.

2-snapcode-to-special-discover-channel
Och för er som nu följer mig slaviskt här vet ju att jag är aktiv på Snapchat på lördagar Akaannica heter jag där. Redan ikväll har jag bombat med massa klipp från turen i Ferrarin, gå in och kika! 😉

41 reaktioner på “Over Knee Boot”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.