Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:27 | January 17, 2020

Telefonmöte med skivbolag

Ja då var det fredag. Telefonmötet som jag hade med skivbolaget nu på morgonen gick bra och det kändes lite som en arbetsintervju. Senast jag gjorde något sådant var typ 2009? Min sambo frågade mig om jag var nervös men jag blir sällan det för sådant här för det är ju bara att svara på frågorna tänker jag. “When you’re confident in what you bring to the table, you don’t have to chase and beg anyone to sit down and eat.” 😉

Sedan ska man ju aldrig ropa hej men här finns alla möjligheter att växa och komma dit jag vill och jag är så taggad på vad den här sommaren kommer att erbjuda. Jag vill bara åka runt och spela hela tiden för det är ju så jäkla roligt! Extremt slitsamt dock, min hud blev katastrof, magkatarr, blödde näsblod varenda morgon under sommaren för dygnsrytmen f*ckade mig men varje gång jag ställde mig bakom spelaren så fick jag så mycket energi i hela kroppen och ville aldrig att kvällen skulle ta slut!

Jag ställde frågan på Instastory vart ni ville se mig spela i sommar och det var så sjuk respons jag fick på det och jag vill verkligen komma till alla ställen som ni vill! Även fast det är sjukt häftigt att få spela på en scen men grym utrustning, magiskt ljud och härlig utsikt så ligger det mig extra varmt om hjärtat att få spela på en packad klubb där DJ-båset är på samma nivå som de på dansgolvet för man känner sig liksom som en del av det då. Som att vi festar tillsammans. 😀

Men innan jag åker till Sverige kommer vi höras av mer, jag skulle skicka lite instrumentaler och han skulle ha möte med resten på bolaget och sedan får vi se. Det hade ju varit en dröm för mig att få hamna där eftersom det är det skivbolaget som jag satt högst upp på min “Mål-lista”.

Gul- Länk // Leopard- Länk // Vit- Länk // Rosa- Länk

Fredag som sagt, jag tvättar det sista inför imorgon för då tänkte jag packa inför resan på söndag. Ska även ha lite pedikyr så fötterna är fina, naglarna tar jag imorgon efter min spraytan. Jag har köpt SPF, sjösjuketabletter och mina baddräkter har hunnit komma. Beställde ett par tofflor som sålde slut direkt från Guccis hemsida men jag fick tag på ett par i Toronto och tur nog skulle min sambo spela där någon dag senare så han hämtade ut dom åt mig. 😀

Tofflor- Länk


1 kommentarerEn kommentar om “Telefonmöte med skivbolag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Umgås du något med Frida i Calgary? Jag såg ett klipp med din sambo och tolkade det som att ni bor nära familjen Backlund och att din sambo umgicks mycket med dem förra året😊

    Reply