Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:27 | January 28, 2020

Soluppgången i Calgary


Imorse pratade jag med mamma på telefonen och när jag klev upp så var det så vacker soluppgång att jag var tvungen att sticka ut. Tog med mig kameran och fångade dessa bilder. 😀

Tänk nu har jag bott här i Kanada i snart fem månader, det är helt galet hur snabbt tiden går. Pratade också med några vänner igår på telefonen och det värmde så mycket när dom sa att tiden har gått fort men det märks att jag är borta. Om 9 dagar är jag tillbaka i Sverige igen på jobb och jag kommer stanna till den 16e så det blir ett par dagar.

Tänkte ju att Stitch skulle följa med för att det inte löste sig med hundvakt men nu har det löst sig vilket känns så bra. Det kändes lite vemodigt att ta med henne sådär på långflygningar och det skulle krävas så mycket fix runtom så när det löste sig med min dagmatte kunde jag pusta ut. För er som undrat vart Stitch håller hur när jag är på resa eller jobb så har jag en dagmatte här som jag hittade via appen Rover. Det var även där jag hittat mina tidigare dagmattar.

Hon som jag har nu heter Sofi och bor typ 5km ifrån oss, hon har ett hus och en liten malteser som Stitch älskar att leka med. De gånger jag lämnat henne där har hon hoppat ur bilen och sprungit till deras dörr och så fort Sofi öppnat har Stickan sprungit in så det känns så skönt att veta att hon trivs!

Men jag är så taggad på att åka hem till Sverige och träffa mina vänner och att få jobba. Som jag saknat att få spela! Idag kommer jag sitta hela dagen och bara köpa massa musik och fylla mina stickor med massa nytt. Ska plocka fram mitt mixerbord och lira lite för att få lite feeling. Jag kommer att spela i Borås och Karlskrona och mer info kommer ni få på min Instagram @annica. 😉

När ni går ut och klubbar, vilka låtar är det ni “går igång på”? Vilka tycker ni är de bästa låtarna just nu!? 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Soluppgången i Calgary”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • California love. 2pac & Dre. Introt är brutalt

  Reply
 • J’ai dû écrire cette critique quelques minutes après avoir mis une ceinture post-partum dans l’espoir d’aider une autre maman. J’étais désespéré quand je suis rentré de l’hôpital et la douleur a commencé par une vengeance. En pleurant de douleur, je mets ça. Je me sens maintenant 100% mieux que moi !! la ceinture post-partum a empêché mes contractions après la naissance ou du moins là où je ne les sens pas, ce qui fait une énorme différence avec une césarienne. Comme chaque contraction tire à l’intérieur de l’incision, cela provoque de la douleur. Je recommande ce groupe si vous avez eu une césarienne et que vous souffrez de douleurs après la naissance dues à l’incision, l’impression que vos organes flottent (aka non pris en charge) ou après des contractions de naissance. Achète ça!! Non seulement c’est le moins cher que j’ai vu, mais il a le type de fermeture parfait. La ceinture post-partum avant est brisée en deux sangles, une sur le haut du ventre et une sur le bas qui sont en mousse épaisse recouverte de tissu doux. Le dos est une bande de type maille avec deux sangles en élasthanne qui peuvent le resserrer davantage vers le haut ou vers le bas en fonction de la taille de votre ventre ou de la forme de vos hanches (basculez pour basculer entre l’angle vers le haut ou le bas). J’ai obtenu un médium et il est parfait pour 3 jours après l’opération. J’ai les hanches étroites et j’étais très petite pendant la grossesse et tout le ventre. Poids avant la grossesse 105 lb et 138 lb à la livraison. Je n’ai pas pesé depuis que j’ai eu un bébé, mais mon ventre est environ la moitié de la taille de la ceinture post-partum. Je dirais de monter de deux tailles si vous voulez qu’il tienne juste après la livraison. Je suis un pantalon xs, taille 1 pas enceinte. Si mon ventre descend plus, j’aurai probablement besoin d’un petit mais en ce moment le médium est parfait avec environ deux pouces pour grandir ou rétrécir. J’achèterai probablement le petit quand mon ventre descendra plus. Je ne peux pas croire le prix de la différence que cela a fait pour moi immédiatement!

  Reply
 • Så fina bilder!

  Reply
 • Lovely pictures 🙂

  Reply