Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | January 29, 2020

Naturligare highlight


Men nu ni är jag taggad på att åka tillbaka till Sverige. Jag satt hela eftermiddagen igår och bara köpte massa ny bra musik och idag spelar jag igenom dom om och om igen och är så taggad på att få mixa dom! 😀

Tanken var ju att jag skulle iväg på match igår men sedan vi kom hem från Mexiko har min mage varit lite ur balans kan man säga så jag kan liksom inte lämna huset… Jag är ju lite dum när det kommer till att gå till läkare för jag är så lat på den fronten, väntar och ser om det går över eller så går jag om det gör riktigt jäkla ont. Men det är för att det känns bara jobbigt att ta sig iväg, speciellt när jag inte vet hur det fungerar här. Men en dag till kan jag ge det sedan så tar jag tag i det. 😉

Nu tänkte jag ge er ett litet tips som jag använder mig av när jag fått lite färg. “Färg!?” kanske ni tänker men ja, här anas en liten bränna. Kan ni förstå hur vit jag är annars? 😀 Men jag använder mig mest av min favoritfoundation som är >>bareMinerals Complexion Rescue<<. Den är väldigt lätt att bygga på från lätt till mer än medel täckning och vanligtvis under vintern använder jag nr 6 i hela ansiktet men nu gick jag över till nr 8.

Jag använder alltså nr 8 i hela ansiktet men jag använder nr 6 nu för att highlighta lite för en piggare effekt. Tycker att det ger en så snygg och naturlig effekt på ansiktet eftersom produkten smälter in så bra! Så har ni en foundation till vintern och en till sommaren, testa att använda den ljusaste till lite contouring så får ni själva se vilken snygg effekt det ger! 😉

No makeup…>>Complexion Rescue<< -bästa basen enligt mig!
Nr 8 i hela ansiktet.>>Beautyblender<< lätt att bygga upp täckningsgraden på din bas! Jobbar in nr 6 där jag vill highlighta.Före vs efter.


5 kommentarer5 kommentarer om “Naturligare highlight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det kanske är bra om du kollar upp allt som rör läkare,sjukhus och hur det fungerar! Innan du behöver det om du blir sjuk!!
  Du verkar ha fått turist diarré och det går över efter ca 1vecka! Skaffa Imodium så har du till nästa gång du åker utomlands, det funkar! Köp det i Sverige nu när du åker dit, annars finns det säkert i Kanada också.

  Reply
 • Ja jag ska men jag har alltid varit så dålig på detta… Gosh jag ska ta tag i det jag lovar <3

  Reply
 • Haha, du använder nr 6 och tycker du är blek?!?? 😂 6an är ju riktigt mörk, som en bronzer i färgen. Bare minerals klassar den själv som medium tan, alltså något mörkare än medium hudton. Jag använder 5 mitt på sommaren och 2 resten av året, men skulle behövt en ännu ljusare nu på vintern.

  Reply
 • Fast så mörk är inte 6an ju 😀

  Reply
 • Upplever inte 6an som mörk å jag är blek. Sen finns det säkert människor som är ännu blekare 🙂

  Reply