Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | January 24, 2020

Couples massage


Tänk hur fem dagar kunde gå så fort, idag åker vi tillbaka till Calgary Kanada och kylan… Eller det är ju typ som i Sverige nu. När vi lämnade så var det svinkallt men nu ska det tydligen vara plusgrader ett tag pga Chinookvindarna som dragit över så snön och vintern kommer att försvinna. Lite skönt ändå så det inte blir någon jättechock som när vi kom hit, det var ju ca 60 graders skillnad. :O

Dessa dagar har vi hunnit med att simma med valhajar, middag på stranden, room service typ varje dag. Middagar ute på härliga restauranger, mys i champagnebaren och såklart massage. Alltså jag blev så glad när min sambo berättade att vi hade det inbokat.

Så på onsdag efter vår frukost gick vi till spat och där hade vi en timmas couples massage. Det är ju så mysigt att ha massage tillsammans men jag slocknade ganska direkt efter att hon som masserade mig började stryka mig på ryggen för det var så härligt! Sedan brukar jag alltid bli lite trött efter frukost så det är typ standard när jag bor på hotell att äta frukost och sedan ta en liten nap igen innan man tar vara på dagen. 🙂

Baddräkt- Länk! // Mjukisar- Länk! // Tofflor- Länk!


3 kommentarer3 kommentarer om “Couples massage”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var det bara ni två ? har för mig du skrev ni skulle vara ett gäng .

    Reply
  • Vi är några stycken men vi hittar på saker på tu man hand också ☺️

    Reply
  • Funderar på att beställa likadana tofflor du har, hur tycker du dom är i storleken? 😄

    Reply