Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:48 | January 27, 2020

Redskap till vårat hemmagym


Något som jag verkligen saknat är konditionsträningen. Förut sprang jag ju typ varje dag eller så tog jag powerwalks på morgonen innan frukost för att starta dagen. Men det har varit lite svårt här just för att det är för kallt och sedan har jag signat upp mig ett halvår på F45 där det kostar typ 10,000kr att träna så det känns inte så aktuellt att skaffa ännu ett till medlemskap någonstans. Så jag bestämde mig för att köpa ett löpband. Visst kostar det mer än ett till medlemskap, men inte i längden. 😉

Min kille ville ju göra ett vinrum men jag övertalade honom att vi kunde göra ett gym så nu behöver jag ju fixa till det där. Så i förrgår beställde jag ett löpband och när jag betalade det så kändes det som en så jäkla bra investering. Jag fick en sådan där känsla “det där köpet var riktigt bra Annica”, inte som när jag köpte min Chanel… Då var det mer “aha, nu gjorde jag det för att jag kunde”…

Men skitsamma! Idag kommer mitt löpband och jag är så taggad på att kunna starta min dag med en promenad med en grym podd i öronen och sedan köra F45 på eftermiddagarna istället. 😀 Nästa inköp blir speglar som ska sättas efter hela ena väggen, lite mer vikter som typ kettlebells och sedan även en justerbar bänk.

Det är ett roligt lite projekt det där och eftersom träning är så stor del av mig så investerar jag gärna i gymredskap för att kunna göra det som får mig att må bra. Plus att det kommer att bli lättare för mig att skriva lite mer i träningskategorin istället för att bara “åh, idag var jag på F45… igen och det här passet körde vi”. Nu kan jag köra lågintensiv konditionsträning, intervaller, fokusera på lite mer muskelgrupper och visa er hur man enkelt kan träna hemma. För träning ska inte vara svår! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Redskap till vårat hemmagym”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow, 10 000. På mitt gym kostar det 3000!

    Reply
  • Va roligt! Ser så fram emot dina tips för hemmaträning!😊👏🏻👍🏻

    Reply