Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | January 31, 2020

Tack för den här tiden!


Guys!
7 år och ca 8 månader har vi hängt. Närmare 13,ooo inlägg har publicerats på denna blogg, hundratusentals kommentarer har skrivits och säkert tusentals som raderats. 😉
Jag har ingen aning om hur många bilder jag har publicerat eller hur många timmar som jag lagt ner för att ens redigera bilder. Jag vet inte hur många adlinks jag lagt upp eller hur många samarbeten som jag gjort på den här kanalen men jag kan bara säga en sak, jäklar vad cash jag tjänat på den här bloggen!

Den har givit mig sådan frihet att kunna jobba vart jag än varit. Den har fått mig att vilja göra mer saker för att ha bra content och det har bidragit till att jag fått uppleva så fantastiska saker, jag har fått se så fina platser och gjort grymma resor. Det är så mycket jag fått vara med om tack vare bloggen. Det har varit så häftigt för mig att kunna gå tillbaka till gamla inlägg i min offentliga dagbok för att bli påmind om hur långt jag tagit mig och hur mycket jag vuxit som människa.

Det finns så mycket som jag vill säga men jag kan börja med att säga hoppas att alla ni som gottat er i mina dalar, alla ni som tex gått in på skvallersidor och kommenterat så fort det skrivits om mig och älskat när det gått åt skogen. Som skrivit “Annica har blivit så tråkig, det finns inga skandaler om henne längre” när jag för första gången är på en plats i livet där jag mår så bra och för första gången är så jäkla lycklig! Hoppas ni blivit tillfredsställda, varsågod! 🙂

Men det som har betytt mest för mig det är alla ni som stöttat mig under alla dessa år! Som hängt med mig och kommit med pepp, konstruktiv kritik, som skrivit “Annica nu behöver du tänka om” och gett mig en tankeställare för att bli en bättre medmänniska. Som berömt mig för mitt arbete, som fått mig att inse att jag är bra som jag är och fått mig att fortsätta tro på mig själv. Jag vill tacka varenda en av er för utan er hade inte detta varit möjligt. Det är mycket pga er som jag blivit den jag är idag och jag är så tacksam, lycklig och glad för att jag är på den plats i livet jag vill vara.

Det senaste året har jag ofta tänkt på hur viktigt det är för mig att göra saker samt omge mig med sådant som får mig att må bra. Och sedan jag träffade min sambo så har jag börjat värdera saker annorlunda och jag har även insett vad som betyder något i livet. Under tiden jag bott här i Kanada har jag hunnit tänka så mycket, jag har reflekterat en hel del och nu kommit fram till att det är dags att runda av det här kapitlet “Blogg”.

Den kommer alltid att ligga kvar och vet vet, jag kanske helt plötsligt känner “vad fasen har jag gjort?” och börjar ta upp den igen, men! Nu kommer det finnas mer tid för mig att satsa på sådant jag verkligen älskar- musiken. Och vet ni vad? Nu när detta kapitel rundas av så betyder ju inte det att boken är slut. Alla timmar som jag lagt på att skriva texter, ta bilder och redigering kommer jag inte att sitta och slappa. Det här innebär att nu kommer jag kunna lägga mer tid på… YOUTUBE!

Jag tycker att rörligt format är så roligt men jag har bara inte haft tiden. Jag har varit medveten om att det är där folk hänger och det är så många som sagt att jag ska ta upp kanalen igen, vilket jag velat. Men den har bara gett mig ångest för att den tog upp den sista tiden jag hade över. Men nu när jag inte har någon blogg att skriva så kommer det finnas en hel del tid för mig att kunna gasa vidare i den banan.

Jag hoppas att ni är lika taggade som mig att köra vidare i ett annat format och att ni vill haka på in i Youtubevärlden. Känns som en rolig start på den här året. 2020, nu gasar vi!

>>MIN YOUTUBEKANAL<<


71 kommentarer71 kommentarer om “Tack för den här tiden!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nej 😟😟😟 älskar ju din blogg 😍 usch, så tråkigt!

  Reply
 • Guuuurl vi kommer att ha det roligare på Instagram och Youtube <3

  Reply
 • Lycka till o tack för dessa år ..önskar dig all lycka..kram

  Reply
 • Tack själv! <3

  Reply
 • Jag kommer sakna din blogg! Lycka till med allt 🙂

  Reply
 • Underbara dietP som tar bort aptiten och ger extra energi. Adipex, Mysimba, R e d u c t i l

  https://apotekinrikes.home.blog/

  Reply
 • Tack❤️För allt du har delat med dig av ditt liv!
  Jag tror att det är dags att gå vidare för dig och Jag ÄLSKAR dig på Youtube och Instagram, nu kan du göra vad du vill och när du vill!

  Reply
 • Tack Kosan och tack för alla år du har hängt med <3

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • Ååååh, tråkigt för oss men kul för dig! Lycka till med musiken och youtube❤️

  Reply
 • Tack Annika!
  Nu tar vi oss vidare 😉

  Reply
 • Nooo jag som precis (nej okej kanske 2-3mån) börjat läsa din blogg. Och älskar den. Enda bloggen jag läser. MEN, du är riktigt underhållande på youtube med 🙊 så vi får väl nöja oss med det helt enkelt 😉

  Du är grym! Kram

  Reply
 • Är verkligen stolt över dig Annica, vilket jobb och slit du gjort under alla år som jag följt dig! Jättetråkigt med bloggen, det ska jag vara ärlig med att säga – men att jag hänger med dig vidare är HELT klart! Vet att du kan lyckas och ta dig vart som helst med det du vill <3

  Reply
 • Tack Emma! Vi har fan haft det kul alltså men nu är det dags att ta sig vidare 😀

  Reply
 • Oh noo! Följt dig från start så det blir tråkigt.. men förstår dig heeelt! Tack så mycket för tiden du lagt ner! Fortsätter följa på instagram såklart 😊

  Reply
 • Tack Hanna för att du läst! Nu hittar vi på roliga saker på YT istället 😉

  Reply
 • Nej!! 🙁 Oj vad jag kommer sakna din blogg ❤️
  Men du gör rätt i att följa ditt hjärta.
  Tack för alla år. Har varit underbart att få följa din underbara resa från BB till nu.
  Du verkar så lycklig med din sambo och han verkar vara fantastisk!
  Hoppas på många uppdateringar på story och YT.
  Kram Mia

  Reply
 • Jag med men tror vi kommer kunna ha kul på YT istället 😉

  Reply
 • Jag personligen läser inte din blogg (kan kolla in ibland om du länkat något inlägg från insta) men jag gillar att följa dig på instastory så fortsätt gärna med det 😁

  Reply
 • Ja det kommer jag! 😀

  Reply
 • Helt rätt Annica!
  Bloggar känns lite passé faktiskt. Jag läser nästintill aldrig några bloggar längre, ev något enstaka inlägg när du länkar som du gjort på instagram idag. Men däremot Youtube, känns som helt rätt forum för dig. Din personlighet kommer att komma fram på ett mycket bättre sätt i rörligt material. Heja dig och lycka till framöver!

  Reply
 • Stort tack till dig Annica som gett så mycket av dig till oss under dessa åren. Jag kommer fortsätta följa dig på youtube och är så tacksam att du vill fortsätta på det viset så man fortfarande kan följa dig. Du är en stor inspiration på många vis. Jag har följt dig från dag ett och beundrar dig så!! Stort lycka till med! ❤️

  Reply
 • 👏🏼❤️

  Reply
 • Neeeej, jag älskar ju din blogg!!😭 Har följt dig sen dag 1 och det är alltid så kul & givande att läsa din blogg.
  Alla skönthetsknep man lärt sig av, alla dina bra träningstips m.m.
  Kommer saknar fin blogg så mycket, men tack för allt du delat med dig om i ditt liv och lycka till med youtube❤️

  Reply
 • Annica du har gett OSS läsare så mycket, tack för denna tid!! Kommer sakna att gå in och läsa dina texter:)

  Reply
 • TACK Annica för att vi har fått hänga med på en del av ditt liv i bloggen. Undra hur många timmar jag har hängt här? 🤔😂
  Har följt dig sen dagen du gick in i big Brother huset.
  Din personlighet och det du har visat här har alltid känns så äkta, jag har trivts att få in här och läsa, både då det har “stormat” och nu när du har träffat din stora kärlek och kanske framförallt hittat dig själv.
  Känner igen mig själv i mycket, kanske för att vi är i samma ålder men också många likadana intressen, och jag som dig uppväxt i Norrland 😘
  Hur som helst, tack för tiden på bloggen, kommer att sakna den.
  MEN jag kommer absolut följa dig på Youtube. LYCKA TILL ❤️

  Reply
 • Vad spännande! Lycka till med det nya kapitlet i livet.

  Du är grym och inspirerande. Tack för den här tiden, det ska bli roligt att få följa dig på YT.

  Kram

  Reply
 • Jag tycker att du gör helt rätt!
  You go girl!!! Tack för en nice blogg ❤🖤

  Reply
 • Ingen blir gladare än jag! Trots att din blogg gett mig en del tips, trix, knep & tankeställare så har jag nästintill alltid haft svårt för att läsa bloggar……. Youtube har ju blivit det nya BLOGG nuförtiden & jag kan hänga på youtube hela dagarna. Starta ett klipp och sen bara låta olika videos rulla vidare. På det viset har jag hittat nya spännande personer att följa & det är det som är så kul med YouTube. Det får en stor spridning!
  Tycker du gör helt rätt.

  Reply
 • Tack Annica för dessa år!

  Din blogg är den enda jag någonsin följt, och det har jag gjort sedan dag 1. Har älskat allt från makeup och träning till resor, vänner och kärlek. Det är så häftigt att se hur mkt du växt.. Från att vara en, faktiskt, godtrogen och lite naiv människa som flyttade från Norrlands djupa skogar till Stockholm som helt klart var tillsammans med någon som inte förtjänade dig och som inte var bra (och man bara väntade på den dagen då du själv skulle inse detta!), till att bli mer jäklar anamma: Att lämna det och börja om på ruta 1, vara singel och bo ensam, finna både dig själv och vänner för livet, växa 10 meter spirituellt och mentalt, till att sedan göra denna häftiga flytt ihop med Stitch till andra sidan jordklotet för din livs stora kärlek. Som f.ö verkar vara en helt otroligt fin man. Så häftigt!!
  Blir faktiskt lite tårögd. . Pyttelite för min egen skull, men mest för att jag är så glad för din skull! ❤️ Önskar dig all lycka, och än en gång, TACK! /från Småland

  Reply
 • Oj, vilken surprise!! Trist, din blogg är den enda jag följer! Men jag ser fram emot att följa dig på Youtube ist, och Instagram såklart!
  Grattis till utveckling får man väl säga! 😄

  Reply
 • Men ja! Super kul att man kommer kunna följa dig på youtube 👏 det ser jag fram emot. Vore jättekul att se makeup tutorials där 💄sluta aldrig vara du! Stort lycka till Annica ❤️

  Reply
 • ÅÅÅ nejjjj!!! Min favorit blogg…Kommer sakna dig såå!

  Reply
 • Fasen vad tråkigt! Och oväntat. Din blogg är en av de som jag läser varje dag, och har älskat att följa ditt nya liv i Kanada. Är en av dem som börjat följa dig varje dag sedan sommaren, eftersom jag till skillnad från skvallerfolket gillar att se folk lyckliga.:) Läser oftast bloggar i jobbpauser och är inte alls ett fan av Youtube tyvärr. Klart du ska göra det du vill dock, men kommer sakna dina uppdateringar! Hoppas du kommer tillbaka en dag. Kram

  Reply
 • Åh nej. Så tråkigt även om jag vetat att du inte alltid kommer att blogga så ville jag inte att det skulle ta slut nu…
  I bloggen kommer man närmre dig än på någon annan kanal. Tycker att det är den privata delen av dig som är intressant att följa. Och den sidan kommer inte fram på yt på samma sätt.
  Kommer aldrig sluta följa dig och är väldigt tacksam för att du inte lägger ner alla sociala kanaler. Efter 8år som följare känns detta väldigt tråkigt men önskar dig allt gott!
  Ps: Kommer aldrig kunna ta bort din blogg från mina flikar här på nätet.
  Kram och lycka till!

  Reply
 • trist! men kul att hänga med på youtube! Kanske lite mer tränings och kostvideor m yayy

  Reply
 • Åh så tråkigt att läsa, men bra att du gör det som känns bäst för dig. Det är det viktigaste! Jag har läst din blogg lääääänge och älskar den så det kommer bli tomt. Jag tillhör de här människorna som tusen gånger om föredrar att läsa texter framför att kolla tex youtube.
  Kram och lycka till! ❤️

  Reply
 • Riktigt tråkigt att höra, jag älskar att läsa din blogg och se dig här varje dag. Men jag förstår att det börjar ta emot. Jag tror inte bloggen dör ut direkt men jag tror att när man är flitig på instagram och youtube så blir det lätt att folk väljer det istället. Jag älskar ju bloggar så jag föredrar det här. Men fortsätter att följa dig på Instagram.
  Lycka till med allt. Kram

  Reply
 • Åh vad trist! Började läsa när du flyttade till Kanada, älskar att läsa sånt som ger mig positiv energi, vilket du gjort sedan du flyttade 🙂

  Lycka till med resten!

  Reply
 • Lycka till med allt och jag ser fram emot alla nya videos 😍

  Reply
 • Tror detta är rätt beslut, musiken är ju det du brinner för och nu får du mer tid att knyta kontakter och giga i Kanada där du ju faktiskt bor den största delen av tiden och inte bara leva kvar i Sverige musikmässigt.
  Hoppas bara inte beslutet kommer för att din kille är ekonomiskt oberoende och du inte behöver jobba. Har fått intrycket av att karriär och personlig utveckling får dig att må bra, så ge inte upp det!

  Reply
 • Åh så härligt att läsa! All lycka till dig och ditt nya liv! Jag ser gärna på Youtube numera hellre än läsa bloggar! Så jag tycker det ska bli kul att se fler Youtubeklipp från dig. Kram

  Reply
 • Tack för den här tiden och epoken. Du har varit en inspiration o h rolig att följa. Allt gott!!

  Reply
 • Men nej du är min favorit. Stort lycka till med allt du gör, modiga kvinna ♥️

  Reply
 • Vad sjukt, jag har ju läst din blogg sen Big Brother! Men jag förstår verkligen, och lycka till med allt!! 🌸

  Reply
 • Alltså förlåt men nej! Jag älskar det skrivna ordet och har följt dig sedan starten. Jag tycker YT har en tendens att bli flamsigt och tramsigt och ger inte alls samma djup som en text. Jättetråkigt besked men du gör ju så klart som du känner är rätt.

  Reply
 • 😞😞😞😞

  Reply
 • Ååå nej… jag som älskar din blogg så så mkt.. titta in här varje dag.. inspireras så av alla dina inlägg..
  Men fattar såklart ♡

  lycka till med allt i framtiden..
  Massor med kärlek till dig..

  Reply
 • Trist att höra, jag har följt dig länge nu; men du känner förstås vad som är rätt för dig! 🙂 Men då jag tillhör skalan som nästan skyr YT, så kommer jag inte att följa dig där. Men stort lycka till, både där och med musiken och livet i sig! Kram 😀

  Reply
 • Vad tråkigt!! Din blogg som är sååå otroligt bra numera och jag följer dig så gott som dagligen här. Det blir tomt utan din blogg.
  Nåt Youtube blir det inte för min del… och inte heller Insta… vad det nu heter… Så för mig blir det tyvärr tack o hej. Det känns tråkigt att inte kunna följa dig längre.
  Du har kommit långt i livet och det märks på dig att du trivs med ditt liv idag. Jag är glad för din skull att det går bra för dig och att du har träffat en så otroligt underbar kille. Önskar dig lycka till.
  Tittar ut här ibland för att se om du lagt ut nåt nytt inlägg.. Hoppas gör jag ju förstås på att det dyker upp lite nya inlägg även här!!

  Reply
 • Åh, vad synd. 🙁

  Reply
 • Jag kommer sakna din blogg!
  Lycka till:)

  Reply
 • Åh 🙁 bästa bloggen ju! Har känts ärligt och äkta. Lycka till med allt! Ska följa med så gott det går 🙂

  Reply
 • Känns faktiskt bra att du slutat blogga ..följt dig sen B.B…har blivit som ett tvång att fortsätta läsa fast det inte händer något.Insta o y.t. bryr jag mig inte om .Ha de gott.

  Reply
 • Du mår inte riktigt bra va? I och med att du går in och kommenterar på en blogg som inte är igång.
  Törs du inte skriva på instagram? Nä, för där kan Annica identifiera dig och blocka. Tok!!

  Reply
 • Tack för alla fina inlägg 🙂

  Reply
 • Åhhh jag älskade och läsa din blogg varje kväll, så trist 😔😔 men det är klart du gör det du känner och du är helt fantastisk ❤️❤️

  Reply
 • När kommer det några nya inlägg på Youtube? Dom som ligger där nu är ju flera månader gamla??☹

  Reply
 • Har läst din blogg under många år. Det har varit en “bra blandning”. Tyvärr är jag ingen youtubemänniska 😊 så jag önskar dig lycka till och hoppas det går bra för dig även där!

  Reply
 • Hej Annika, K-O Sällström tar tyvärr inga nya kunder,
  Vet du möjligen om det finns någon som kan vara lika duktig på naturliga näsor? Där man inte fårvaktare mycket blåmärken🙏

  Reply
 • Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

  Best Secret:
  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Reply
 • Synd!

  Reply
 • I vårt sortiment hittar du exempelvis småsten, granitmurar, granithällar, granitplattor, granitstolpar, svensk gatsten, natursten, granittrappor, marmorkross, marmortrappa, dekorsten, granit, kantsten, storgatsten och självklart mycket mer.

  Reply
 • I vårt sortiment hittar du exempelvis småsten, granitmurar, granithällar, granitplattor, granitstolpar, svensk gatsten, natursten, granittrappor, marmorkross, marmortrappa, dekorsten, granit, kantsten, storgatsten och självklart mycket mer.

  Reply
 • Företagsförmedling och företagsmäklare som hjälper dig att sälja företag, sälja aktiebolag eller sälja restaurang.

  Reply
 • Underbara dietPiller som tar bort aptiten och ger extra energi. Adipex, Mysimba, Reductil

  https://apotekinrikes.home.blog/

  Reply
 • Underbara dietP som tar bort aptiten och ger extra energi. Adipex, Mysimba, R e d u c t i l

  https://apotekinrikes.home.blog/

  Reply
 • du borde fortsätta blogga också 🙁

  Reply
 • Du borde börja blogga igen

  Reply
 • Så tråkigt att alla slutar blogga!

  Reply