Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:04 | January 22, 2020

Meet me at the Champagne Bar


Vilken soluppgång det var imorse!
Jag vaknade runt 6:30 och kollade ut, himlen var alldeles rosa. Min sambo var så trött att han fortsatte sova men jag kunde inte ligga inne när det var så vackert så jag satte mig på terassen och bara njöt. Kolla min Instastory (@annica) så förstår ni vad jag menar. 😀

Igår eftermiddag tog vi en lunch vid poolbaren. Vi åt en fräsch sushi och sedan tog vi en promenad längs stranden. Det är så fint här! Var så sugen att bada i havet men det får man inte göra just här eftersom det är så starka strömmar så vi satte oss i champagnebaren istället som dom har nere på stranden.

Den här baren är ju så jäkla nice. Istället för stolar sitter man på gungor och vi beställde in lite olika sorter champagne för att testa. Jag är ju inte så mycket för rosé men det fanns en roséchampagne som hette Veuve Clicquot Ponsardin. Om ni någon gång är sugna att testa det så smaka just den, supergod! 😀

Nu ska vi starta dagen här borta med lite frukost och sedan vid 11 har vi tydligen en couples massage inbokad. Fan vad han överraskar alltså. 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “Meet me at the Champagne Bar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW! Ser magiskt ut!!

  Reply
 • Ja helt underbart ju 😍

  Reply
 • Nyss börjat läsa din blogg och finner den väldigt rolig avslappnad och inspirerande att läsa ! 😊

  Reply
 • Gud vad kul att du gillar den. Välkommen hit!

  Reply
 • Magiskt! Ser underbart ut!!
  En fråga, kan du inte visa hur man applicerar torrschampo? Jag har börjat träna flera ggr i veckan och kan inte tvätta håret som jag gör nu. Behöver tips på hur jag applicerar för bästa resultat. Mitt hår blir så flottigt bara efter en dag. Tack på förhand! 🙌🏻

  Reply
 • Det är magiskt!
  När du applicerar, se till att håret är torrt. Sedan sprayar du ca 15-20 cm ifrån underifrån och upp. Sikta in mot rötterna så lyft upp håret lite så du inte kör så mycket i längderna ☺️

  Reply
 • Tusen tack för ditt svar 🙌🏻

  Reply
 • Tack för alla underbara bilder, så uppskattat. Är otroligt intressant och roligt att se. Kram på dig <3

  Reply
 • Gud det är ju så tacksamt att jobba härifrån, så himla roligt. Och kul att du också tycker det!

  Reply
 • Du är så fin Annica!! Din kropp ser verkligen så stark och sund ut, riktig träningsinspo är du! 😍

  Reply
 • Tack snälla du! Det är ju så att mår man bra så ser man bra ut ☺️💕

  Reply
 • Ser fantastiskt ut. Tycker ofta champagne är överskattat, men Veuve Clicqout Rich Rose är jättegod. Får smaka den du rekommenderar också. 🙂 Tycker din blogg är roligare att läsa nu än den varit tidigare. Det märks att du är lugnare och lyckligare, och det skiner igenom i bloggen.

  Reply
 • Je cherchais quelques pistolets de massage différents alors que mon entraînement devenait de plus en plus intense et j’avais le sentiment que cela
  être un excellent ajout à ma pratique de récupération régulière pour soulager mes muscles avec l’un de ces pistolets de massage.
  Après avoir fait un peu de recherche et sachant que je voulais un pistolet avec indication de batterie, différents accessoires, écran et une qualité de construction robuste
  Ce n’est pas trop cher, j’ai décidé d’essayer le pistolet de massage Hethec.
  Le prix est excellent et je suis heureux de confirmer que, jusqu’à présent, le pistolet de massage dépasse mes attentes!
  Il est livré avec une variété très utile d’attaches pour la tête que je peux utiliser pour différents muscles et dans un étui de transport de très haute qualité, ce qui est idéal pour l’emporter avec moi.

  À propos du pistolet lui-même:
  Je suis vraiment impressionné par la solidité du pistolet de massage sans être trop lourd ou bruyant. Après avoir utilisé le pistolet pendant quelques fois, j’aime le plus que, par rapport aux autres pistolets de massage, il est très élégant,
  Le pavé tactile fonctionne très bien, même avec des mains légèrement en sueur ou mouillées et les différents modes me donnent une grande variété d’intensités!
  Jusqu’à présent, ma fonctionnalité préférée est l’indication de la batterie qui permet de savoir facilement à quel point la batterie est haute ou basse: c’est une bande de LED intégrée qui change de couleur en fonction du niveau de la batterie,
  Vraiment intelligent!
  Au fait: la durée de vie de la batterie est vraiment super, je n’avais toujours pas besoin de recharger la mienne!
  Un autre aspect important pour décider de ce pistolet est que, même à son réglage le plus fort, le pistolet est vraiment silencieux. J’utilise le pistolet de massage pendant la télévision le soir et c’est vraiment discret.

  Dans l’ensemble, je suis vraiment satisfait de mon achat jusqu’à présent, ce pistolet de massage est de haute qualité et est à mon avis d’un excellent rapport qualité / prix! Aucune raison de payer plus que celle-ci!

  Reply