Tung träning

Jag ska alldeles strax köra med min PT Kalle på WörkOut och idag blir det tunga lyft, det är det som har bäst effekt på de som är i samma tillstånd som jag är nu. Det känns så skönt att ha en PT som verkligen vet allt som träning och kost och hur man ska göra för att må bättre.

Det kändes dock jobbigt att ta på sig träningskläderna och ställa sig in på att träna men när jag väl kör kommer allt bli mycket bättre så därför tar jag mig iväg.

Det känns skönt att jag inte har samma press på mig själv inom träningen som jag hade innan. Jag har ju alltid tränat för att det är kul och för jag mår bra av det men sedan när jag bestämde mig för att gå all in med allt så blev det för mycket. Det fungerade inte med min livsstil och sedan så började jag överväga om det var värt att ändra sitt sätt att leva på för abs. Nej då har jag hellre en bra balans året om än att pressa och pusha mig i form på några veckor. Vissa har psyket för det, I´m not one of them…

Hitta ditt välbefinnande

Innehåller adlinks

När jag åkte till Amsterdam förra året med Rituals- Klick! så gick jag på en hamamupplevelse, där pratade vi väldigt mycket om Me-time och välbefinnande. Jag var nybliven singel och var riktigt ostabil, festade mycket, sökte en hel del bekräftelse och levde loppan. Att gå igenom ett helt år som singel efter ett långt förhållande är nog det bästa man kan göra för att hitta sig själv. Nu kan ju inte jag säga att jag ha en bra balans i mitt liv men jag känner mig själv så mycket bättre och har mycket mer skinn på näsan. Jag som person är så mycket bättre och vågar idag säga nej och ta avstånd från människor som inte ger mig bra energi, att göra slut med sin partner är tufft men det är snäppet svårare att ”göra slut” med en kompis. Men för mig har det vart värt det, att ta avstånd från de personerna som endast slukar energi från mig och som triggar dåliga sidor hos mig.

Jag lovade mig själv efter resan till Amsterdam att införa mer Me-time, jag skulle renovera mitt badrum vilket har skitit sig totalt. Jag har inte orkat ta tag i det plus att jag vill inte vara hemma när dom väl renoverar för att bo i renovering gör jag inte igen, det tär något fruktansvärt på mig. Men det som jag måste införa igen är när jag duschar att jag tar mig tiden att pyssla om mig själv, för det var ju så härligt! Och Rituals produkter är verkligen inte överskattade, att få spendera tid i badrummet med en genomgång av hela kroppen med deras produkter är verkligen balsam för kroppen. Jag brukade tända ljus, sätta på bra musik och såg till att inte ha något inom den närmsta timman så att jag verkligen hann komma ner i varv.

Så detta ska jag försöka införa några gånger i veckan, så gott jag kan. Jag ska inte göra detta till ett måste för då skapas en stress direkt, detta är något som åker in i min Drömkalender under kategorin ”delmål denna vecka” där jag försöker göra detta 2-3 gånger.

Jag har ju PT-tid idag så detta kommer jag göra efter den. Ställa mig i en varm dusch, massera in kroppen med det härliga duschskummet som är så mjukt, skönt och doftar magiskt. Sedan skrubba hela kroppen med den härligt riviga skrubben samtidigt som håret får vara i en inpackning. Avsluta sedan med skummet igen innan jag sköljer igenom håret och hela kroppen. Att sedan få torka sig med nytvättade handdukar som doftar sköljmedel, gå in i sovrummet och sätta på mediterande ljud samtidigt som jag smörjer in mig och vilar en stund på sängen. Om ni inte tycker att det här låter magiskt så måste ni testa det för det, det här är ett perfekt sätt att komma ner i varv på.

Se alla Rituals produkter här- Klick!

Den sista månaden har jag vaknat med svullet ansikte som sedan övergår till ett grått, dött face med mörka ringar. Jag har sovit otroligt dåligt och känt mig i en så jobbig obalans så  detta känns väldigt aktuellt att införa igen! Deras duschskum är det bästa, man tar otroligt lite och sedan växer den till sig till en fluffig mousse som är enkel att massera ut över hela kroppen.Jag börjar alltid med att rengöra kroppen först för att sedan skrubba bort de döda hudcellerna. Så gör jag även med ansiktet för att inte skrubba runt smutsen. Den här skrubben har rikligt med riviga korn så man verkligen får en babylen hud efteråt.Att avsluta inne i sovrummet med att smörja in kroppen i deras bodycream som också har lite skimmer i sig gör att man känner sig så ompysslad och samtidigt fräsch. Det är ett perfekt sätt att avsluta dagen på men även att starta morgonen med. Hur många av er startar dagen på ett lugnt och harmoniskt sätt? En kaffe sedan efteråt och du är redo för dagen! 😉
Albumet som jag lyssnar på repeat just nu just. Jag har haft mina perioder med Danny, Melissa Horn och Darin och nu är det Ulrik som gäller. Och varje dag kl 12 kommer en notis upp om att jag ska meditera och beroende på hur mycket tid jag har kan jag enkelt ställa in hur länge jag vill köra. Se till att ladda ner den appen du också! Mindfullness heter den.

Pizzakväll och nytt släpp av SPLY

Alltså jag är i chock, ännu en gång har träningstightsen sålt slut. Jag släppte SPLY Sportswear imorse och beställningarna bara trillar in, så fort jag uppdaterade så kom ett tiotal nya beställningar in hela tiden och vips var tightsen slut. Ni måste verkligen gilla dom lika mycket som jag gör och jag känner mig också så stolt. Det här är något som jag gjort alldeles själv från scratch och det har vart jäkligt slitsamt och speciellt nu när jag inte vart på topp. Men det lönar sig verkligen för det är alltid lika roligt att se er i plaggen! 😀

Igår kväll så fick jag ett sms av Samin och det slutade med att jag, Daniel och Xenia åkte hem till honom, så vi körde pizza- och godiskväll och det är så skönt att hänga ute hos honom för det är ett fantastiskt hus och jag får ett sådant lugn av att vara där. Stitch får springa runt lös på den gigantiska tomten medan vi bara är, snackar och har det trevligt. Det känns som om jag kommer att hänga mycket där i sommar, så fort jag känner stress hoppar jag in i bilen och rullar hem till honom.

Idag hade jag inga planer men sedan fick jag ett sms av min PT så jag ska till honom kl 15, det ska bli skönt med träning just för att det ger mig så mycket energi när jag väl är där och kör. Men såhär innan är jag inte så taggad alltså… Men jag ska göra mig en god frukost, städa upp lite här hemma för det är kaos och när det är kaos i mitt hem blir det också en stress i sig. Men först ska jag göra min to do list, det bästa jag infört i mitt liv alltså. Det gör mig mer effektiv och jag fokuserar på rätt saker istället för att jag börjar pilla på med massa annat. 🙂

SPLY Sportswear

Efter lång väntan så släpper vi äntligen plaggen igen på SPLY.se. Det omtalade tightsen är påfyllda och kvaliteten samt passforman är förbättrade. Ett snyggt och skönt mjukisset har tillkommit samt ett linne med tunna axelband. Allt släpps på imorgon kl 9 och för att underlätta med betalning så har vi kopplat SWISH, vad gjorde man utan det!? 😀

Jag är så f*cking trött på det här!

Jag har sovit 17h och är fortfarande trött. Efter en längre tids press och en hel del roliga event har jag kommit dit jag långt innan kunde förutse att jag skulle komma till, nämligen utbrändhet. Det här var en varningsklocka som jag såg för länge sedan men jag tänkte hela tiden ”jag ska bara göra klar det där, och det där, och det där sedan ska jag dra ner på tempot”. Tror ni det hände? Nej!

När man jobbar i 180 och sedan saktar ner kommer ångesten, då gäller det att speeda upp allt igen för att hålla allt fokus på jobb så slipper man känna ångesten. Allt blev en enda ond spiral och när jag väl bestämde mig för att dra ner på tempot kommer ett mejl ”nu ska du göra den här kampanjen för den genererar bra pengar” och var det något som jag verkligen genuint gillade så kunde jag inte tacka nej.

Idag när jag öppnade mina ögon och fortfarande kände mig extremt trött och knappt orkade gå ut med Stitch så kände jag att såhär kan jag inte ha det. När det börjar gå ut över den lilla krabaten som får mig att hela tiden känna mig så omtyckt så måste jag göra något så idag är den dagen jag måste börja göra min förändring och det känns så skönt att jag äntligen kan acceptera det.

Jag har vart less på den här Influencervärlden ganska länge nu. Inte just på mitt jobb, det jag sitter och gör hemma när jag jobbar utan det är den här ”bubblan” som många Influencers lever i. Så fort jag går på event mår jag dåligt, när det är fest och jag är inskriven på ”influencerbordet” så ger det mig ångest för att jag vet vilka samtalsämnen det kommer att vara. Nu senast på Summerburst när jag träffade några som jag inte sett på ett tag och jag frågade hur dom mådde så var svaret ”jag är så glad för jag köpt mig en ny väska” eller ”jag kom precis hem från en resa med det här företaget…” och jag bara stängde av. Det jag frågade var hur du mådde och svaret jag får är hur glad personer blir av dyra saker eller sponsgrejer. Jag skiter i vad du får sponsrat, dyra inköp eller vad du fått av din snubbe. Jag vill kunna ha en vettig konversation med människor utan massa jävla yta, prylar och skryt och det går inte, det går liksom inte. Och ska du ta bilder så ta gärna med någon med fler följare, skitsamma om ni inte umgås eller hänger för det kanske det genererar följare till dig. Jag kräks på det!

Jag har för en gång skull börjat sluta skrolla igenom instagram och kolla andras stories just för att det ger mig inget och jag som ändå är i denna värld har sett igenom det mesta. Influencers gör samarbeten med företag fast dom egentligen har noll koll på produkterna. ”Det här är mitt favoritläppglans och jag har alltid använt detta så länge jag kan minnas”, okej var det inte en nyhet som du precis snackade om!? ”Den skyddar så bra för den innehåller hyaluronsyra…” Och vet du ens vad hyaluronsyra är? Det är fukt, inte skydd!

Jag fattar att man drivs av pengar, det gör jag också. Det är svårt att tacka nej till en kampanj för flera 100 -tusen men jag kan inte göra kampanjer som inte är genuina. Tackar jag nej till det kommer kanske en bättre kampanj som passar mig så mycket bättre så det blir ett genuint samarbete. Det var som nu när Biotherm och Depend ville göra samarbeten med mig, jag har jobbat med deras produkter i så många år och gick deras kurser redan innan jag började blogga så när jag fick frågan så kände jag bara jackpot! Jag blev så glad!

Jag har sagt så många gånger att jag bara vill skita i allt, stänga ner mina kanaler och försvinna på något tyst retreat ett tag men det fungerar ju inte heller. Kontrollfreak som jag är så gäller det att ha en tydlig plan. Nej jag kommer inte lägga ner min blogg men jag kommer nog sluta med mycket annat runt om. Jag har lagt ner Youtube för där har det verkligen ballat ur. Rubriker som lyder ”Jag höll på att dö” och tittar man på klippet så sägs det något i slutet om att dom hade en dröm där dom höll på att dö…

När det kommer till Instagram så orkar jag inte bry mig längre om flödet, jag lägger upp de bilder som jag känner att jag vill dela, som är fina eller betyder något. Jag skiter i Mosaico, VSCO, Snapseed mm, är det någon influenser som läser detta vet dom exakt vad jag menar. Det enda som är roligt med Instagram det är Stories just för att det är så spontant, in the moment, enkelt och det går snabbt. Där kan jag verkligen vara mig själv och det är så skönt!

När det kommer till bloggen så kanske jag inte är lika punktlig som innan där jag hade fyra inlägg om dagen med jämna mellanrum. Jag kommer fortsätta att uppdatera den så gott jag kan men fokuset just nu är att dra ner på tempot, hitta ett lugn, en balans och göra saker som får mig att må bra. Så den här sommaren har jag avbokat så mycket jobb och resor. Jag vill bara vara hemma och pilla i min lägenhet, pyssla med min hobby, kunna ta promenader med Stitch och kasta boll med henne utan att känna stress. En tråkig sommar i mångas öron men det är just det jag behöver!