Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:58 | October 7, 2021

Nytt till hemmet!

Vit stor kruka- Länk // Svart runt skål- Länk // Brun kudde- Länk // Beige kudde- Länk // Grön kudde- Länk //

Shit vad jag är trött idag. Elias kom hem inatt runt halv ett och jag kunde inte somna förrän han var hemma. Han har varit på roaden i några dagar och kommer nu vara hemma i en vecka innan han åker iväg igen. Så min Ouraring visade extremt mycket rött idag.

Alltid medan Elias är borta så drar jag alltid igång med något här hemma. Saker som byts ut eller att jag köper hem något nytt, ändrar möblemang mm, så även denna gång. Jag drog till min favoritbutik här borta som heter Silk Plant som har allt från plastblommor till stora blomsterarrangemang till stora hus, tavlor, dekoration, krukor, ljus, ja men småplock. Och jag hittar alltid så otroligt mycket fint där och den här gången ville jag ha lite nya saker på vårat soffbord och även på vår dresser i sovrummet.

Och känslan vi vill ha i vårat hem är natur-ligt? Det ska vara naturfärger som grått, beige, brun, grön, svart och vitt. Mixade material men det ska bara ge en lugn och harmonisk känsla och det tycker jag verkligen att vi har här hemma.

När jag flyttade över så hade Elias anställt en inredare från Restoration Hardware som inredde hela main floor och även master bedroom. Jag fick mig en liten chock när jag såg att den här inredaren valde allt i grått. AAAAAAAAALLLTTTTT var i grått. Ja förutom en tavla som var vit med gråa inslag. Hon lade även en viskosmatta under matbordet i matsalen, hur tänker man då!? Inte alls!

Jag och Elias hade inte varit tillsammans så länge då så jag ville inte trampa honom på tårna men det var vissa saker jag ifrågasatte. Tex en liten bricka som kostade typ 5,000kr och en liten sidolampa för 12,000kr. Så efter att jag plockat bort det som inte var bra så fick han ju tillbaka närmare 200,000kr. Men jag kände ju ändå efter att det var ju inte helt hemtrevligt, kändes mer som att vara i ett showroom på RH. Men Elias fokus och intresse ligger ju inte främst i inredning så jag har allt eftersom bara ändrat om, lagt till, tagit bort och nu känns det ändå som att vi börjar få till det mer hemtrevligt.

Vit fåtölj- Länk // Grå soffa- Länk

Liknade krukor och vaser- Länk // Vit skål- Länk //


Vi har ju sedan den här ytan som jag verkligen inte är ett fan av. Jag har sagt så många gånger att vi måste göra något åt detta för det här går liksom inte. Och nu när Elias åkte iväg så gjorde jag det! Jag beställde två nya fåtöljer i en cremefärgad ton med träben som har samma färg som köksön. Sedan blir det sidobord också i trä. En lampa, kanske någon växt, vi får se. Men dom kommer förhoppningsvis nästa vecka och jag tror det kommer att bli superbra! Vi får se bara när jag byter ut mattan, men säg inget till Elias!

Vit fåtölj- Länk

Jag såg den här bilden till vänster men hittade inga som leverades till till Calgary plus att jag har noll tålamod och vägrar vänta 10 veckor på att få fåtöljer levererade, eller någon annat för den delen. Så det blev de till höger.


1 kommentarerEn kommentar om “Nytt till hemmet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättefint! Värme och mys men ändå ljust och fräscht! Kan du inte göra ett inlägg om skillnad på tex inredningsbutiker eller butiker generellt Sverige/Canada…Är så nyfiken på Canada och vardagen hos er.
    Trevlig helg!

    Reply