Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:07 | December 2, 2021

Thanksgiving och förkylning

2 december, Elias födelsedag och han är i LA. Men jag passade på att fira honom när han var hemma så vi hade en heldag tillsammans som avslutades på en av de bästa restaurangerna här i Calgary- Major Tom. Supergod mat, fantastisk service, bra musik och härlig stämning. Det är svårt ändå att imponera på Elias när det kommer till restauranger eftersom han rest så jäkla mycket och varje gång han är på roaden så testas nya restauranger. Men det här blev snabbt hans favorit här i Calgary så det blev ju lyckat. Och vi är ett sådant par som kör in and out på ca 1,5 när vi går ut och käkar, inga sådana som sitter länge och pratar om livet utan vi vill äta och sedan åka hem för att mysa och vara med Stitch.

Sedan vi hördes sist har vi ju även hunnit fira Thanksgiving nr 2, den amerikanska. Hockeyfamiljen består ju av en salig blandning människor från olika delar av världen och därför ser vi till att fira högtiderna som man har tillsammans. Så alla samlades hemma hos Colemans, jag var redan på övertid och var så extremt trött så det var en väldigt tuff utmaning att åka dit. Men samtidigt så kände jag att jag vill ju inte missa saker som händer runtom pga medicinerna som gör mig så förbaskat trött. Så vi åkte dit och var där i ca 3 timmar innan jag höll på att däcka.

Dock kände jag mig redan dagen efter väldigt hängig och det bröt ut i en rejäl förkylning. Jag har säkert sagt detta så många gånger men jag blir ju liksom inte sjuk om jag inte typ bränner ut mig. Peppar, peppar men jag har alltid varit frisk som en nötkärna men efter denna kväll så slog det till rejält och jag tror också det har att göra med att min kropp är så pass “utsatt” just nu med medicinerna som ska dämpa mitt immunförsvar så ja… jag pendlade mellan sängen och varma lavendelbad.

Men jag hann bli återställd till Elias firande tur nog, annars hade vi fått avboka middagen och bara stannat hemma. Men jag kommer nog att avstå från större samlingar människor ett tag just för att vara så snäll mot kroppen som möjligt!


4 kommentarer4 kommentarer om “Thanksgiving och förkylning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica. Jag har följt din resa ett tag nu och är så imponerad av ditt mod, styrka och öppenhet. Håller tummarna för att det ska funka för er denna gång. <3
  Jag gjorde en frysåterföring av embryo i naturlig cykel i slutet av oktober och fick reda på i förra veckan att fostret inte utvecklats som det ska (mindre än förväntat för v 7+4) och kommer med störta sannolikhet få framkalla ett missfall/aport.. jag har dock inte haft någon blöding, endast lite symptom som försvunnit.. antar att det är ett missed aportion.. jag ska på återbesök i veckan men vill kolla med dig om du har någon input på vad som är viktigt att fråga/kolla med vården.. när jag läst din blogg och följt dig på sociala medier vet jag att du inte varit särkilt nöjd med svensk sjukvård då mycket fallit mellan stolarna. Mycket man kunde förebyggt med olika kontroller, av kvinnan (blodprover, titta på livmoder, rf-faktor etc) eller analys av embryo.. är det något du tycker är viktigt att kolla utifrån er resa som jag ska trycka på? Stort tack på förhand <3<3

  Reply
 • Beklagar att du har det så tufft just nu (syftar inte på detta inlägg men mer ditt instagramflöde just nu). Jag blir ledsen av att höra att du hatar din kropp (även om jag förstår att det är i affekt). Jag hoppas verkligen du kan finna ro i den, det är viktigt att inte glömma att din kropp gör allt för dig, det är inget som helst fel på den. Den kämpar som bara den för att göra det absolut bästa för dig. Det är yttre faktorer som är orsaken, tro inget annat. Din kropp älskar dig villkorslöst ❤️

  Reply
 • VARFÖR låter du Xenia fortsätta behandla dig som hon gör! Jag får hjärtat i halsgropen när jag hör hur hon dansar runt granen om ämnen som hon vet får dig att må dåligt över.
  Jag menar bara om sättet hon pratar om sitt barn…
  Jag har också barn och jag känner exakt samma som hon, men att hon sprider dem känslorna över dig som konfetti är bara obetänksamt.
  Jag har lyssnat på två av era podd avsnitt. Det första avsnittet var hon så.
  Men nu lyssnar jag på det sista och tänkte att jag ger det en chans.
  …. att hon pratar i fem minuter som om hon vore gravid igen, och kaskad spyr.
  Hon är väldigt tydlig med att utesluta magsjuka och andra symtomer utan hon säger ju själv ”vettefan vad det kan vara annars…”.
  Sen rekommenderar hon en fucking app där du och Elias kan få fram en bild på hur ett framtida barn kan se ut? Och skratt på det.
  HERREGUD ANNICA HON ÄR INTE SNÄLL.
  Hon tror att hon har allt i livet för att hon har fått sitt barn och du ska veta att hon har allt som än så länge inte är inom räckhåll för er.
  Jag blir så provocerad, jag är helt säker på att du förstår vad jag menar och vilket beteende jag refererar till. Säg åt henne på skarpen!
  Jag hade uteslutit henne ur mitt liv på en gång om hon inte förstår vad du menar.

  Lycka till med allt❤️

  Reply
 • Detta är ingen “spydig” kommentar utan bara en enkel fråga som inte har någon baktanke eller nåt i den stilen.

  Jag undrar om livet kom i mellan eller tröttnade du ganska så snabbt på att blogga igen?
  Vet att du går igenom en tuff period och att du skrev att du inte skulle ha några krav när det kommer till bloggen utan att du skriver när du känner för det.
  Ville dock bara säga att jag saknar dina inlägg.

  God fortsättning, så hoppas vi på att det kommer en liten uppdatering om ditt liv här snart.

  Kramis

  Reply