Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | January 24, 2020

Mi Casa

När min sambo bokade den här resan så fick han en Personal Concierge och en sådan person löser typ allt åt en under resan. Så han bad henne komma med förslag på vad vi skulle göra och vilka ställen som vi skulle äta på och Mi Casa var ett ställe hon rekommenderade.

Det var ett riktigt mexikansk ställe med färgglad och rolig inredning. Jag hade ju förväntat mig att maten i Mexiko skulle vara som “mexikansk mat i Stockholm” men så var ju inte fallet. Har ni ätit pad thai ur en thaikiorre i Sverige och sedan ätit en sådan i Thailand så vet ni ju vad jag menar. Jag ville bland annat ha fräscha fish tacos med massa koriander men det var helt annorlunda här men också riktigt gott.

Även margarita smakar annat här för de använder sin egna tequila. Det sägs att den är godare här men jag måste vara ärlig och säga att den spicy margarita jag druckit i Calgary är mycket godare! 😉 Däremot fick man in en rejäl sådan på detta ställe. Vi tog frozen margarita och jag skojar inte om den var 1/2 liter och det slog till rätt skönt sådär under middagen haha. 😀

Men jag beställde in ceviche som alltid blivit min förrätt här under dessa dagar sedan blev det en riktigt god chicken/ shrimp taco. Ett riktigt mysigt ställe att äta på om ni någon gång åker till Cabo San Lucas i Mexico.


11 kommentarer11 kommentarer om “Mi Casa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket bra tips. Ser så mysigt ut. Hoppas ni inte har det lika kallt i Kanada nu. Så kul du hann med att blogga från Mexico. 😊

  Reply
 • Det är inte alls kallt nu, vi har plusgrader 😀
  Ja det var kul att jobba eftersom det var så lätt att skaffa material 😀

  Reply
 • Hej,
  Fina bilder och tänkte höra vilken kamera du använder dig av?
  Och varför är aldrig din kille med på bild, konstigt

  Reply
 • Jag använder mig av Panasonic Gh5 och en 24-70 lins.

  Reply
 • Hoppas du är ok? <3

  Reply
 • Varför skulle hon inte vara det..?

  Reply
 • Ja exakt, varför skulle hon inte vara ok? Har varit på en resa, det har varit helg och är nu hemma i Calgary. Där det är mitt i natten.
  Hon uppdaterar nog när hon vaknar eller så.

  Reply
 • Jag hoppas också du är ok. Tänker på flygresan. Fint av dej Linda att undra. Vi ska bry oss om varandra. Och få en bättre värld. Kärlek till alla. ❤

  Reply
 • Lite konstigt ändå att tro att något hänt personen bara för att de inte har uppdaterat sin blogg på några dagar… Anonym: Var det nåt särskilt med flygresan eller varför tänker du på den?

  Reply
 • Ja då! Förlängde min semester någon dag 😉

  Reply
 • Ja och det gjorde du rätt i. Vi har haft kallt sen oktober så jag behöver värme och sol så snart som möjligt. Sverige är ok men för lång vinter och mörkt. 😊😉

  Reply