Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | January 21, 2020

En middag på stranden


Efter att vi kommit hem från vår dagsutflykt med valhajarna så hade min kille planerat något såååå himla romäääntik när vi kom tillbaka till hotellet. 😀

Vi duschade och sedan fixade vi oss ordning för middag, men den här middagen hade han planerat på stranden. Så när vi var klara tog vi en drink i baren först och sedan vid 19:30 kom dom och hämtade oss och visade oss ner till vårat bord.

Jag blev alldeles fnittrig och kunde liksom inte sluta skratta för det var ju så himla fint ordnat, jag visste faktiskt inte att det fanns en liten romantiker i honom. Men han tittade på mig och sa lite sarkastiskt “vänj dig inte vid detta” haha.

Han hade planerat en trerätters, beställde in så gott rödvin och finns det något sexigare än när ens kille kan viner, beställer in och vet exakt hur man ska smaka det. Alltså jag jämför mig ofta med filmer nu för tiden men jag kände mig som en tjej i en sådant där romantisk komedi när hon bara sitter och dreglar och stirrar på sin sexige dejt. 😀

Nej men gud det var ju riktigt jäkla underbart och jag kände mig så bortskämd. Härlig och soft livemusik spelades från hotellet samtidigt som vi hörde hur vågorna slog upp på stranden. Och där satt vi under en stjärnklar himmel med facklorna runt oss och bara hade det riktigt sådär jäkla romantiskt.

Vi satt där i ett par timmar och hade så härliga samtalsämnen. Även fast vi bor tillsammans och har varit ute och ätit förut så var det liksom första gången som vi kunde bara njuta av varandras sällskap och prata om nödvändiga saker som format oss lite till det vi är idag.

Jag sa det att efter den där dagen så behövs verkligen inget mer för den här semestern har redan varit den bästa någonsin! Meeeeeeen dagen efter fortsatte det ju… oj oj oj. 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “En middag på stranden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur romantiskt va inte det❣️Alltså den miljön är bara toppklass!
  Lyllos er som har varandra, så kul.

  Reply
 • Ja alltså han kan verkligen överraska!

  Reply
 • Nämen vad fint. Jag gillar romantiska killar.

  Reply
 • Ja alltså jag med 😍

  Reply
 • Alltså såååå glad jag är för din skull. Tänk vad ditt liv förbättrats sen du gick vidare från förra förhållandet. Äkta glädje från mig som följt dig så många år och tycker du är en fantastiskt fin tjej. Önskar dig allt gott i livet.

  Reply
 • Tack snälla Eva! Ja man ska verkligen inte ”nöja sig” eller sänka sina krav. Det är viktigt att veta vad man förtjänar!
  Många kramar 💕

  Reply
 • Men vad klokt skrivet av dej annica. Vi förtjänar verkligen att ha en bra partner. Som bryr sig och jag är så glad för din skull. Alltså filmen med valhajen var så fin. Du är en toppen tjej. Kram. Bra du vågar testa nya äventyr för du får ett spännande och roligt liv.

  Reply
 • Riktigt mysigt!! (Fast jag heller inte är nån romantiker egentligen)
  Undrar så över nagellacket. Är det Depend och vad heter nyansen?

  Reply
 • Men åååh vad härligt! 😍💞😍💞😍

  Reply
 • Ja helt magiskt!

  Reply
 • Gud så fint! Riktigt romantiskt 🙂

  Reply