Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | January 20, 2020

Hola från Mexiko!

Senaste halvåret känns det som jag ofta sagt “det känns som att jag är med i en film” eller i alla fall på en plats där någon film ska spelas in. Men det är så många ställen jag varit på som är så himla fina! Overkligt fina, sådana man bara ser på just film… sådant ställe är jag på just nu!

Vi åkte 9:35 från Calgary och landade innan 14 här i Mexiko. Jag har ju velat lära mig dricka öl och när vi landade och väntade på vår bil så kände jag bara “nu vill jag ha en Corona”.

Det var ju inte som att poppa en iskall Cola Zero men- jag tyckte det var rätt okej och fick i mig hela utan problem. Fan nu gör vi framsteg!

Vi kom fram till hotellet och jag tappade typ hakan. Vi fick varsina margaritas och sedan visade dom oss upp till våra rum.

Ni vet när man ser bilder på hotell och sedan när man kommer fram blir man nästan lite besviken? Well tvärtom här! Jag blev blev så till mig och visste inte vilken kamera jag ville slita upp först. Tittade på min sambo och ba “wtf, vad är det du har bokat?!”

Mellan 16-17 här är det även Guacamoletime så dom kom in med det på rummet och Coronitas (mindre varianter av Corona) så vi mumsade på det samtidigt som vi såg valar från vår balkong.

Gud det här är helt magiskt ju! Vi hoppade i badkläderna, kollade solnedgången och hade det så otroligt jäkla mysigt.

Men kvällen blev tidigt eftersom idag ska vi iväg på utflykt. Jajamensan! Idag ska vi åka och bada med valhajar som tjatat om så mycket på sista tiden.

Kamerorna är laddade och om jag har någon mottagning till havs så lovar jag att uppdatera er på Instastory. 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Hola från Mexiko!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mega-max-mys! Hoppas du får se en valhaj.
  Coronan blir lite godare med en lime i tycker jag, som heller inte är nån öldrickare egentligen.

  Reply
 • Vad härligt med sol och bad. Toppen!

  Reply
 • Corona är en väldigt lättdrucken öl. vissa trycker ner en klyfta lime i halsen när dom dricker så blir det lite mer smak o fräschhet på drycken, det tycker jag att du ska prova!
  har du provat tequila än?

  Reply
 • Corona är en väldigt lättdrucken öl. vissa trycker ner en klyfta lime i halsen när dom dricker så blir det lite mer smak o fräschhet på drycken, det tycker jag att du ska prova!
  har du provat tequila än?

  Ps, råka bli en feltryckning så det blev en dubbel, men det kan du ta bort 🙂

  Reply
 • Guys just made a web-page Monte Carlo: australianjackpotcasino.com gambling establishment Tell me your references. Thanks.

  Reply
 • Ser magiskt ut! Vad heter hotellet som ni bor på?

  Reply
 • Waldorf Astoria Los Cabos Pedegral ☺️

  Reply
 • 1.Ni är så himla fina!

  Reply
 • 8.Ni är så himla fina!

  Reply