Diabetesgalan

Klänning och skor från >>Nelly<<

Fick en liten påminnelse i kommentarerna om Diabetesgalan som var i början av veckan. Jag var så stressad den dagen för snickaren var här och jag hade precis tränat och kände kanske inte riktigt att jag kunde duscha när han var här. Så jag hade en timma på mig att gå från svettigt värre till något galaredo.

Jag hoppade i en liten svart klänning och ett par klackar med lite lurv på, kastade med håret, smacka på lösfransar sedan plockade jag upp Daniel med bilen och så åkte vi till Grand Hotell.

När vi kom in i Spegelsalen möttes vi av ett stort mingel men mitt fokus låg på maten, som alltid. Jag var så hungrig att jag påminde om en amerikansk fotbollsspelare bort mot tallrikarna som var proppade med mat. Så fort det var i magen låg mitt fokus på att faktiskt hälsa på alla där. 😀

När det var dags att ta plats inne i salen där självaste galan höll till så hade vi fått bordsplacering och det här kommer låta skrytsamt hur jag än vrider och vänder på det så here we go. När jag hade fått bord nr 15 tänkte jag att det kanske var en bit från scenen men när vi kom fram till tavlan så ser jag att jag sitter längst fram. Ni kanske inte fattar hur jag menar nu men jag tycker att det är så kul att när jag är bjuden på event, galor, visningar etc så får jag ofta de bästa platserna och för mig känns det ändå som att dom tycker jag är en viktig person. Hahaha men gud förstår ni hur jag menar utan att det verkligen låter helt snofsigt!? Jag är väldigt stolt över mig själv att jag presterat under mina år inom den här branschen så att jag blir lite mer viktig… Äh vet ni vad! Vi skiter i det där, det låter ju bara helt fel hur jag än formulerar mig och det är ju inte det vi ska fokusera på utan anledningen till varför jag var där.

Äntligen har denna sjukdom fått en egen gala som gjort att många av oss även jag fått en tydligare bild av vad diabetes är och hur vanligt det är. Och under galans gång samlades det in pengar för att bidra till kunna forska vidare om detta för att kunna bota detta. Inte nog med att galor är roliga så har de flesta ett riktigt jäkla bra syfte och det är att uppmärksamma, informera, stötta och bidra till bra saker och jag är så glad att jag får vara en del av det och har möjligheten att kunna sprida budskapet vidare.

Hela galan var så fin, bra framfört och det var också väldigt känsligt. Jag gråter väldigt sällan, jag har blivit mer hårdhudad med åren men det var jobbigt att se familjerna som på något sätt blivit drabbade. Det som fick mig att fälla en tår var ju såklart när diabeteshunden var så duktig, jag blir så blödig när hundar är så duktiga och alltid finns där när vi behöver!

Men jag tycker att alla som inte har så stor koll på diabetes bör gå in på >>Diabetes.se<< och läsa om de två olika typerna och veta vad ni ska göra om någon i er närhet helt plötsligt kanske faller ihop. För har man ingen koll kan man göra bra mycket mer skada än nytta och det är vanligare än man tror med diabetes.

Brynoljf och Ljung trollade nästan upp mig på läkaren, det var så sjukt hur dom gjorde med korttricket!Jon Henrik Fjällgren sjöng rakt in i mitt och garanterat fleras hjärtan!

Mixa fillers?

Hej Annica!
Jag har bara en fråga, vet inte om du kan svara på den men tänkte ge det ett försök!
Jag har gjort fillers i läpparna och sprutade in Restylane. Jag undrar bara om det är okej att spruta in någon annan typ av fillers i läpparna, ger det några konsekvenser? Är det bäst att köra på samma som jag börjat med (alltså Restylane)? Jätte tacksam för svar!Älskar dig och din livsstil!! Jätte intressant att följa!

Mvh
Emma från Halmstad

SVAR: Hej Emma! Gud vad glad jag blir för dina fina ord!
Jag skulle inte mixat, eller jag har ju gjort det och materialet går inte helt ut då och det finns en risk att det kan bli ojämnt. Så vill du byta material så låter du det första gå ur av sig själv eller så använder du hyalase, det är ett ämne som bryter ner fillers.

Om du har fått ett fint resultat så ser jag ingen mening i att byta, så kör på samma om det håller sig bra! 😉

Sminka större läppar

Idag är fillers vanligare än man tror och jag har själv använt mig av det i ett par år men när det kommer till läpparna var det mer än ett år sedan. Jag fyllde på innan jag åkte till Grekland och det var ju sommaren förra året och eftersom jag blandat material (rekommenderas ej) så finns det lite kvar men det är inte alls mycket. Så som mina läppar ser ut nu kommer dom alltid att se ut.

Men vill man göra så att läpparna ser större ut utan att man vill börja injicera fillers så är det ju enkelt att trolla med makeup! Här ovan kan ni se mina läppar, det är samma läppar, inga fillers är inblandade utan bara lite läppenna och liquid lipstick från Nyx. Här kommer steg för steg hur jag gjorde:1. Först började jag med att göra läpparna neutrala genom att dra min beautyblender över dom med foundation.
2. Sedan tog jag en läppenna som är i nudefärg och drog på och någon millimeter utanför min egna läpplinje runt om hela munnen.3. Sedan fyllde jag i med ett liquid lipstick i nudefärg, närmare bestämt ”London” från Nux.4. Efter tog jag lite mörk skugga för att skapa en liten skugga strax under underläppen.
5. Jag tog även lite highlight på amorbågen för att ge effekten av en större överläpp. Såhär blev resultatet! 😀

Oriflame 50år

God morgon på er!
Jag och Billy har precis vaknat, Stitch har kommit från Marcelo och vi tänkte starta dagen på Pom & Flora. Dom har ju den bästa frukosten där, har ni testat det?

Igår så tog jag med Billy på två event varav ett var med Oriflame som firade 50 år, inte kronor som jag råkade skriva på min Instastory. Eventet var på Nio rum i Stockholm och det var maxat, men det är ju alltid det när Vass PR anordnar något. Vi kom in och möttes av ballonger i taket, rummen lös upp i olika färger, burkar med godis överallt, popcornmaskin, pizzabagare som gjorde pizza as we speak, makeupartister som bättrade på makeupen, bollhav, man kunde snurra på en snurra som dom har på tivoli och vinna finfina priser, kasta rissäckar genom hål och även där vinna priser. Jag och Billy var ett bra team och vann hela tiden, men det gjorde de andra också. Jag tror att personalen var korrupta, haha! 😉

Det var bra musik, bjöds på god dricka och vi hade det väldigt trevligt. Ett grymt event och det var kul att få ta med Billy på det också så han fick uppleva en jobbdag för mig. Det är många gånger jag följt med honom på jobbet och njutit på Steakhouse så detta blev en liten kontrast som han uppskattade väldigt mycket.

Tack till Oriflame och Vass PR för ett grymt event, detta gjorde ni med flaggan i topp! 😀

Ben och rumppass på Nordic Wellness

Jag är inne i stan med Daniel och min älskade Billy som kommit upp för att hälsa på. Så himla kul att vara med honom igen, jag saknar verkligen vårt häng i Malmö!

Igår så blev det ett pass för underkroppen och det var det bästa på länge för mig för att uppvärmningen gjorde verkligen allt! Jag har så svårt att få kontakt med baksidan av mina ben men trappmaskinen som finns på Nordic Wellness i Lindhagen knäcker, den är så bra och jag fick grymt bra kontakt vilket underlättade när jag väl körde resterande pass!

Uppvärmning:
Trappmaskin 10min
Rörlighet 5 min

Pass:
10×4 Front squat 30kg
10×4 Benpress 40kg
12×4 Höftlyft 25kg
10×4 Leg curl vikt?
20×4 Promenera åt sidorna med gummiband som motstånd
-Avslutade med en tabata för att suga musten ur mina ben. 😉